Fifty Shades of Grey Bound to You Gagball

DKK 149,00

  • Gagball med justerbar rem
  • Helstøbt bold af silikone
  • Rem af sort kunstlæder
  • Nitter og spænder af nikkelfri metal

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): E31195 Kategorier: , , , , GTIN: 5060462639649

Prøv den frække Fifty Shades of Grey Bound to You gagball

Oplev en pirrende underdanighed med denne Fifty Shades of Grey Bound to You gagball. Lavet i lækker kvalitet og med smarte detaljer, får I en gagball, som du og din partner kan nyde igen og igen.

Denne gagball er en del af Bound to You serien, der indeholder forskelligt udstyr til bondage og SM lege. Seriens produkter er alle af høj kvalitet og har samme stilfulde og eksklusive design af kunstlæder og guldmetal.

Gør jeres kinky leg endnu frækkere

Med en Fifty Shades of Grey gagball som denne kan du få komplet kontrol over din partner. Den bløde silikone bold fylder munden ud, og gør, at den submissive partner kun kan tale, når det tillades. Brug denne gagball sammen med andet frækt bondageudstyr.

I kan med fordel gøre jeres leg med dominans endnu mere intens ved brug af håndleds- og ankelmanchetter, hogtie strop eller spredestang. Alle disse dele findes i et matchende design fra Bound to You serien, som er en del den populære Fifty Shades of Grey kollektion.

Behagelig gagball i god kvalitet

Denne Fifty Shades of Grey Bound to You gagball er af en kvalitet, der gør den behagelig at bære og nem at justere. Bolden er en helstøbt silikonebold og har en diameter 4,3 cm. Bolden kan tages af den justerbare rem, som så kan bruges til andre bondagelege i kombination med andre stropper eller reb.

Remmen, der holder gagballen fast, er lavet af sort kunstlæder og har en omkreds på 45-60 cm. Spænde, nitter og D-ringe er alle lavet af nikkelfri metal i guld. Der følger en flot og praktisk satinpose med, der med fordel kan bruges til opbevaring.

Vægt 170 g
Materiale

Kunstlæder, Nikkelfri metal, Silikone

Farve

Sort

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

  • Gagball med justerbar rem
  • Helstøbt bold af silikone
  • Rem af sort kunstlæder
  • Nitter og spænder af nikkelfri metal

Læs Mere

X