Derfor skal bondage på menuen i soveværelset

bondage kvinde i håndjern

Blid bondage er for jer, der gerne vil lege og sanse, på en særlig og kærlig måde. Vi taler ikke ”fifty shades of grey”. Det er ”steps before that”. Men det handler om at overgive lidt af kontrollen, til hinanden og lege med rollerne. Forøge lysten og sanseligheden. En måde til at udforske hinanden samt en måde at udvikle sig sammen på. Det kan udfolde sig på et utal af måder. Leg med bondage omhandler altid en grad af dominans og underkastelse – men det er helt op til jer i hvor høj grad. Læs med her og bliv klogere på hvorfor bondage skal introduceres i jeres soveværelse.

Hvad er bondage og BDSM?

Bondage er en pirrende måde at pifte sexlivet op på. Hvad er BDSM? Bondage: Eller binde ting, måske du kender det mest fra håndjern eller reb. i bund og grund handler det om at binde sin partner eller selv blive bundet. Dominans: Tag kontrollen over din partner eller lad din partner tage kontrollen over dig og lad dig dominere. Sadisme: Er kendetegnet ved smerte, men behøves ikke at være smerte alene, det kan også at pirre din partner med forskellige sanseindtryk. Masochisme: Er definitionen af underkastelse. Overlad magten fuldkommen til din dominerende partner og gør hvad der bliver sagt.

bdsm oversigt

Hvad kan det bringe ind i forholdet?

Når et par bringer blid bondage ind i deres sexliv, sker der ofte en positiv udvikling af hele forholdet, på flere forskellige områder. Det sker fordi, det er vigtigt at kommunikerer omkring formen og grænserne. Når man så begynder at kommunikerer omkring sex, betyder det ofte, at det bliver nemmere, at tale om andre ting også. Man vænner sig til at tale om lyst og grænser, og bliver mere opmærksom på, hvordan kommunikation, bidrager til en positiv udvikling.Det gør, at det bliver nemmere at kommunikerer omkring lyst og grænser, på andre områder i forholdet også. Det er vigtigt at have tillid til hinanden. Tillid til at den anden respekterer de grænser, man har snakket sig frem til. Det kan også være at der opstår nogle grænser undervejs, som man har tillid til at den anden respekterer. Det vil ofte også øge tilliden til hinanden, på andre områder i forholdet. Man bliver ofte også mere opmærksom på hinanden i hverdagen, fordi kommunikationen er blevet forbedret.

kvinde i blindfold

Mindre utroskab med bondage

Det er også med til at øge fortroligheden imellem jer, når den ene part giver slip og overlader styringen til den anden. Det er som at komme et spadestik dybere, ind i den andens sfære.Derinde hvor det hele kan være lidt hemmeligt og man får hurtigt fornemmelsen af, at være kommet hinanden lidt nærmere. Hvilket ofte, også formindsker en eventuel lyst til at være sammen med andre. Mest af alt fordi man har fundet et særligt rum, i fællesskabet. Så blid bondage, kan også være en mulighed, for at mindske risikoen for utroskab. At introducerer blid bondage i forholdet, er som at besøge en stor forlystelsespark. Man kan ikke nå omkring det hele på én gang.

Man har lyst til at vende tilbage og lege med det hele igen, og gerne prøve noget af det, man ikke lige turde i første omgang. Det er hyggeligt, rart og kan være sjovt at lege med hinanden.Man går som regel aldrig helt galt i byen, med lidt humor. Blid bondage er lidt frækt, der er mange muligheder og kun de grænser man selv sætter.

Hvordan introducerer man bondage for sin partner?

Hvis man har en stærk indbyrdes kommunikation i forvejen, så er det jo lige ud af landevejen, at få sine ønsker og fantasier introduceret. Men for nogen kan det være svært at tage det første step.Måske har du en sikker fornemmelse for, at din partner vil være med til at lege lidt frækt og så er det bare med at komme i gang. Men hvis du ikke er sikker på, om det er noget for din partner, så er der flere forskellige måder, man kan forsøge sig med.

Fortæl din partner, hvad du vil ha’!

Enten kan man bringe det helt konkret på banen og fortælle sin partner at man har en fantasi om at blive bundet, at binde, eller hvad man fantaserer om. Start med en lille bid, af det du fantaserer om og se om din partner er interesseret.Hvis du starter ud med at fortælle alt for meget, på en gang, der går over din partneres grænser, kan det måske være svært, for din partner umildbart at rumme det. Hvis, din partner er interesseret, så er det nemmere at uddybe mere omkring din fantasi og det er muligt at få startet, en konkret dialog omkring det.Hvis din partner ikke er interesseret, så er det også vigtigt at respekterer det.

bondage i soveværelset

Kan du lide overraskelser?

Hvis du ved at din partner godt lide overraskelser, så kan muligheden også være, at du starter stille ud med en blindfold. Vælg en der er blød og behagelig at have på, for at øge lækkerheden. Du kan så stille og roligt introducerer det, fx efter en hyggelig middag, med god stemning. Et tidspunkt hvor der er lagt op til sex fra begge sider. Enten kan du pakke den ind, som en gave og fortælle, at du har lyst til at lege med det, sammen med din partner. Fortæl samtidig at det er okay, hvis din partner ikke er interesseret i, at i skal lege med det. Så kan i nemmere komme omkring det, uden at ødelægge den stemning, der er bygget op imellem jer.Eller du kan helt roligt, fx stille dig bag din partner og nusse på en måde, du ved, at din partner tænder på og langsomt introducerer blindfolden. Enten ved at lægge den i skødet på din partner eller give din partner den i hånden og spørge om det er en mulighed. Eller hvis du fornemmer at det er okay, kan du i dine kærlige berøringer, give din partner blindfolden på. Selvfølgelig på en måde, så din partner har mulighed for at sige fra, inden grænserne bliver overtrådt. Du kan eventuelt starte med at sætte den i panden på din partner, vente lidt, og så lade den glide langsomt ned over øjnene, hvis du fornemmer at det er ok.

Find roligt håndjernene frem

Det kan også være at du tænder på at give din partner hardcore håndjern på. Håndjern, kan måske virke overvældende, hvis man er ny i ”faget”. Så kan du eventuelt starte med at introducerer bløde silkebånd eller manchetter i et blødt materiale. Der kan du fx bruge samme fremgangsmåde som eksemplet med blindfoldet.

maske, håndjern og flogger
Hvis det er noget i begge tænder på, så er der ikke så langt til, at introducerer flere forskellige redskaber i jeres sex, på et senere tidspunkt. Samt at få en samtale om de vigtige emner inden i sådan rigtig går i gang med at udforske blid bondage sammen. Det kan være en oplagt mulighed, for at starte en dialog omkring dine fantasier. Måske går din partner med lignende fantasier og så er det jo bare dejligt for jer, at få tage hul på det. Måske er det ikke en del af din partners fantasier! Ved at høre din fantasi, kan din partner måske blive inspireret og nysgerrig, og i kan komme i gang med jeres frække leg.

En måde at bringe noget nyt ind i forholdet på og samtidig udvikle sig sammen.

Den allerførste gang med bondage – hvordan starter i?

Nu håber vi i er blevet lidt klogere på bondage og BDSM generelt i de forrige afsnit, samt hvordan du introducerer det for din partner. Nu er dagen endelig kommet til at i skal afprøve det, men hvordan kommer i så i gang og hvor er det bedst at starte? Vi har lavet en komplet guide til BDSM for begyndere, der måske kan være til inspiration. Først skal I beslutte hvor blidt eller hårdt det skal være. Starter i blidt ud, vil et bondage sæt med håndjern og blindfold ikke være helt af vejen. Heldigvis for jer, har vi hos AltErTysTys.dk det helt perfekte starter-kit til blid bondage:

Hvilke redskaber kan I ellers bruge i legen?

I forbindelse med bondage, så findes der forskellige redskaber, man kan bruge. Manchetter, reb, flogger, paddel, pisk, blindfold mm. Undersøg mulighederne og find det, der tænder jer og det i har lyst til at lege med. Pas på med at lege med ting, der ikke er beregnet til formålet. Man kan starte stille og roligt op med få redskaber og så udvide efterhånden, som man får lyst til at eksperimenterer med flere ting. Sørg for at sikkerheden er i top.

Håndjern eller manchetter?

Noget af det første i skal investere, er klart et par håndjern, eller manchetter, hvis i vil være sikre på at være spændt godt fast. Manchetter er langt mere slidstærke og sørger for hænderne eller fødderne ikke render nogle steder. Håndleds- eller ankelmanchetter er typisk lavet i kunstlæder eller læder. Et andet kendetegn er ved det lille spænde der spændes omkring håndleddet eller anklerne. Der er som ofte en lille kæde i mellem, så du let kan binde hænderne på ryggen, som er meget populært indenfor bondage. Et godt bud et par manchetter til hænder og ankler kunne være disse:

Spanking? Er det noget for jer?

Klask! Siger det ligeså højt når klør fem rammer huden. Du har måske prøvet at have en rød hånd på siden af ballen, efter en hed aften. Spanking kan være mange ting og handler rigtig meget om dominans og underkastelse, og kan være noget af det frækkeste. Brug spanking til at vis det er dig der bestemmer, enten med en flogger pisk, paddle eller klør fem. Har i aldrig prøvet en pisk før, vil vi klart anbefale at starte med en flogger. Hvis i er i tvivl om hvad en flogger pisk er så klik på videoen.

Ingen leg uden blindfold!

Når i først har sagt A, må i også sige B. Et absolut must have inden for bondage er klart et blindfold. Der findes mange forskellige typer for blindfold, det kunne være et satinbånd, et helt plain i sort, eller et sødt polstret et med leopard print.Når i leger med blindfold og fjerner en af de vigtige sanser, nemlig synet – vil alle de andre sanser blive forstærket og bare følelsen af et kys vil virke kraftigere og mere intens.

sort maske
bondage og spanking

BDSM? Sådan griber i det an

Blid bondage handler meget om sanselighed. Om kærlig sanselighed. Empati og indføling. Det skal føles lækkert og gerne indbyde til mere af det samme.Når man skal lege med blid bondage, er det en god idè at aftale et stop ord som noget af det første. Et ord som ikke er en naturlig del af legen. fx køleskab, skiløb, eller noget andet. Mange vælger at bruge et trafiklys.Altså Rød betyder stop. Gul betyder, dejligt, men ikke mere. Grøn betyder dejligt, mere af det. I bdsm klubber, verden over, bruger man ordet ”cirkus” som STOP ord. Men man vælger selvfølgelig selv, hvad man i fællesskab finder frem til.

Grænser er vigtige

Det er også vigtigt at få snakket om konkrete grænser. Måske ved man allerede på forhånd at der er noget man absolut ikke, vil være med til. Så er det med at få sat ord på det, så i har tillid til, at grænserne bliver respekteret. Det kan sagtens være at grænserne flytter sig undervejs og så gør man selvfølgelig opmærksom på det. Det er vigtigt at kommunikerer klart, så der ikke opstår nogle grænseoverskridende ting. Der kan være med til at sætte sig, som negative spor i forholdet. Det kan også være en god idé at kigge rundt på vores side sammen, og se på, hvad der er af muligheder. Det er fint at gå og glæde sig lidt lystigt, som par, til at modtage en fræk pakke. Man kan eventuelt forberede en dejlig aften, hvor man sammen åbner pakken. Et bondage sæt der har det hele kunne være et godt sted at starte, heldigvis for jer har vi det helt rette sæt med 8 dele der skriger på en kinky aften. Tryk på videoen for at se hvad sættet indeholder:

Rigtig god fornøjelse med bondage og pas på jer selv 😉

7 tanker om “Derfor skal bondage på menuen i soveværelset

    • Peter siger:

      Du kan også se på youtube, Købe låne bøger med billeder og hvordan. Tilsidst kan du komme i klupper. SMIL skulle kører lidt oplæring på området… Ellers er der kun youtube at af øve og øve og øve

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *