Bøf og blowjob dag – mandens valentinsdag

bøf og blowjob dag

Du har nok hørt om valentinsdag. Den store fejring af kærligheden den 14. februar. Men har du nogensinde hørt om Bøf og blowjob dag? Hvis ikke vil din mandlige partner helt sikkert værdsætte, at du lige sætter dig ekstra godt ind i denne uofficielle helligdag.

Det er ikke nogen tilfældighed at Bøf og blowjob dag falder præcis en måned efter den store kærlighedsfejring valentinsdag. Den 14. marts ønsker mændene nemlig alt opmærksomheden – og det er ikke meget de forlanger. En saftig bøf og et endnu saftigere blowjob. Dagen kan selvfølgelig fejres på mange måder, men det vigtigste er, at det er din mand, der er i fokus og som rigtig bliver forkælet.

En dag med fokus på manden

Dagen har fået tilnavnet ”bøf og blowjob”, fordi det måske er nogle af de mest mandlige ting man kunne forestille sig. En stor saftig og rød bøf til middag, og så et fantastisk blowjob til dessert. Det er vist en god aften for de fleste mænd.

Men faktisk er det helt op til dig og din mand, hvad dagen skal gå ud på. Det egentlige formål med Bøf og blowjob dag er, at det er manden, der er i fokus. Det er ham der skal forkæles og skal have lov til at bestemme, hvad dagen skal byde på. Det er derfor en god anledning til at prøve noget nyt eller til at gå all-in på at give det bedste blowjob. I den anledning vil vi selvfølgelig opfordre dig til at læse vores guide til det perfekte blowjob som inspiration.

Hvad er bøf og blowjob dag?

Dagen har selvfølgelig sine rødder i USA. Faktisk var det en lokal radiovært fra Boston, der første gang introducerede konceptet ”steak and blowjob day”. Radioværten Tom Birdsey ”opfandt” dagen tilbage i 2002, og bestemte at den skulle ligge den 14. marts – altså præcis en måned efter valentinsdag.

Konceptet går ud på, at dagen skal handle om at forkæle manden. Det er ham, der er i fokus, og det er ham, der må bestemme, hvad der skal ske. Dagen kom som en slags modreaktion på valentinsdag, der for mange mænd var blevet kvindens dag. Mange mænd følte at valentinsdag var blevet en dag, hvor det udelukkende var kvinden, der skulle forkæles og bestemme hvad dagen bragte. Derfor ville de have deres egen dag – og det blev så til bøf og blowjob dag.

blogindlæg bøf og blowjob dag

Hvornår kom Bøf og blowjob dag til Danmark?

Vi har jo set, hvordan mange amerikanske traditioner og helligdage har gjort deres indtog i Danmark og mange andre dele af verden, og Bøf og Bowjob dagen er ingen undtagelse. Fra dagen bliver til i USA i 2002, går der 8 år, før den rammer Danmark. Det er nemlig først i 2010, at den mandlige helligdag dukker frem på google under den danske oversættelse.

Da helligdagen samme år får et indlæg i Go’ Morgen Danmark, må man sige, at den for alvor har fået Danmarks opmærksomhed – nok særligt mændenes. I dag bliver dagen fejret af mange par, der bruger den som en god anledning til at give ekstra forkælelse og opmærksomhed til deres mandlige modstykke.

bøf og blowjob overraskelse

Forkæl din mand på dagen

Har du besluttet at Bøf og blowjob dag skal fejres med manér i år, er der mange måder, hvorpå du kan gøre noget helt særligt ud af helligdagen. Det første er nok at lade ham bestemme. Bøf-delen af dagen behøver jo ikke at bestå af en rød bøf. Maden skal selvfølgelig være hans yndlingsret, så lad ham bestemme hvad menuen skal stå på. Dagen kan også indeholde en gave udvalgt specielt til ham – måske i form af noget der vil give ham ekstra nydelse senere hen på aften.

Der findes en masse frække gaver og andet udstyr, som du kan bruge til at gøre dagen til noget helt særligt. Vi kommer med god inspiration længere nede i indlægget, der selvfølgelig har fokus på, hvordan du optimerer dit blowjob mest muligt. Men lingeri, blindfold og lidt let bondage kan også være elementer til din mands Bøf og blowjob dag.

Sådan giver du det bedste blowjob

Der findes mange gode råd og fif til at give det bedste blowjob. Men i bund og grund handler det om engagement. Hvis du går all-in på blowjobbet og giver dig helt hen, vil det uden tvivl blive en lækker oplevelse for din partner.

Derudover er der selvfølgelig en masse lækre produkter, der kan gøre oplevelsen endnu bedre. Der findes stimulerende sprays, glidecreme med smag og vibratorer, der kan tage blowjobbet til helt nye højder. Og så har vi selvfølgelig også noget til dig, der ikke har en partner til at give dig et blowjob – du skal selvfølgelig ikke snydes for en fantastisk blowjob-oplevelse.

Wow Blowjob Spray fra Orgie

Denne blowjob spray giver et frisk pust til dine blowjobs. Sprayen har en kølende og opfriskende effekt. Sprayen indeholder mentol og eukalyptus, og sprayes i munden på den der giver blowjobbet. Sprayen virker umiddelbart efter.

Den friske fornemmelse føles dejligt for ham, samtidig med at sprayen har en let bedøvende virkning på giveren. Det kan gøre det lettere at give et langt og dejligt blowjob. Wow Blowjob Spray fra Orgie er lavet af naturlige ingredienser og er hormonfri.

Giv dit blowjob et friskt pust
orgie wow blowjob spray 10 ml
fun factory manta vibrator i grøn

Manta penisvibrator fra Fun Factory

Du har måske ikke overvejet at bruge en penisvibrator under et blowjob før, men med denne vibrator i dit arsenal vil din mand være væltet helt bagover. Manta er en vibrator lavet med fleksible arme, så den kan holde om penis.

Brug den sammen med en lækker vandbaseret glidecreme med smag for det ultimative blowjob. Vibrationerne kan bruges ved penisroden, mens du forkæler glansen eller prøv at forkæle testiklerne med vibrationer. Der er mange muligheder med denne alsidige penisvibrator fra Fun Factory.

Gør dit blowjob vibrerende
orgie lubetube chocolate glidecreme

LubeTube glidecreme med chokoladesmag fra Orgie

Glidecreme med smag burde være en fast del af ethvert blowjob. Smagen er naturligvis for giverens skyld, men den ekstra glatte og lækre fornemmelse som glidecremen medfører, er også med til at gøre nydelsen større for modtageren.

LubeTube fra Orgie er en serie af glidecreme med forskellige smage. Denne har en fristende smag af chokolade. Du kan også finde glidecreme med smag af jordbær og hamp. Glidecremen er vandbaseret og kan bruges sammen med sexlegetøj af silikone.

Giv dit blowjob smag
blogindlæg boef og blowjob bøf og blowjob dag – mandens valentinsdag

Bøf og blowjob dag er ikke kun for mænd i forhold

Mange vil nok være af den overbevisning, at et blowjob kun er noget du kan få, når du har en til at give dig det. Men med nutidens sexlegetøj er dette faktisk ikke helt sandt. Du kan nemlig sagtens fejre Bøf og blowjob dag, selvom du er single, eller din partner ikke lige er hjemme til at forkæle dig.

Der findes nemlig forskellige blowjob maskiner, der kan give dig en fantastisk stimulerende oplevelse. Maskinerne simulerer et blowjob ved brug af den nyeste teknologi inden for sexlegetøj til mænd, så du kan nyde den fantastiske følelse af et blowjob – også uden en partner.

2+ XT blowjob maskine fra Autoblow

Mærket Autoblow har en mission. At lave sexlegetøj der simulerer et blowjob, så det føles som den ægte vare. Med deres Autoblow 2+ XT får du en opgraderet og forbedret version af deres tidligere modeller. Denne model er Extra Tight, så du får den ultimative stimulering.

Bag ydret gemmer der sig en kraftig motor, der bevæger den perlebesatte gribearm op og ned. Sleevet har en åbning, der ligner en mund og er fremstillet af et silkeblødt silikonemateriale. Sørg for at bruge en god mængde vandbaseret glidecreme og du er klar til en uforglemmelig onanioplevelse.

Få følelsen af et ægte blowjob
autoblow 2+ xt b
suck-o-mat blowjob onani maskine

Blowjob maskine fra Suck-O-Mat

Denne blowjob maskine er noget helt særligt. Suck-O-Mat blowjob maskinen består af et superfleksibelt og blødt sleeve, der sættes over penis. Herefter tændes maskinen, der både suger og pumper, for en fantastisk stimulerende blowjoboplevelse.

Du kan justere stimuleringen til dine ønsker med den smarte fjernbetjening. Faktisk får du 25 forskellige variationer. Maskinen kan give hele 109 sug i minuttet på det højeste niveau. Den er nem at bruge, og det eneste du skal gøre, er at læne dig tilbage med fjernbetjeningen i hånden og nyde. Så blev det også bøf og blowjob dag i år.

Få fuld kontrol over dit blowjob

En dag for mandlige (selv)forkælelse

Uanset om du har en partner til at forkæle dig med en lækker middag og et endnu lækre blowjob, eller om du må tage sagerne i din egen hånd, er der god grund til at fejre den mandlige udgave af valentinsdag. Det er nemlig vigtigt at huske forkælelsen – uanset om det er selvforkælelse eller ekstra opmærksomhed fra sin partner.

Hos Tys Tys finder du altid inspiration til, hvad du kan forkæle dig selv eller en du holder af med. Vi håber hvert fald, at du er blevet inspireret til at gøre noget helt særligt ud af Bøf og blowjob dag 2021.