Det tænder mænd mest på

hvad tænder mænd på cover

Det kan nogle gange være svært at gennemskue, hvordan man for alvor forfører en mand. Vi har dog gjort, hvad vi kan for at hjælpe dig på vej. Vi har nemlig fundet frem til de seks ting, som mænd tænder mest på. Det skal selvfølgelig siges, at mænd er lige så forskellige som kvinder, og at der selvfølgelig ikke er nogen garanti for, at alle seks ting virker lige godt hos alle mænd – men det er da et sted at starte.

Af samme grund er listen heller ikke i nogen prioriteret rækkefølge. Det betyder, at den første ting på listen altså ikke nødvendigvis er den mest effektive eller den, som flest mænd synes om. Det er altså op til dig at finde ud af, hvad du tror, der vil virke, og hvordan du vil bruge det.

Hvad tænder mænd allermest?

Hvis vi havde et endegyldigt svar på dette, var vi nok blevet meget rige meget hurtigt. Det er dog ikke så simpelt at svare på. For lige så mange mænd der er, lige så mange præferencer, ønsker og fantasier findes der. Det kan altså for nogle mænd være enormt tiltrækkende, når en kvinde inviterer ham ud, mens andre har det lige modsat. Vores liste med ting, der tænder mænd mest, handler nemlig heller ikke bare om udseende. Det er endnu sværere at indsnævre. Nej, det handler i lige så høj grad om personlighed.

Vi har kogt den store gryde ned til seks ting, der ofte går igen, og som for manges vedkommende er universelle, når det kommer til at blive tiltrukket og tændt. Læs med og se, om der ikke skulle være noget, der kan inspirere dig, næste gang du skal i byen, eller som du kan bruge for at tænde din partner.

hvad tænder mænd på grin

Smukke øjne

Et par smukke øjne kan forføre og tænde de fleste mænd – men hvad der er smukt, kommer selvfølgelig helt an på beskueren. Smukke øjne kan derfor betyde øjne, der er venlige såvel som sexede. Det kan betyde øjne, der er helt naturlige og uden en dråbe make-up – eller det kan betyde øjne, der har det mest fantastiske smokey eye look og falske øjenvipper.

Det vigtigste er nok, at du ikke er bange for at se manden i øjnene eller at sende ham et blik og et smil. Det er en stensikker måde at få hans opmærksomhed på, og det er også med til at holde den. Lad dine øjne tale og vis, hvem du er, og hvad du vil gennem dine øjne.

Et smittende grin

Hold dig ikke tilbage, når det kommer til at grine. At du kan grine naturligt sender kun et signal om, at du slapper af og nyder hans selskab. Husk på, at de fleste altså godt kan høre, når et grin er falsk. Lad derfor være med at overgøre det, hvis det, han sagde, måske heller ikke var så sjovt. Et grin smitter ofte, og det vil helt sikkert være et turn-on, at han kan se, at du har det sjovt. De fleste mænd kan også godt lide at være sjove, og det er derfor kun positivt, hvis jeres humor er ens, og I kan grine af de samme ting. Også i soveværelset er det vigtigt at kunne grine. Her er det selvfølgelig vigtigt, at man ikke griner af hinanden, men sammen. Det kan skabe en legende og åben stemning, hvor I begge føler jer godt tilpas.

Spontanitet og åbenhed

Det er kun positivt, hvis du kan vise, at du er åben for nye oplevelser. At være nysgerrig, spontan og generelt åben er altså noget, der tænder mænd. Det kan være sjovt at tage hinanden med på oplevelser, som den ene eller begge aldrig har prøvet før. Det kan være vigtigt i et forhold, at man oplever nyt sammen, og det gælder både på dates såvel som i soveværelset. Det vil uden tvivl tænde din mand, hvis du er åben for at prøve noget nyt eller er klar på spontan sex. Det holder tingene friske og gør, at I ikke behøver at bekymre jer om, at det bliver kedeligt eller rutinepræget. Del fantasier med hinanden og overrask ham gerne med en aften, du har planlagt.

hvad tænder mænd spontan

Anerkendelse

Det er vigtigt at huske på at anerkende, når din mand har gjort noget godt. Hvad end det er, at han har husket at handle ind eller lige har givet dig den vildeste orgasme. Vi synes alle, det er rart, når nogen lægger mærke til det gode arbejde, vi gør. Husk derfor at anerkende ham. Det vil uden tvivl give ham lyst til at gøre mere af det samme. Det er heller ikke kun kvinder, der kan lide at få at vide, at de ser godt ud. Er han trukket i sit skarpeste outfit, eller ser han bare sød ud en helt almindelig søndag, så husk at sige det. De små komplimenter kan hurtigt tænde ilden under ham. Det vil helt sikkert også give ham mere lyst til dig, når du lægger mærke til, hvordan han ser ud.

hvad tænder mænd på selvsikkerhed

Initiativ

Vis ham, at du kan tage initiativ. Lad det ikke altid være ham, der bestemmer, hvad I skal, hvor I skal spise, eller hvad I skal se. Det kan være både i de små og store beslutninger, at du kan vise initiativ. Det kan være trættende i længden, hvis det hele tiden er ham, der skal være den store forfører eller romantiker, der altid skal planlægge aftenens begivenheder. Overrask ham derfor med en aften, hvor du har taget alle beslutningerne, og han blot skal slappe af og nyde. Du kan også vise, hvor initiativrig du er, lige så snart I mødes. Vent for eksempel ikke på, at han kommer over til dig, men tag første skridt og kontakten.

De fleste mænd synes, det er et attraktivt move, og du vil helt sikkert score nogle point på, at du viser selvtillid og overskud. Det siger nemlig også noget om, at du ved, hvad du vil have – en kvalitet, mange mænd tænder på. Du må naturligvis også gerne tage din initiativrige side med i soveværelset, hvor det kan være frækt, når du tager styringen.

Selvtillid

Selvtillid er sexet. Hviler du i, hvem du er, og tør du vise det, er du nået langt, når det kommer til at tænde mænd. De fleste finder det nemlig helt uimodståeligt, når du står ved, hvem du er og har mod og overskud til at vise det. Selvtillid og selvsikkerhed lægger faktisk bag mange af de ting, vi har nævnt her på listen. Det kræver selvtillid at kigge en i øjne og vise hvem man er. Det kræver også selvtillid at være åben og spontan sammen med et andet menneske. Vær derfor ikke bange for at vise, hvem du er og stå ved det. Det kan både være i det, du siger, men også i din kropsholdning. Et roligt kropssprog viser, at du er afslappet og er godt tilpas i din egen krop.

Lad dig inspirere

Det vil uden tvivl være nogle af de ting, vi har nævnt ovenover, der er mere eller mindre relevante for netop din situation. Måske er du single og på jagt efter en ny partner, måske er du blot ude efter gode råd til at tiltrække fyre, eller måske er du i et forhold, hvor tingene skal spices lidt op. Lige meget hvad dit tilfælde er, er der sikkert noget, der kan bruges – og noget, du helt kan ignorere. Vi håber dog, at det har givet lidt inspiration til, hvad du kan lægge vægt på, næste gang du skal forføre og tænde en mand. Synes du ikke helt, at du har fået svar på dit spørgsmål, kan det være du finder det blandt vores store sortiment af sexlegetøj. Her har vi helt sikkert noget, der tænder mænd, og som du med garanti kan bruge. Der er ingen skam i at få lidt assistance – og det er vi ret sikre på, at mændene derude vil være enig med os i.