Den bedste kur mod tømmermænd er orgasmer

tømmermænd efter fest

Er det dagen derpå? Hvis aftenen i går bød på dans, fest og lidt for meget indenbords, har du måske lidt ondt i håret i dag. Vi har heldigvis den bedste kur mod tømmermænd – nemlig orgasmer! Det er måske ikke det mest oplagte når hovedpinen dunker, men ikke desto mindre kan det faktisk hjælpe dig med at overkomme de trælse tømmermænd hurtigere – og så er det da også en sjovere måde at bruge en tømmermændsdag på. Endnu ikke overbevist? Så læs med her. Så giver vi dig alle fordelene ved at gøre dagen orgasmefyldt.

Skift panodilerne ud med orgasmer 

Du er nok vant til, at panodiler og masser af vand, er kuren mod tømmermændene. Vandet er helt sikkert også en god idé, og kan være med til at gøre dig klar til en tur under lagnerne – enten med dig selv eller din partner. Kuren mod tømmermændene kan nemlig også bestå af kys, kram og sex eller onani. Når du får en orgasme, frigiver hjernen en masse glædesstoffer, og dit belønningscenter i hjernen aktiveres. Det vil sige, at du får en glædesfølelse, der faktisk kan hjælpe mod de trælse virkninger, den festlige aften kan medbringe. Uanset om sex og onani blot virker som en distrahering eller faktisk giver dig en gavnlig fysisk forbedring, kan variere fra person til person, da tømmermændene selvfølgelig også rammer meget forskelligt.

mand i seng

Gør tømmermænd dig liderlig?

Måske er lækre orgasmer på en tømmermændsdag ikke noget nyt for dig. Nogle oplever nemlig, at de bliver utrolig liderlige dagen derpå. Der er ikke meget forskning på dette område, så der er ikke nogen klar forklaring på, hvorfor de trælse virkninger af tømmermænd også skulle medføre en øget lyst til sex. Hvis du er en af de heldige, der føler sig særlig opstemte dagen derpå, er der altså alt mulig grund til at følge dine lyster. Uanset om du har en partner eller ej, kan en orgasme nemlig være vejen til at overkomme tømmermændene hurtigere. Måske er den seksuelle opstemthed kroppens egen måde at fortælle dig, hvad den har brug for? Lige meget hvad kan du med god grund bruge tiden under dynen eller på sofaen på noget gavnligt.

Hvorfor kan orgasmer hjælpe på en tømmermændsdag?

Mangler du nogle gode argumenter til at bruge tømmermændsdagene med vibratoren eller din partner under dynen? Så læs med her. Vi giver dig nogle af de fordele, en lækker orgasme kan medføre på en træls dag med tømmermænd.

Bliv distraheret fra din elendighed

En dag med tømmermænd kan være ret lang, når man ikke har andet at fokusere på end sin egen elendighed. Når dagen bare skal bruges på langs, kan det også gå hen at blive lidt kedeligt at binge en tv-serie eller se den ene dårlige film efter den anden. Så hvorfor ikke distrahere dig selv med lidt selvforkælelse eller kvalitetstid med partneren. Indrømmet – det bliver nok ikke den mest aktive og eksperimenterende omgang mellem lagnerne. Men en god orgasme behøver heller ikke at kræve det store arbejde. Det kan blot give en lækker følelse og være et tiltrængt afbræk fra alt elendigheden.

kvinde med tømmermænd

Få en god og veltrængt lur bagefter

Tømmermænd er ofte lig med træthed. Man sover bare ikke særlig godt, når man har drukket. Det kan dog være svært at finde ro i kroppen, når tømmermændene for alvor rammer. En orgasme kan give dig den ro, du har brug for. Du kender det sikkert godt, fra når du har sex eller onanerer. Man bliver dejlig afslappet og mange bruger det også til at falde nemmere i søvn om aftenen. Trænger du til en god lur, eller har du bare lyst til at sove tømmermændene væk, så prøv med en orgasme før. Det vil helt klart hjælpe dig til en god og afslappet søvn, så du hurtigere kan komme ovenpå igen.

par i sengen

Udnyt den langsomme dag med puttetid

Har du en partner, er dagen oplagt at bruge under dynerne sammen. Hvorfor ikke udnytte den lange dag på langs til at kramme, kysse og kærtegne hinanden. Det vil helt klart gøre en dag med tømmermænd lettere at kommer igennem. De intime berøringer behøver ikke at føre til orgasme eller sex, men det er naturligvis en vej, der er let at gå, og som i sidste ende, kan føre til en endnu bedre dag under dynerne. Uanset hvad vil puttetiden give dig den omsorg og kærlighed, som du helt sikkert har brug for på en tømmermændsdag, hvor man godt kan have lidt ondt af sig selv.

Få lidt hjælp til orgasmerne når tømmermændene rammer

Det må godt være en nem orgasme, når den skal opnås på en dag med tømmermænd. Det vil sige, at den gerne må komme let og hurtigt. Der er nemlig ikke nogen orgasme, der er bedre end andre, når det kommer til orgasmens givende virkning. Du må altså gerne bruge, alle de hjælpemidler du kan (hvilket jo altid er en god idé). Det er altså bare frem med vibratorer, glidecreme og andet godt fra skuffen, når du skal forkæle dig selv eller have en intim stund med partneren.

Glidecreme og orgasmegel

En måde hvorpå du kan hjælpe dig selv lidt på vej, er ved brug af en god glidecreme og en orgasmegel. Glidecreme kan være en god idé både ved samleje og ved brug af sexlegetøj, da det giver et ekstra godt glid. Skal du være sammen med en partner, er det måske ikke det store forspil, der er energi til, hvorfor glidecremen kan være en stor hjælp. Vi anbefaler altid, at du bruger glidecreme sammen med dit sexlegetøj, da det sikrer dig den bedste oplevelse. Til vaginalt samleje og brug af sexlegetøj i silikone, skal du bruge en vandbaseret glidecreme. Ved analsex og brug af sexlegetøj i metal og glas, skal du bruge en silikonebaseret glidecreme

En orgasmegel er et andet godt trick til at gøre vejen til en orgasme lidt lettere. Orgasmegels fås i mange varianter, der stimulerer på forskellige måder. Nogen giver en varmende eller kølende fornemmelse, mens andre giver en vibrerende virkning. Generelt gør en orgasmegel dig mere følsom, så du lettere opnår den eftertragtede orgasme. Der findes naturligvis orgasmegels til både mænd og kvinder, og de kan med fordel anvendes ved både onani og samleje.

Vibratorer og masturbatorer

Det er ikke snyd at hive vibratoren eller masturbatoren frem fra skuffen, når dine tømmermænd skal kureres – hvad end du skal kurere dem alene eller sammen med en partner. Der findes et utal af vibratorer til kvinder, der på ingen tid kan give dig en lækker og dyb orgasme. De fleste kvinder kommer hurtigst ved stimulering af klitoris. Stort set alle vibratorer kan bruges på klitoris, men du kan naturligvis også forkæle dig selv med dobbelt stimulering af både klitoris og G-punkt. Til mændene findes der mange forskellige masturbatorer og penis sleeves, der byder på en ekstra pirrende oplevelse. Sexlegetøjet varierer meget i forhold til funktioner, hvor nogle blot stimulerer med en mønstret overflade, mens andre også har vibrationer og vakuum. Med sexlegetøj kan de fleste opnå en orgasme endnu hurtigere, og så er det jo heller ikke nogen dårlig måde at bruge tømmermandsdagen på.