Cloneboy – klon din penis

cloneboy cover blogindlæg

Tænk, hvis du kunne give en nøjagtig kopi af din penis til din partner – eller hvad med at lave en klon I kunne nyde sammen? Med en Cloneboy er det både nemt og hurtigt at lave en tro kopi af din penis. Sættet indeholder alt, hvad du skal bruge for at lave en afstøbning, der ligner din penis til punkt og prikke.

Cloneboy er en serie af forskellige sæt, der lader dig lave en fuldt funktionel dildo, der ligner din penis. Det er en både sjov og fræk idé, du og din partner med god grund kan nyde sammen. Hos Tys Tys finder du flere forskellige udgaver af Cloneboy, så du kan få en helt almindelig dildo såvel som en med sugekop og vibrator.

Få en nøjagtig kopi

Har din partner længe ønsket sig en dildo? Men måske har du ikke lyst til at få konkurrence i soveværelset fra en dildo. Med Cloneboy kan du dog give din partner den helt rigtige dildo, der uden tvivl vil tilfredsstille – nemlig en, der er en nøjagtig kopi af din egen penis. Med i sættet får du alt, hvad du har brug for til at lave en afstøbning af din penis, hvorefter du kan fylde afstøbningen med silikone. Efter et døgn har du en dildo, som er en direkte afstøbning af din penis.

Nu kan du tilfredsstille din partner på alle tænkelige måder. Du kan også give din dildoklon som gave – på den måde skal din partner aldrig undvære dig. Det kan også være en sjov og ikke mindst fræk aktivitet at lave kopien sammen. Der er mange frække muligheder med et Cloneboy sæt.

cloneboy lav selv dildo

Hvad er Cloneboy?

En Cloneboy er et produkt, der lader dig lave en dildo, som er afstøbt efter din egen eller din partners penis. Dildoen bliver dermed ikke bare realistisk, den kommer også til at ligne den penis du allerbedst kan lide. Du kan trygt bruge sættet på penis, da alle materialer er lavet af kropsvenlige og medicinsk testede materialer. Der findes forskellige modeller, så du kan vælge, om du vil have en helt klassisk dildo, eller om du ønsker, at den også har sugekop eller vibrator. Uanset hvilken model du vælger, vil den komme til at ligne din egen eller din partners penis. Lige meget om du er den, der skal have klonet sin penis eller giver gaven til din penisudstyrede partner, er det et sikkert hit. Sættet er sjovt at bruge sammen, og resultatet vil helt sikkert også byde på nye og pirrende oplevelser mellem lagnerne.

Hvordan kloner jeg min penis?

Når du køber en Cloneboy, får du alt, hvad du har brug for med i sættet. Alle sæt indeholder støberør, en penisring, en røreske, plastikhandsker, silikonegummi, hærdemiddel, to pakker med støbepulver samt en brugsanvisning. Brugsanvisningen er meget udførlig og nem at følge. Du kan altså se, hvad du skal gøre trin for trin. Skulle det alligevel ikke lykkes i første omgang, får du to poser med støbepulver med. Det vil sige, at du altid kan prøve igen, hvis første model ikke blev som ønsket. Har du valgt en model med vibrator eller sugekop, vil dette naturligvis også følge med.

Når du eller din partner skal lave en afstøbning, blandes støbepulveret med vand. Når du rører det sammen, bliver det til en gele. Det er naturligvis vigtigt, at din penis er erigeret, inden du sætter støberøret om den. Du kan med fordel bruge den medfølgende penisring til at sikre dig, at din erektion bliver ved i længst tid muligt. Når din penis er erigeret, og støberøret er sat fast, hældes geleen i. Vent herefter til geleen er størknet. Du har nu en afstøbning af din penis, som du kan lave en dildo ud fra. Silikonen hældes i formen. Eventuel sugekop eller vibrator sættes også fast. Efter 24 timer er silikonen hærdet. Du kan nu tage silikonedildoen ud af formen og bruge den som enhver anden dildo. Dildoen skal rengøres inden brug. Den er dog vandtæt (hvis den er uden vibrator), så dette kan gøres direkte under den varme hane.

indhold cloneboy lav selv dildo

En Cloneboy til alle

Der skal naturligvis være noget for enhver. Derfor kan du også selv vælge, hvilken slags dildo din penisklon skal være. Skal den være helt almindelig uden noget ekstra? Skal den være smart og praktisk med en sugekop? Eller skal den være ekstra stimulerende med en kraftig vibrator? Du kan omdanne din penis til lige præcis den dildo, du ønsker. Det vil uden tvivl gøre det ekstra sjovt, næste gang du og din partner finder sexlegetøjet frem. Vi giver dig her en gennemgang af de tre forskellige modeller. På den måde kan du vælge den, du synes bedst om, og som du synes komplimenterer din penis bedst.

Cloneboy dildo

Er du til det klassiske, eller ønsker din partner sig en dildo uden alt for meget ekstra lir, så er det denne model, du skal vælge. Cloneboy – lav selv dildo sættet indeholder alt, hvad du skal bruge til at lave en helt almindelig dildo, der ligner din penis. Sættet kommer med et støberør, der er 23 cm langt og har en diameter på 4 cm. Det betyder, at du kan lave en afstøbning af en penis, der er maksimalt 20 cm i erigeret tilstand. Da dildoen ikke har nogen bred bund, der fungerer som stopper, kan den kun bruges vaginalt. Med i sættet kommer der en grundig manual som du let kan følge. Det er vigtigt at følge manualen i forhold til tid og temperatur for at få det bedste resultat.

cloneboy indhold lav selv sugekop dildo

Cloneboy dildo med sugekop

Skal din dildo kunne sættes fast på alle overflader? Så er det et Cloneboy – lav selv sugekop dildo sæt, du skal have. Sættet indeholder det samme som et almindeligt sæt plus en sugekop. Sugekoppen sættes ned i formen, efter silikonen er hældt i.

På den måde får du en dildo, der ligner din penis – blot med den tilføjelse at den har en smart og praktisk sugekop. En dildo med sugekop kan være en god idé, da sugekoppen lader dig sætte din dildo fast på enhver jævn overflade. Sørg for at både overfladen og sugekoppen er ren, da det sikrer dig det bedste resultat.

Alt efter om du sætter dildoen fast på en væg, gulvet eller en stol, kan du nyde den i forskellige stillinger samtidig med, at dine hænder er fri til andre frække og stimulerende aktiviteter. Det kan altså gøre legen endnu mere spændende. Du kan for eksempel nyde din partner på to måder på samme tid – nu hvor du har to perfekte udgaver af ham.

Cloneboy dildo med vibrator

Du kan få meget mere nydelse, hvis du vælger en Cloneboy – lav selv dildo med vibrator. Ikke nok med at du kan nyde følelsen af en dildo, der er direkte afstøbt efter din partner, så kan dildoen også forkæle dig med vibrationer – noget, vi er ret sikre på, at din partners penis ikke kan. Du får altså det bedste fra to verdener, og det er endda ikke meget kompliceret at lave.

Et sæt til at lave en dildo med vibrator indeholder præcis det samme som de andre modeller, blot med den forskel at du får en vibrator med, som skal sættes ned i silikoneformen, mens den stadig er våd. Vibratoren, der er med, er ikke vandtæt, så vær opmærksom på at dildoen ikke kan tages med i bad og skal vaskes med en våd klud.

Vibratoren bruger 1x AA-batterier, som er nemme at udskifte, når du har brug for det. Du bestemmer naturligvis selv, hvornår vibrationerne skal tændes, hvilket du nemt gør ved at skrue på bunden af vibratoren. Ligesom de to andre modeller passer støberøret til denne dildo til en erigeret penis på maksimalt 20 cm.

lav selv vibrator indhold cloneboy

En fræk gaveidé

Leder du efter en både sjov, fræk og stimulerende gave til din partner? Uanset om anledningen er fødselsdag, jubilæum, ferie, valentinsdag eller en anden festlig begivenhed, er en Cloneboy altid en god idé. Det vil uden tvivl være en helt unik gave, som din partner aldrig har modtaget før. Du bestemmer naturligvis selv, om du vil give sættet som gave, hvorefter I kan lave dildoen sammen. Eller om du vil overraske din partner med en komplet og færdig dildo, som du helt selv har støbt. Gaven vil med garanti være en succes, lige meget hvad du vælger.

Når dildoen skal i brug, er det naturligvis vigtigt, at I får den bedste oplevelse. Derfor skal den også bruges sammen med en vandbaseret glidecreme. Det er vigtigt, at glidecremen er vandbaseret, da den ikke ødelægger materialet, som dildoen er lavet af. Glidecremen vil gøre den bløde silikone endnu mere dejlig og gør ligeledes indføringen nemmere og mere stimulerende. Snyd ikke dig selv for den fulde oplevelse og husk at give en god vandbaseret glidecreme med, når du giver din personlige dildo i gave til hende eller ham, du holder af.