Fifty Shades of Grey Bound to You Hogtie til Manchetter

DKK 249,00

 • Hogtie strop i kunstlæder
 • Udstyret med 4 karabinhager
 • Med nikkelfri metal i guld
 • Matcher produkter fra Bound to You serien

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E31198 Kategorier: , , , , Tag: GTIN: 5060462639670

Fifty Shades of Grey Bound to You hogtie

Tag jeres bondagelege til nye højder med denne hogtie strop. Fifty Shades of Grey Bound to You hogtie er det perfekte ekstra udstyr til at gøre bondagelegen endnu mere spændende og pirrende.

Stroppen bruges sammen med de matchende Bound to You manchetter og vil derfor gøre dit Fifty Shades of Grey sæt komplet. De krydsende stropper er udstyret med fire karabinhager, der bruges til at fastgøre ankel- og håndledsmanchetter.

Uundværligt udstyr til kinky bondage

Med en hogtie strop som denne kan I udforske nye kinky fikseringer. Brug Fifty Shades of Grey Bound to You hogtie stroppen til at binde din partners fødder og hænder på ryggen.

Håndleds- og ankelmanchetter med D-ringe fastgøres i de fire karabinhager. I den klassiske hogtie ligger den fikseret partner på maven med fastbundne fødder og hænder på ryggen.

Bound to You – eksklusivt design i høj kvalitet

Denne hogtie strop er blot et af de lækre produkter, du finder i den populære Bound to You serie, som er den del af Fifty Shades of Grey kollektionen. Serien bærer præg af et gennemført design, der udstråler eksklusivitet og rå sensualitet.

Derfor er denne strop også lavet af kunstigt læder samt nikkelfri metal i guld. Det er de samme materialer, der går igen i de matchende håndleds- og ankelmanchetter samt gagball, blindfold og flogger. Kombiner dit eget erotiske sæt fra den forførende serie.

Vægt160 g
Materiale

Kunstlæder, Nikkelfri metal

Farve

Sort

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

 • Hogtie strop i kunstlæder
 • Udstyret med 4 karabinhager
 • Med nikkelfri metal i guld
 • Matcher produkter fra Bound to You serien

Læs Mere

3 anmeldelser af Fifty Shades of Grey Bound to You Hogtie til Manchetter

 1. Lise og peter

  Gør endnu mere muligt
  Vi har efterhånden opbygget os en ret fin samling af diverse reb og manchetter og synes det kunne være spændende at kombinere noget af det med denne hogtie strop. Det har virkeligt gjort nogle helt nye lege mulige. Vi er også vilde med kvalieten. Læderet ser bare flot ud. Kvaliteten er også god og den kan virkelig holde til noget. Vi kan kun anbefale andre at prøve den.

 2. Benny

  God kvalitet
  Virkelig lækker kvalitet. Man kan mærke med det samme at det er et ordentligt stykke udstyr. Læderlooket er også helt perfekt. 5 ud af 5 stjerner!

 3. Thilde

  Lækker hogtie strop
  God strop der kan bruges til meget forskelligt. Havde håbet den var lidt større.

Tilføj en anmeldelse af varen