Bondage – guide til fræk fiksering

fræk fiksering kvinde med håndjern

Er du draget af tanken om at blive bundet? Eller kunne du måske tænke dig at være den, der har kontrollen over din kærestes nydelse? Så leder du måske efter den ultimative bondage guide til at få dig og din partner i gang med legen. Bondage er blevet meget populært, og det er der ikke noget at sige til! Der kan være noget vildt frækt ved at blive bundet til sengen og lade din partner være herre over, hvad der skal ske af lækre sager ved din krop. Hvis du ikke helt ved, hvor du skal begynde – eller hvordan du overhovedet introducerer denne fantasi til din partner – så kan du finde inspiration her. Vi har nemlig sammensat en lille bondage guide til fræk fiksering til dig, der vil have mere leg med reb ind i soveværelset.

Bondage guide til fræk fiksering for begyndere

Bondage og fræk fiksering er ikke kun for hardcore sadomasochister med hang til piskeslag, men det kan det jo også sagtens bruges til, hvis du er til det. Bondage handler i virkeligheden bare om at få nogle frække oplevelser med nydelse. Det er nemlig vildt pirrende at være bundet. Det kan give nogle helt vildt intense orgasmer.

blid bondage sæt i sort blonde

Hvis du er bundet på arme og ben, kan du nemlig ikke bevæge dig væk fra de intense følelser, som vi ofte gør, når orgasmen er på vej. På denne måde må du bare lade den skylle over dig, og det er vanvittigt godt!

Men det er også lækkert at være den, der binder den anden. Du får lov til at gå på opdagelse på deres krop og finde ud af, hvad der pirrer din partner. For måske ved I allerede en masse om hinanden, og hvad der tænder hinanden, men på denne måde åbnes en helt ny verden op. Så fordi der er så mange gode grunde til at lege med fiksering, har vi lavet en bondage guide, så du får helt styr på, hvad bondage er og kan.

Derfor skal I eksperimentere med bondage og fiksering

Bondage er for alle, der har lyst til at lege med anderledes måder at tilfredsstille hinanden. Det gør nemlig noget helt vildt ved din oplevelse, når du ikke kan bevæge dig væk fra nydelsen – og det er netop denne nydelse, der er det vigtige ved bondage. I kan sagtens eksperimentere med piske og paddles og sensation wheels for at tilføje en smule pirrende smerte til legen. Det er nemlig helt normalt at tænde på smerte. Men I kan også bare give hinanden søde kys og frække berøringer, mens den ene er bundet. Det er stadig meget anderledes, end hvis I begge var helt frie til at bevæge jer.

For det, der er ved bondage, er, at det tvinger dig til at overgive dig totalt til din partner, hvis du er bundet fast. Det kan være vildt befriende, og det er faktisk også tegn på en stærk psyke, hvis du er i stand til at overgive dig helt til en andens kontrol. Så der er ingen grund til at frygte at lade dig binde. Det er både et tegn på mental sundhed, og det giver jer en helt anden følelse af intimitet, fordi bondage og fiksering virkelig handler om at stole på hinanden. Men du behøver selvfølgelig ikke lade dig binde for, at bondage er sjovt.

Find bondageudstyr her

Du kan også være den, der er i kontrol over den bundne person. Selvom det ikke er dig, der får nydelse, men giver den, så er det stadig enormt pirrende. Du får lov til at se din partner vride sig af nydelse ved alt, hvad du gør, og det er faktisk virkelig ophidsende. Der venter altså alle jer, der endnu ikke har prøvet bondage, men som vil i gang med det, en vanvittigt seksuelt stimulerende oplevelse. Det vil vi gerne dele med jer med denne bondage guide til fræk fiksering.

Sådan introducer du din partner for din fantasi om bondage og fræk fiksering

Selvom bondage kan være virkelig mildt, så kan det stadig virke voldsomt for din partner, hvis du pludselig tager et par håndjern med i sengen. Denne del af vores bondage guide til fræk fiksering skal derfor hjælpe dig med at introducere din kæreste for din bondage fantasi.

 1. Fortæl din partner om dine lyster, inden I ligger i sengen. Det er vigtigt, at du snakker med din partner om dine lyster. Hvis du tænder på hele baduljen med både smerte og fiksering, så husk, at du har haft tid til at eksperimentere og lære dine lyster at kende. Det har din partner ikke. Begynd derfor roligt og foreslå, at I prøver en helt basal udgave af bondage.
 2. Lav jeres hjemmearbejde sammen. I kan tjekke vores bondageudstyr igennem sammen og se, hvilke produkter der tiltaler din partner.
 3. Respekter din partners grænser. Uanset om det er dig eller din partner, der skal bindes, så er det vigtigt i denne proces, at din partner føler sig i kontrol over situationen. Hvis der er noget, som din partner ikke føler sig tryg ved, så lad være med at presse på. Du kan altid bringe det op senere, hvis det viser sig, at I begge synes, at leg med bondage er sjovt.
 4. Fortæl din partner, hvad det er ved bondage, der tænder dig. Forklar, hvordan bondage kan være en fræk oplevelse for jer begge. Hvis du vil binde din partner, så kan du fortælle, hvad du har lyst til at gøre ved hans eller hendes krop, når de ligger bundet. 

Syv grundlæggende ting, I skal have styr på, inden I lader den ene binde 

Af alle de alternative måder, der findes at dyrke sine lyster, er bondage faktisk en af de mildeste. Der er derfor ikke noget farligt ved at kaste sig ud i at eksperimentere med fræk fiksering under sex. Men derfor er det stadig vigtigt at få styr på nogle basale ting. 

Fordi selvom bondage og fræk fiksering faktisk er meget mildt, vælter der en masse dejlige stoffer til din hjerne, når du stimuleres, mens du er bundet. Det gælder både dopamin og adrenalin, og det betyder altså, at du ikke nødvendigvis mærker, hvis der er noget, der gør ondt. Du kommer altså sandsynligvis ikke til skade, men vær opmærksom på, om du har fået brændemærker fra reb eller lignende bagefter. Her er syv ting, I skal have styr på, inden legen kan gå i gang:

bdsm introducer
 1. Hvem skal bindes, og hvem skal pirre?
 2. Er det kun håndled, eller skal anklerne også bindes? 
 3. Hvordan ved I, om I har overskredet den andens grænser – skal I have et safe word? 
 4. Hvordan skal fikseringen foregå? Skal det være med reb, håndjern eller manchetter? 
 5. Hvad skal stemningen være? Skal det være læder, dominans og hård snak eller kærligt og romantisk? 
 6. Med eller uden sexlegetøj? Og hvilket sexlegetøj i så fald? 
 7. Med eller uden blindfold?

Hvis der er noget, du ikke bryder dig om, så kan du ikke bare rykke dig væk fra det. Det er derfor virkelig vigtigt at respektere hinandens grænser, når I leger denne sexleg. I opnår bedst en forståelse for hinandens grænser, hvis I snakker grundigt om jeres forventninger til denne form for seksuelle oplevelse, inden I går i gang. Denne del af vores bondage guide er derfor en hjælp til jer, der vil igennem alle emner, inden I kaster jer ud i eksperimenterne.

Fræk leg med bondage og fræk fiksering

Nu til selve legen. Bondage kan både være en del af forspil og selve akten. Bondage og fræk fiksering er en vildt god måde at gøre forspillet til en spændende del af sexoplevelsen. Hvis I begge er til bondage, så bliver jagten på orgasmen pludselig til en fræk leg, som I aldrig har lyst til at stoppe. Det er vildt mange måder, I kan eksperimentere med bondage og fræk fiksering.

Hvis det er første gang, I prøver det, er sengen uden legetøj – eller med sexlegetøj, som I kender – et godt sted at starte. Husk at tale med hinanden under forløbet, så I får en klar idé om, hvad der føles godt for hinanden. Men når I så er klar til noget mere, så åbner bondage op for en hel verden af spændende sexmuligheder. I denne del af vores bondage guide til fræk fiksering kan I lade jer inspirere til frække bondagelege.

Fire måder, som I kan bruge bondage på

 1. Blindfold: Det kan være virkelig pirrende at have et blindfold på, mens du er bundet. Alle dine andre sanser styrkes nemlig. Du ved heller ikke, hvornår eller hvor den næste berøring falder, og det kan være rigtig nervepirrende. 
 2. Oralsex under bondage: Modtag oralsex, mens du er bundet, og oplev, hvor vildt det føles. Det kan også være noget magtfuldt og pirrende over, at få din bundne partner til at tilfredsstille dig, mens de er helt fikserede. 
 3. Forskellige stemninger: Vælg lyserøde plyshåndtag, og stemningen er lagt op til blid bondage. Eller vælg sorte håndledsmanchetter i imiteret læder og nitter, og hav en fræk dominansleg.
 4. Sex alternative steder: Der er ikke noget, I ikke kan binde hinanden fast til. Sengen, selvfølgelig. Men også spiseborde, radiatorer (slukkede!), træer (hvis I kaster jer over sex i det fri), i bilen.

Vi håber, at I har fået noget ud af vores bondage guide til fræk fiksering og nu føler jer klar til at kaste jer ud i blide (eller hårde) bindelege. Rigtig god fornøjelse og pas på hinanden.