Durex – verdenskendt kvalitet

durex cover blogindlæg

Durex er for mange synonym med kondomer. Det verdenskendte brand er kendt for deres brede udvalg af kondomer til enhver anledning. Uanset om du leder efter et simpelt og helt klassisk kondom eller ønsker en mere stimulerende oplevelse, er de leveringsdygtige. Mærket har gennem årene udviklet deres sortiment, der i dag indeholder meget mere end blot kondomer.

Du finder derfor også glidecremer såvel som orgasmegel fra mærket. Deres sortiment giver dig alt, hvad du behøver for at gøre sex både sikkert og sjovt. I denne guide kan du lære mere om brandet samt se nærmere på det populære sortiment af kondomer, glidecremer og orgasmegel.

Den største producent af kondomer og glidecreme

Ikke nok med at Durex er en af de største på markedet, så er de også en af de ældste. Med deres mangeårige erfaring kan du regne med et produkt af høj kvalitet. Grundlaget for brandets succes er deres høje standard såvel som deres fokus på udvikling og forbedring. De har altså ikke lagt på den lade side gennem årene.

De har videreudviklet og fornyet deres produkter igen og igen. På den måde får du et mærke, der er up-to-date med den nyeste teknologi og de største udviklinger inden for deres felt.Af samme grund har Durex også mange faste kunder. Mange bruger kun Durex, når det kommer til kondomer – og med god grund. Deres kondomer er kendt for deres ekstra gode kvalitet samt en pasform, der gør det at dyrke beskyttet sex, let som en leg.

durex logo

Hvem er Durex?

Selve brandet Durex så første gang dagens lys i 1929. Her registrerede virksomheden London Rubber Company mærkets navn. Men allerede i 1915 solgte London Rubber Company kondomer. Durex har altså en lang fortid bag sig og er et solidt navn inden for kondomindustrien. Siden da har Durex gået forrest i udviklingen og forbedringen af kondomet. De var de første til at skabe kondomer med glidecreme og de første til at udvikle og bruge elektronisk test af deres kondomer. Sidst men ikke mindst var de også de første til at lancere anatomisk udformet kondomer i 1960’erne.

Siden da har udviklingen været støt stigende med et mere varieret udvalg, der i dag indeholder en række forskellige varianter som f.eks. kondomer med smag, stimulerende strukturer og ekstra tynde for mere følelse. Mærket har i den grad været med til at sætte standarden og skubbe udviklingen frem ad, når det kommer til kondomer.

Kondomer af højeste kvalitet

Du kan regne med, at kvaliteten er i top, når du vælger kondomer fra Durex. Som de første har de siden 1990’erne anvendt et globalt ”kvalitetsstempel” som standard på alle deres produkter. De har siden flere gange overgået de internationale tests og standarder for kondomer. De lever altså ikke bare op til kravene for beskyttelse – de overgår dem. Dette kan have noget at gøre med, at mærket har over 90 års erfaring med at producere kondomer. Deres kondomers holdbarhed bliver testet elektronisk, og så er de dermatologisk testet. Du kan derfor regne med et kondom, der holder til alt det det skal og mere endnu.

Glidecreme og andre intimprodukter

Siden 2003 har Durex udvidet deres sortiment med mere og andet end kondomer. I dag finder du også et varieret udvalg af glidecremer fra mærket. Dette virker som en naturlig udvikling, da glidecreme og kondom går hånd i hånd for de fleste. Med glidecreme kan du ikke bare gøre oplevelsen mere komfortabel – du kan også gøre den sjovere og mere nydelsesfuld. Du finder nemlig også ekstra stimulerende glidecremer i sortimentet såvel som såkaldte orgasmegels, som kan øge nydelsen for både mænd og kvinder. Der er altså god grund til at dykke ned i det spændende sortiment og finde nyt udstyr til soveværelset.

Kondomer fra Durex

I det følgende kan du læse mere om nogle af de forskellige varianter af kondomer, som du finder fra Durex. Kondomer kan være mange ting. De beskytter naturligvis alle sammen mod seksuelt overførte sygdomme og uønsket graviditet. Men mange af dem kan også meget mere end det. Der findes nemlig også kondomer med smag, kondomer der er ekstra tynde eller kondomer med stimulerende strukturer. Der er altså nok at vælge i mellem, og du kan med fordel samle et varieret udvalg, så du har kondomer til enhver anledning og ethvert humør.

Durex Regular

Durex Regular er kondomet til dig, der ikke ønsker nogen overraskelser. Kondomet er helt klassisk i både funktion og udformning. Det er et anatomisk udformet kondom ligesom alle mærkets produkter, hvilket sikrer dig en god pasform. Derudover er kondomet selvfølgelig dermatologisk testet og med glidecreme og reservoir. Kondomet gør præcis det det skal, og du går aldrig galt i byen med et regular kondom i latex. Dette regular kondom har en bredde på 56 mm. Det vil sige, at det passer en penisomkreds på ca. 11,5-12 cm. Brug gerne ekstra glidecreme sammen med kondomet for ekstra god beskyttelse og komfort.

Regular kondomer durex
Real feel Durex kondomer

Durex Real Feel

Ønsker du en mere intim og rigtig følelse, når du dyrker sex med kondom? Så er Real Feel kondomet fra Durex det oplagte valg. Kondomet er fremstillet af et teknologisk forbedret polysoprene materiale. Det er det samme materiale, man ofte bruger i latexfri-kondomer. Derfor er kondomet også perfekt til dig med latexallergi. Materialet har en større elasticitet og kan stort set ikke føles. Du og din partner vil derfor opleve en tæt på hud-mod-hud følelse. Kondomet kommer med glidecreme og reservoir. Det er desuden en størrelse 56 mm, hvilket passer en penisomkreds på ca. 11,5-12 cm. Brug kondomet for en mere diskret oplevelse med beskyttet sex.

Durex Pleasure Me

Skal dit kondom gør det hele lidt sjovere? Med Durex Pleasure Me får du et kondom med flere stimulerende strukturer. Kondomet har både en rillet overflade såvel som en overflade med knopper. Din partner kan nyde de stimulerende strukturer under samleje – og det vil med garanti gøre brug af kondom sjovt og legende. Kondomet er med reservoir og glidecreme. Den kommer ligeledes i en størrelse 56 mm, hvilket passer til dig med en penisomkreds på omkring 11,5-12 cm. Kondomet er som alle Durex’ kondomer lavet med en easy-fit pasform, der gør det nemt at få på og behageligt at bruge.

Durex Pleasure me med knobber og riller

Glidecreme fra Durex

Siden 2003 har Durex tilføjet glidecremer til deres sortiment. Derfor kan du også finde flere forskellige slags glidecremer, som du med fordel kan bruge sammen med dine kondomer fra samme mærke. Der er god grund til at bruge glidecreme, når du bruger kondom. Glidecremen kan mindske sliddet på kondomet og kan dermed også mindske risikoen for, at kondomet går i stykker. Det anbefales særligt, når du dyrker analsex, hvor det virkelig gør en forskel i forhold til nydelsen og komforten. I det følgende kan du læse mere om nogle af mærkets glidecremer såvel som deres stimulerende orgasmegel, der kan give ekstra nydelse til både mænd og kvinder.

Durex Stimulerende Vandbaseret Glidecreme 50 ml

Stimulerende glidecreme

Denne stimulerende glidecreme er vandbaseret og kan derfor bruges til mange forskellige ting. Den er perfekt til vaginalt samleje, da det er en meget mild glidecreme, der også er pH-neutral. Det vil sige, at den ikke forstyrrer den naturlige intimbalance. Glidecremen er derudover stimulerende på flere forskellige måder. Den vil give en kølende, varmende såvel som kildende fornemmelse. Den har tilmed en let og frisk smag, der også gør den oplagt til brug under oralsex. En vandbaseret glidecreme kan også bruges sammen med alt slags sexlegetøj uanset materiale. Du får en effektiv og mild glidecreme, der samtidig kan give ekstra leg og sjov i soveværelset.

Glidecreme med smag

Ligesom der findes kondomer med smag, findes der også glidecreme med smag. Begge dele er oplagte til brug under oralsex. Kondom under oralsex er vigtigt for at undgå seksuelt overførte sygdomme. Et kondom med smag kan gøre hele oplevelsen bedre – det samme kan denne glidecreme med smag af jordbær. Brug den sammen med et regular kondom eller sammen med et kondom med jordbærsmag, for en endnu kraftigere smagsoplevelse. Glidecremen er mild og pH-neutral. Den er vandbaseret, hvilket gør den oplagt til vaginalt samleje såvel som brug sammen med sexlegetøj af alle materialer. Glidecremen har også en mild duft af jordbær.

Durex Vandbaseret Glidecreme med Jordbærsmag 50 ml
Durex Intense Orgasmic Gel

Orgasmegel

Udover glidecreme kan du også gøre brug af kondom sjovere med en orgasmegel. En orgasmegel er en stimulerende creme, der smøres direkte på klitoris eller penis. Denne Durex Intense orgasmic gel giver en både kølende, varmende og kildende fornemmelse. Du vil også opleve, at du bliver mere følsom. Den er derfor også perfekt at bruge sammen med kondom – særligt hvis du oplever, at du mister følsomheden ved brug af kondom. Du skal ikke bruge meget per gang, så du har til mange nydelsesfulde stunder med den lille flaske. Orgasmegelen indeholder naturligvis ikke nogen tilføjet dufte eller parabener. Du kan som altid regne med den gode kvalitet, når du vælger Durex.

Kondomer og glidecreme – et perfekt makkerpar

Det giver god mening, at Durex har udvidet deres sortiment til at indeholde ikke bare kondomer men også et bredt udvalg af forskellige glidecremer. Kondom og glidecreme er nemlig det perfekte makkerpar. Vi anbefaler altid, at du bruger ekstra glidecreme, når du dyrker sex med kondom. Det kan nemlig ikke bare øge nydelsen for begge parter – det kan også øge den beskyttelse som kondomet giver. Ved at bruge ekstra glidecreme vil kondomets materiale ikke udtørre eller blive slidt lige så meget. Det vil derfor også mindske risikoen for at kondomet sprænger. Glidecreme fra Durex kommer i mange varianter – ligesom deres kondomer – så du kan vælge den type, som du bedst kan lide.