En fræk Valentinsgave

valentinsdag gave

Den mest romantiske dag på året er lige om hjørnerne, og med romantik følger intimitet. Mange vil nok mene, at Valentinsdag er en opreklameret amerikansk mærkedag, men derfor kan du jo alligevel godt udnytte dagen til at forkæle din partner lidt ekstra. Og hvem elsker ikke at blive forkælet? Vi vil i dette blogindlæg gøre vores bedste for, at inspirere dig til at gøre dagen så romantisk, og selvfølgelig fræk, som muligt med nogle gaveidéer der helt sikkert vil overraske din partner positivt.

Hvad er Valentinsdag egentlig

Lad os lige starte helt fra bunden. Man kan vel ikke fejre Valentinsdag, uden at vide hvad det rent faktisk er. Som nævnt er det en dag især amerikanerne går op i, nok mest fordi de elsker mærkedage og traditioner. Valentinsdag er altid d. 14 februar og er kendt som “kærlighedens dag”, hvor par erklærer deres kærlighed ved at sende kort, blomster og chokolade til hinanden, og mange par tager ud at spise. Skruer vi tiden helt tilbage blev “helligdagen” indført af pave Gelasius i år 496. Dagen hed dengang Skt. Valentins Dag, og er opkaldt efter den godhjertede præst Valentin.

romantisk valentinsdag

Skab en romantisk dag og aften

I år er vi så heldige at Valentinsdag ligger i weekenden, nemlig på en søndag, og du derfor har god mulighed for at planlægge og bruge hele dagen sammen med din partner. I hverdagen har vi ofte travlt, er altid på farten og kører rundt i de samme rutiner – så netop denne dag skal du undgå at lave aftaler, droppe dine rutiner og blot nyde selskabet af din partner. Det bliver den perfekte slutning på ugen!

Start allerede ud om morgenen

Du har hele dagen, så hvorfor ikke starte ud med en fræk lille gave allerede fra morgenstunden. Okay, det allerførste er at overraske med en lækker morgenmad, gerne på sengen. Nu skal vi ikke jinx den, men det kan jo være at dagen starter ud med sex, det er jo ikke hver dag der bliver serveret morgenmad på sengen. Nå, men nu til gaven! Vi har faktisk lidt forskellige idéer, så bliv ved med at læse.

-25%
JANUARUDSALG
DKK 51,75
-25%
JANUARUDSALG
DKK 74,25
-25%
JANUARUDSALG
DKK 74,25
-25%
JANUARUDSALG
DKK 96,75
-25%
JANUARUDSALG
DKK 96,75
-25%
JANUARUDSALG
DKK 96,75
-25%
JANUARUDSALG
DKK 96,75

Frækt lingeri

Et par bundløse trusser, er vel egentlig en gave til jer begge, om du er kvinde eller mand. Er du mand kan dagens første gave til din partner derfor være et par frække bundløse trusser. Fordelen ved trussen er selvfølgelig at du har adgang til de nedre dele hele dagen, hvilket kan lede op til masser af spontan sex. Vælger du en bundløs trusse med perlekæde, bliver din partner automatisk stimuleret hele dagen, da perlekæden går fra vagina og om til anus.

Er du kvinde kan du med fordel overraske ved at hoppe i trusserne allerede fra morgen af. Din partner vil med garanti have lyst til at pille lidt i løbet af dagen, med tanken om, at du er bundløs.

Fjernbetjent vibrator

Endnu en gave der er til gavn for jer begge. Okay, nok mest kvinden, men du vil helt sikkert også finde den yderst interessant som mand. Det er nemlig en fjernbetjent vibrator, som pirrer og stimulerer, imens den anden får lov til at tage styringen. Rimelig frækt, ikke? Med en fjernbetjent vibrator skabes der ekstra spænding og intensitet mellem jer, og mon ikke det fører til sex en gang eller tre i løbet af dagen. I kan også lave en regel om, at vibratoren skal sidde i hele dagen, og I først må have sex til aften – vi lover, at I kommer til at flå tøjet af hinanden.

Glæden ved at give gaver

Lige så dejligt det kan være at modtage gaver, lige så dejligt kan det være at give dem. Specielt til dem du holder af. Det bedste ved at give en gave er selvfølgelig at se modtagerens reaktion, når du bare ved, at det er noget der giver glæde. Gaver kommer i alle former og kan være søde, sjove og frække, men alle har det tilfælles, at de skaber glæde. Både hos den der giver og den der modtager.

Det smarte ved en fræk gave er selvfølgelig, at den højst sandsynligt kommer jer begge til gode. Men husk i første omgang at tænke på, hvad der vil glæde din partner, og hvad han/hun vil synes er frækt. Det skal som sagt glæde jer begge.

valentinsdag gave

Sensuel massage

Efter jeres romantiske middag følger der en sensuel massage. Ejer I ikke allerede en massageolie, anbefaler vi Orgie’s Sexy Therapy Aphrodisiac olie til massage. Aphrodisiac, hvad betyder det? Spørger du. Ordet kommer af Afrodite, altså kærlighedens gudinde, og er en betegnelse for et middel der øger den seksuelle lyst. Og det må vi nok indrømme, at en lækker og sensuel massage gør.

En sensuel og erotisk massage er yderst intimt, da man rør ved hinanden og forsøger at give så meget nydelse som muligt. Forkæl din partner med en dejlig massage, og brug den evt. som et pirrende forspil, ved at kysse og kærtegne de erogene zoner undervejs. Husk stearinlysene og lidt lækkert musik for at skabe den perfekte stemning.

JANUARUDSALG
DKK 59,00
JANUARUDSALG
DKK 59,00

Sjov og fræk stemning med et sexspil

Spice aftenen op med lidt ekstra sjov ved at spille. Ikke bare et almindeligt spil, men et frækt et af slagsen, måske et par sex terninger – Brug dem som en del af et forspil, ved at lade dem bestemme, hvad I skal gøre ved hinanden. Terningerne lyser ovenikøbet i mørke, så du kan med fordel dæmpe lyset, slukke det helt eller blot lade nogle stearinlys være tændte.

Der medfølger to terninger. En der bestemmer hvad du skal gøre f.eks. slikke, kysse eller bide, mens den anden terninger vælger hvor på kroppen du skal gøre det. Det kan altså ende ud i, at du eller din partner skal kysse hinandens brystvorter, eller slikke øret.

Med et sexspil lader I jer styre af spillet, hvilket kan gøre aftenen både sjov og fræk. I får sluppet kontrollen og muligvis prøvet grænser af, hvilket altid er sundt. I vil begge blive pirret og stimuleret udover det sædvanlige – og da det højst sandsynligt ikke er et sex spil I normalvis begiver jer ud i, vil det virkelig fyre op for lysten og den frække stemning.

stimulerende legetøj

Stimulerende sexlegetøj til par

En fræk Valentinsgave behøver ikke kun at være til én af jer, men kan sagtens være en fælles gave. Såsom sexlegetøj som I kan bruge sammen. Med sexlegetøj kan I udforske hinanden ved at pirre og stimulere på nye måder. Hvis ikke I allerede ejer noget sexlegetøj, er Valentinsdag den perfekte dag til at få det ind i hjemmet. Ellers er dagen blot en god undskyldning for at købe endnu mere sexlegetøj til samlingen.

Det meste sexlegetøj der kan bruges solo, kan også bruges sammen som par. Men noget sexlegetøj er decideret udviklet til, at stimulere jer begge.

Penisring med rabbit vibrator

Giv en penisring som en fræk Valentinsgave. En penisring er med til at give manden en kraftigere og længerevarende sexoplevelse. Den lille ring strammer om penis, så blodet forbliver i skaftet og rejsningen dermed ikke falder. Ikke nok med det, virker ringen også til at manden får en mere intens udløsning.

Der finde mange forskellige penisringe, men dem begge parter får mest ud af sammen, er dem med vibrator. Prøv den sorte penisring med rabbit vibrator, som både stimulerer penis samt kvindens klitoris. Hver gang der penetreres, vil de to små kaninører ramme klitoris, som kan føre til dejlige orgasmer. På denne penisring kan vibratoren også tages ud, hvilket betyder at I har en lille vibrator til fri afbenyttelse. Brug den f.eks under forspil til at stimulere de forskellige erogene zoner, såsom brystvorterne.

-25%
JANUARUDSALG
DKK 171,75
-15%
JANUARUDSALG
DKK 449,00
-34%
JANUARUDSALG
DKK 99,00
-17%
JANUARUDSALG
DKK 99,00
-22%
JANUARUDSALG
DKK 179,00

Par vibrator for bedre nydelse til valentinsdag

Nu bliver det måske en smule teknisk, men ejer I ikke en par vibrator, bør I prøve Satisfyers Double Joy som kan styres via en App. Ja, du hørte rigtigt. Hent App’en til jeres mobiler, og lav jeres egne vibrationsmønstre eller skiftes til at styre den under forspil eller sex. Den kan også sagtens styres uden at bruge App’en.

Vibratoren er designet således at den smalle ende føres ind i vagina, hvor den stimulerer g-punktet, mens den anden ende ligger og stimulerer klitoris. Der hvor det gør den til en par vibrator, er fordi manden samtidig får stimuleret penis, mens der penetreres. Derudover er den indvendige del af vibratoren med til at give en strammere følelse for manden. I får altså dobbelt op på orgasmer med en fælles vibrator!

Da vibratoren er 100% vandtæt kan I bruge den nærmest alle steder. Gør Valentinsdagen ekstra fræk ved at tage den med under bruseren eller måske i badekarret med stearinlys og rosenblade.

Bokse med sexlegetøj

Synes du ikke ét stykke sexlegetøj er nok at give i en fræk Valentinsgave, eller synes du blot det kan være lidt svært at finde rundt i det store udvalg? Frygt ej, vi har heldigvis også blandede bokse med sexlegetøj. Her får du alt det I skal bruge, hvis I ikke ejer andet sexlegetøj. I vores bokse finder du både blindfold, plyssede håndjern, bullet vibrator, penisring samt dildo. Altså alt det I skal bruge for en ekstra fræk aften, og I bestemmer jo selv om I tager alle dele eller blot nogle af dem i brug.

Med boksen har I mulighed for virkelig at udforske hinanden. Har I ikke prøvet BDSM før, er pakken perfekt til begyndere. Giv din partner blindfold samt de plyssede håndjern på, inden du begynder at pirre med vibratorerne. Det kan være utroligt pirrende ikke at kunne se, og lade din partner tage styringen.

Kinky bondage

Skal det være endnu vildere kan du med fordel overraske med et kinky bondagesæt. Dette sæt er til jer der er draget af tanken om at blive bundet, og tage kontrollen over hinandens nydelse. Et bondagesæt kan bruges på mange måder, og I bestemmer selv, om i vil bruge alle elementer under sessionen, eller blot nogle af dem.

Det er både lækker at blive bundet og være den der gør det. I kan derfor udvælge hvem af jer der skal bindes og pirres, og hvem der skal være den dominerende. Ellers prøv at bytte undervejs, så I oplever begge dele.

Bondage handler ikke bare om at binde hinanden, men at tage kontrollen og styre din partners nydelse. Eksperimenter med de forskellige elementer. Start eventuelt ud med at køre den bløde fjer over kroppen, og skift den derefter ud med pisken. Husk altid at respektere hinandens grænser – snak om jeres ønsker og behov, inden I begiver jer ud i BDSM.

Glidecreme med smag

Er det ikke sukkersødt nok, kan du tilføje en glidecreme med smag til din Valentinsgave. Start hele sessionen ud med at forkæle din partner med en lækker omgang oralsex inden I begæver jer videre. Kan du eller din partner ikke lide at give oralsex, er en glidecreme med smag jeres redning – og er der en dag, hvor oralsex bare hører til, så må det være på Valentinsdag. Her handler det nemlig om at forkæle sin partner mest muligt.

Er der noget man forbinder med romantik er det da jordbær og chokolade, så hvorfor ikke også smage af det? Lick It’s glidecremer med smag er vandbaserede, hvilket betyder, at de kan bruges på alle tænkelige former. Vandbaseret glidecreme passer nemlig sammen med alt slags sexlegetøj, samt kan bruges på vaginalt og analt. Tilføj en glidecreme med smag for at gøre oralsexen lidt sjovere, og endnu mere intim.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *