Erotisk dominans – kom i gang med din frække sexfantasi

erotisk dominans par i seng

Erotisk dominans kan være en både fræk og nervepirrende måde for dig og din partner at udforske hinanden på – og denne kinky seksuelle præference er faktisk mere populær, end du lige tror. Erotisk dominans er nemlig en meget almindelig fantasi. Faktisk viser nogle undersøgelser, at over 60 % af kvinder fantaserer om at blive domineret eller omvendt, og tallene er endda endnu højere blandt mænd. Det er derfor ikke så underligt, hvis du har lyst til at kaste dig ud i erotisk dominans sammen med din partner. Hvis du ikke helt ved, hvor du skal begynde, så har vi samlet alt, hvad du har brug for at vide for at komme godt i gang med en omgang hed dominans i soveværelset.

Hvad er erotisk dominans?

Erotisk dominans er en leg, som du og din kæreste kan kaste jer ud i som en del af sex. Hvis I tænder på dominans, så kan det være en pirrende måde at udvide jeres seksuelle horisont. Men hov, dominans? Hvad vil det egentlig sige, for er der overhovedet nogen, der rent faktisk tænder på at blive domineret? Dominans er d’et i begrebet BDSM, som er en samlet betegnelse for en række seksuelle lyster. Når man taler om dominans, bliver det hurtigt kinky og fetishorienteret. Hvis du tænder på det, så er det bare super, og der masser af måder, som du kan kaste dig ud i eksperimenterende BDSM på. Men dominans behøver faktisk ikke være kinky. Erotisk dominans handler nemlig om at udleve en fantasi.

Hvad er en sexfantasi?

Erotisk dominans er en sexfantasi. Det er en mulighed for at udforske dig selv og dine lyster. De fleste mennesker har en eller anden fantasi, som tænder dem, og der findes rigtig mange fantasier, når det kommer til sex. Nogen har lyst til at udleve disse fantasier, mens andre foretrækker at holde det til tanken. Sexfantasier har også mange formål. I dag er det ofte en del af et eksperimenterende sexliv, når vi udlever hinandens fantasier.

bdsm for begyndere let dominans

Få et sundt sexliv med BDSM

Erotisk dominans er en ret populær sexfantasi. Den handler om lysten til at overgive sig totalt til sin partner. I en verden, hvor kvinder er stigende magtfulde på arbejdsmarkedet, så kan en sexfantasi om at blive underkastet sin partner derhjemme være en befriende følelse. Vi vil gerne understrege, at uanset om du dominerer eller bliver domineret, om du er mand eller kvinde, så er der intet antifeministisk ved dominans. Sengen er et helligt sted, hvor vi frit kan eksperimentere med alt fra sexlegetøj til magtforhold.

Faktisk viser en undersøgelse endda, at folk, der dyrker BDSM, har det psykisk bedre, end deres vanilje-modpart. Vaniljesex er sex, der på ingen måde er eksperimenterende. Der er derfor ingenting i vejen med at have seksuelle fantasier, der går ud over normen. Det fleste er helt harmløse og handler blot om at udforske en side af sig selv, som vi ikke viser til offentligheden.

Erotisk dominans er blandt de mest populære sexfantasier

Hvis du føler dig alene i din lyst til at lege med dominans, så vid, at det kun er en følelse. Dominans er nemlig en virkelig populær fantasi. Der er også mange ting, som hører under dominans, uden at vi måske tænker over det. Hvis din kæreste holder fast om dine håndled, mens han tager dig, så er det en form for dominans. Hvis du befaler din kæreste om at gå ned på dig, så er det også dominans. Det har altså sneget sig ind i mange soveværelser. Så hvis du tænder på fx let spanking, så kunne det sagtens være, at dominans er noget for dig.

Herunder er en lille oversigt over nogle af de mest populære sexfantasier:

  • Flere partnere på én gang: Det er især trekanter, som folk fantaserer om.
  • Dominans: Der er noget dragende ved tanken om at lege med kontrol.
  • Med personer af eget køn: Det er faktisk både mænd og kvinder, der fantaserer om dette.
  • Sex i det fri: Tanken om, at andre folk kunne komme forbi, kan være enormt pirrende for nogen.
erotisk dominans mand og kvinde

Det er ret mange, der har disse fantasier. Så hvis du genkender dem hos dig selv, så er det altså helt normalt. Det er også normalt ikke at have lyst til at leve sin fantasi ud i virkeligheden. Mange sexlege kan også sagtens være scenarier, der er frække at lege med i sengen, men som ikke har noget med den virkelige verden at gøre. Det kan fx være, når kvinder klæder sig i skolepigekostumer for deres partnere. Så du behøver altså heller ikke være sådan en, der elsker SM for at kaste dig ud i erotisk dominans. Vi har alle flere sider af vores personlighed. Måske er lysten til at eksperimentere med dominans bare en side, som du ikke har stiftet bekendtskab med endnu.

Kast dig ud i erotisk dominans og bryd tabuet

Det kan også være, at du er en af de mange, der har fået åbnet sine øjne for dominans efter den populære film- og bogserie Fifty Shades of Grey? Uanset hvad dit forhold til titlen er, så er de værd at tale om i forbindelse med BDSM. Da Fifty Shades of Grey gjorde sit indtog på verdens biograflærreder, gik der nemlig ikke lang tid før, byggemarkederne mærkede effekterne. Filmen om det dominansprægede forhold fik virkelig sat BDSM på sexfantasiernes verdenskort, og flere fik et pludseligt behov for at lege med bondage.

fifty shades of grey lille banner

Filmene, såvel som bøgerne, har fået meget blandede reaktioner. Det er ikke alle, der tog godt imod det til tider dysfunktionelle forhold, som bliver portrætteret. Men én ting er sikkert, og det er, at både bøger og film har fået dominans og SM på alles læber , og det er en god ting! For jo mere vi taler om de mange forskellige måder, der er at dyrke sine lyster på, jo færre sextabuer eksisterer der. Et forhold som det i filmen er både grænseoverskridende, nervepirrende og kan virke rigtig frækt for dem, der tænder på dominans. Men du behøver ikke at gå så langt, som den dragende Mr. Grey og hans underkastede Anastasia.

Du kan sagtens holde dominansen på et seksuelt niveau, hvor magtlegen kun foregår i sengen. Og det kan faktisk være virkelig frækt, når du og din partner eksperimenterer med magtdynamikken – og nu er vi endelig kommet til, hvordan I helt konkret kan gøre det.

Kom godt i gang med erotisk dominans

Erotisk dominans er faktisk et ret bredt begreb. Der er nemlig mange måder at gøre det på. I centrum står naturligvis magtspillet. I skal kaste jer ud i netop denne form for sexleg, hvis I har lyst til at bryde med de roller, I har som ligestillede partnere i dagligdagen. Det vigtigste, når I kaster jer ud i dominans i soveværelset, er, at I er enige om jeres grænser.

Det gælder faktisk for jer begge to. Hvis den ene af jer har prøves erotisk dominans før, mens den anden skal introduceres til det, så snak sammen, inden I går i gang. Hvis du hører til en af dem, der har set den førnævnte Fifty Shades of Grey, så har du set de to hovedpersoner sidde på hver deres side af forhandlingsbordet og gennemgå kontrakten for deres forhold. Det er faktisk lidt det, I skal. Men det behøver ikke være så formelt. Bare sørg for, at I ved, hvad I hver især er komfortable med. Det kan være både frækt, men også grænseoverskridende at dominere.

Bed derfor ikke din partner om at gøre noget ved dig, som de ikke er komfortable med. Dominans handler netop om kontrol, så det skal føles magtfuldt at være den dominerende. Ligeledes skal den, der underkaster sig, have mulighed for at sige stop. Det kan sagtens være en del af legen, at subdominanten frabeder sig straf, så hav et klart signal for, hvornår det bare er en del af legen, og hvornår det er for meget. Når I har styr på den nødvendige formalia, så kan legen begynde!

Få en fræk og erotisk oplevelse med SM og bondage

SM og bondage er begge populære, når der skal domineres i soveværelset. Hverken smerte eller fiksering er nødvendige i dominanssexlegen, men hvis I tænder på dominans, kunne de måske også være noget for jer. Begge relaterer sig nemlig netop til magt, fordi det er den ene part, der gør noget ved den anden. Der er faktisk masser af gode grunde til at finde håndjernet frem i soveværelset, så hvis I synes, det kunne være frækt, så er det bare med at komme i gang! Der findes rigtig meget sexlegetøj, som I kan bruge til både SM og bondage. Fordelen ved sexlegetøj er, at det sætter en ramme for, hvordan legen skal udfolde sig. Sammen kan I udvælge de produkter, som I synes ser frække ud. I kan både vælge enkeltprodukter eller få begyndersæt, der giver jer alt, hvad I skal bruge til jeres sexeventyr.

sort bondage start sæt

Sexlegetøj til erotisk dominans

På vores hjemmeside kan du finde en helt masse spændende produkter, som du kan bruge til at udleve din fantasi om erotisk dominans.

Vores produkter til erotisk dominans kan bruges af alle, som har lyst til at udvide deres seksuelle horisont og eksperimentere med grænser og roller i sengen. Hvis du endnu ikke er så velbevandret i denne verden, så kan det være svært at vide, hvor du skal starte. Hvis du både er draget af denne alternative fetish-verden, men også er nervøs i forhold til at vise din kæreste en side af dig, som han eller hun måske ikke har set før, så anbefaler vi, at I prøver masker.

Pirrende maskebal

Hvis du er ny i gamet, så er masker en rigtig god måde at blive komfortabel med denne nye verden. Det kan nemlig være en fræk måde at komme ud af din skal på. Du kan ligesom lægge den side af din personlighed fra dig, der har forbehold overfor konceptet. Sammensæt det eventuelt med et frækt kostume for at færdiggøre udtrykket. Det kan være virkelig befriende at lægge din hverdagspersonlighed fra dig og slippe din indre hersker frem.

Når både du og din partner er komfortable med sexlegen, kan I begynde at inddrage andre pirrende elementer. Det kan fx være virkelig frækt med pirrende piskeslag. Vi håber, at du føler dig klar til at kaste dig ud i eksperimenterne med erotisk dominans. Det kan nemlig være en vildt spændende måde at få nyt liv ind i forholdet. Du lærer nye sider af dig selv og din partner at kende, og I får nogle fantastiske oplevelser i soveværelset. Husk, at det aldrig behøver at være vildere, end du selv har lyst til. Det hele er nemlig bare leg, så det er vigtigt, at det altid er sjovt.