Erotisk massage – sådan giver du den mest intime

erotisk massage

Er der noget bedre end at blive forkælet med en lækker, afslappende og ikke mindst erotisk massage? Ikke nok med at massagen gør dig helt afslappet og fjerner alle spændinger, så får den dig også i det helt rette humør – særligt når den udføres korrekt.

En dejlig og lækker massage med massageolie giver ikke blot fysisk nydelse, den kan også give en dybere kontakt mellem dig og din partner. En erotisk massage handler nemlig ikke blot om seksuel tilfredsstillelse, men i højere grad om at vække sanserne og skabe en større intimitet. I denne guide til erotiske massage giver dig alle de gode råd og vejledning til, hvordan du giver den bedste massage med fokus på afslapning, intimitet og sensualitet.

Forkæl din partner som aldrig før

Måske er der en særlig anledning, der gør, at du vil overraske din partner med en erotisk massage. Eller måske synes du blot, at de fortjener en ekstra god omgang forkælelse? Uanset hvad er det vigtigt, at den, der modtager massagen, er den, der er i fokus. Det føles fantastisk når ens partner tager initiativet, og at man som modtager blot skal læne sig tilbage og nyde.

Gør det derfor også klart for din partner, at den erotiske massage ikke er noget, som du gør for at få noget igen. Det handler udelukkende om, at du vil forkæle din partner og fokusere på deres nydelse. Det kan være sundt for sexlivet at fokusere på den ene af jer nogle gange, uden der nødvendigvis skal gives igen – det gør selvfølgelig ikke noget, hvis massagen er så god, at din partner ikke kan holde fingrene fra dig efterfølgende.

erotisk massage par

Gør noget ekstra ud af forspillet

Man må ikke undervurdere vigtigheden af et godt forspil. Det kan nemlig gøre underværker for sexlivet og sexlysten, når forspillet virkelig bliver prioriteret og udnyttet til det fulde. En erotisk massage er et godt bud på, hvordan I kan gøre noget særligt ud af forspillet. Læs mere om, hvorfor forspil er vigtigt for endnu mere inspiration.

Med en ekstra sanselig massage kan I gøre forspillet til fokus for jeres intime samvær. På den måde kan I komme hinanden ved på en helt anden måde, end I måske ellers gør. Det kan ikke bare lede til mere nydelse, men også en mere intim samhørighed, der også kan have en positiv indvirkning på mange andre elementer af jeres parforhold.

Mangler du inspiration til, hvordan du giver en god erotisk massage, så læs med her. Vi giver nemlig dig tre simple trin til en erotisk og sanselig intim massage.

Tre trin til en fantastisk erotisk massage

Det behøver ikke at være kompliceret at give en god erotisk massage. Det kræver faktisk ikke meget mere end en god massageolie og dine hænder. Du behøver heller ikke at være uddannet massør for at give en massage, der er behagelig og god. Det vigtigste er faktisk, at du skaber den rette stemning, sætter tempoet ned og selvfølgelig ikke går ned på massageolie. Med disse tre simple trin kan enhver give en fantastisk sanselig og erotisk massage.

Sæt den rette stemning

En erotisk massage er en oplevelse for alle sanser. Brug derfor lidt tid på at sætte den rette stemning, inden I går i gang. Et godt råd er at skrue lidt ekstra op for varmen – særligt hvis det er i vintermånederne. På den måde kan I være helt nøgne uden at fryse. Du kan også vælge at tænde et duftlys. Det vil ikke blot skabe en hyggelig stemning med det tændte stearinlys, men det vil også sprede en dejlig duft i rummet. Sidst men ikke mindst kan du også sætte noget afslappende musik på. På den måde er der virkelig lagt i ovnen til en særlig aften. Med alle disse elementer er der noget for alle sanserne, og din partner kan virkelig mærke, at du har gjort noget ekstra ud af hele oplevelsen.

Massagelys med duft fra Shunga Erotic Art

Dette massagelys fra Shunga er perfekt til en særlig intim massage, da det både skaber den rette stemning og giver den nødvendige massageolie. Når lyset tændes, spreder der sig en dejlig og naturlig duft af eksempelvis vanilje, hvis det er denne variant, du går med. Efter 20 minutter er lyset smeltet så meget, at væden kan bruges til massageolie. Lad gerne væden køle en smule af, inden du bruger den som olie på din partners krop. Den lune olie vil give en dejlig følelse til massagen. Lyset kan brænde i op til 40 timer, så der er til en masse erotiske og intime oplevelser mellem dig og din partner. Lyset indeholder sheasmør, abrikoskerneolie og E-vitamin, der plejer huden. Lyset er derudover fremstillet af soyavoks uden ftalater og indeholder en mild og naturlig duft.

shunga massagelys vanilje 30 ml
Find lyset her!

Gå ikke ned på massageolie

En god erotisk massage kræver selvfølgelig en lækker massageolie. Hvis du blot bruger creme, vil den glatte og glidende fornemmelse ikke vare ved, da cremen absorberes af huden. Det kan altså godt betale sig at købe en god massageolie, der har de egenskaber, som du søger. Du kan både få massageolie med og uden duft såvel som med forskellige plejende og fugtgivende ingredienser. Du kan ligeledes få såkaldt ”kissable” massageolie. Denne type massageolie kan slikkes og kysses af, hvormed du kan tilføje et helt nyt element til den pirrende massage. Uanset hvilken massageolie du vælger, vil den få dine hænder til at glide let over din partners nøgne hud, hvormed din massage også vil føles meget bedre.

Økologisk massageolie fra Orgie

Denne massageolie er perfekt til en intim massage, da den er uden parfume og fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser. Du kan derfor helt uden bekymringer bruge den intimt samt på sensitiv hud. Den økologiske massageolie fra Orgie indeholder en blanding af olier fra solsikkefrø, mandler og rosmarin.

Rosmarinolie er kendt for sine antiinflammatoriske egenskaber og sin rensende virkning. Den vil desuden hjælpe med at stimulere blodcirkulationen. Sidstnævnte hjælper olien med at give en meget mild varmende og let stimulerende effekt, der kun gør din erotiske massage endnu bedre.

orgie bio rosemary massageolie
Find massageolien her!

Gå langsomt frem

Når det kommer til en god og grundig erotisk massage, er det vigtigt, at du ikke går for hurtigt frem. Det handler altså ikke om, at du skal begynde med at massere kønsdele som det første eller bare balder og lår. Start i stedet et helt andet sted. Start for eksempel ved fødderne og arbejd dig langsomt op ad mod balderne og kønsdelene. Eller start ved nakken og bevæg dig ned ad. Det er vigtigt, at du giver massagen god tid og er forberedt på at bruge lang tid på hver enkel kropsdel. Varier også gerne din massage ved at kyse, ae, nusse og stryge din partner. Din partner skal gerne være varm i hele kroppen, inden massagen fokuseres mod de mere intime områder.

Find det rette udstyr til erotisk massage her

Lad massagen få en lykkelig slutning

Efter den lange optakt med blide berøringer og kys på kroppens mange følsomme områder er I sikkert begge klar til en mere direkte intim stimulering. Med dine hænder, der selvfølgelig stadig er smurt ind i massageolie, rører du ved din partners kønsdele – dog stadig i det langsomme tempo, som har præget hele massagen. Er din partner en mand, kan du massere kuglerne blidt med lange strøg samt massere mellemkødet med cirkulære bevægelser, inden du begynder at stryge penis. Er din partner en kvinde, kan du starte med at kæle for hendes ydre skamlæber, hvorefter du bevæger dig længere og længere ind. Kun til allersidst begynder du at massere klitoris lige så blidt og stille.