Anmeldelse – Suck-O-Mat

suck-o-mat anmeldelse

Vi er vilde med det stilfulde Suck-O-Mat mærke. Deres produkter kommer i en lækker og flot opbevaringsæske i et sort carbon-look, og de har nu udviklet en blowjob maskine med fjernbetjening, der er en videreudvikling af den første Suck-O-Mat.

Vi vil i denne anmeldelse samle det vigtigste om produktet for at gøre det nemmere for dig at skabe et overblik. Du kan i denne anmeldelse læse om, hvordan blowjob maskinen fungerer, samt hvilke fordele og ulemper der kan være ved den. Du kan se og læse mere om den populære Suck-O-Mat RC lige her.

suck-o-mat blowjob

Suck-O-Mat RC blowjob maskine

Denne Suck-O-Mat RC er en avanceret videreudvikling af den succesfulde Suck-O-Mat. Den leveres i en sort opbevaringsæske i carbon-look i høj kvalitet. Den er fuldstændig håndfri, så du blot kan læne dig tilbage og nyde oplevelsen. Den kommer nu med en fjernbetjening, der gør, at du selv kan styre sessionen. Den giver kraftige pumpe- og sugeimpulser, der får det bløde sleeve til at bevæge sig op og ned på penis i en automatisk rytme. Sleevet, der kommes på penis, er lækkert og fleksibelt og har integrerede riller, der forhøjer stimuleringen. Den fulde længde på sleevet måler 15,7 cm., og den indvendige dybde er 11 cm. Den indvendige diameter måler 2,5 cm., men materialet gør den enormt strækbar.

Find den her

Styr blowjobbet med 25 forskellige variationer

Den stærke sugemotor har fem forskellige hastigheder og niveauer af intensitet, der tilbyder 25 forskellige variationer af blowjobs. Den giver fra 42 sug per minut på level 1 til 109 sug per minut på level 5. Sugestyrken forhøjes på samme tid fra 16 W til 30 W, så du kan få det, som du ønsker det på flere forskellige niveauer. Nogen bruger maskinen til at få en orgasme, mens andre bruger den til afslapning og selvforkælelse og sidder gerne med den i lang tid og nyder den rare følelse. Du kan bruge den lige præcis på den måde, som du ønsker dit blowjob. Denne Suck-O-Mat RC tilbyder nogle nye elementer til forskel fra sin forgænger. Den har en fjernbetjening, der rækker tre meter og en adapter til bilen, der kan stikkes i cigarettænderen. Den har et gennemsigtigt og stærkt sleeve og en 1,20 meter lang slange.

Det praktiske om en Suck-O-Mat RC blowjob maskine

Motoren er meget stille, så den larmer ikke. Den oplades ved at sætte den i en stikkontakt eller i bilens cigarettænder, dog bruger fjernbetjeningen et enkelt batteri, som medfølger. Den er nem at rengøre efter brug. Sleevet kan vaskes i varmt vand og mild sæbe. Ligeledes kan filteret, der beskytter motoren, også vaskes. Materialerne, der er brugt til at lave maskinen, er ABS, PVC, TPE og PP. Til disse typer af materialer anbefales at bruge vandbaseret glidecreme, når du skal bruge den. Det vil give dig den bedste oplevelse, og så vil den ovenikøbet holde i længere tid. For at forlænge levetiden yderligere kan du bruge en rengøringsspray til sexlegetøj, så du er helt sikker på, at den er fuldstændig ren, og at alle rester er væk. Lad den tørre af, inden du pakker den ned i kassen igen. På den måde vil blowjob maskinen bedst holde og give dig mange gode blowjobs, når du har lyst.

Sådan bruges en Suck-O-Mat RC blowjob maskine

suck-o-mat blowjob onani maskineStart med at sætte den i stikkontakten, så er du sikret flere timers leg med den. Blowjob maskinen kommer med et sleeve, som du skal bruge sammen med en vandbaseret glidecreme. Når du skal bruge den, så smører du glidecremen på din penis og i sleevet, og så fører du sleevet ned over din penis. Tænd for maskinen, og du vil kunne mærke, hvordan pumpe- og sugeimpulserne får sleevet til at bevæge sig op og ned ad din penis og suge sig fast om den. Du kan selv styre sessionen ved at stille på de 25 forskellige blowjobvariationer på maskinen eller med den medfølgende fjernbetjening, der rækker op til tre meter. Når sessionen er færdig, skal du rense sleevet med varmt vand og skylle eventuelle rester væk. Brug gerne en rengøringsspray til sexlegetøj og sørg for at lade den tørre helt af, inden du pakker den væk.

En blowjob maskine, der tager dig til helt nye højder

Med en Suck-O-Mat RC overhaler teknologien næsten den ægte vare, når det kommer til blowjobs. Den lader nemlig dig styre sessionen via den trådløse fjernbetjening, så du kan nyde de kraftfulde sug helt uden at skulle bruge hænderne. Du kan altså få et blowjob, lige når du lyster, og du kan endda tage den med på farten. Vi kan varmt anbefale en Suck-O-Mat RC – den ultimative sugemaskine, da den er prøvet og testet med dens turbo, og den imponerer med dens håndfrie blowjob teknologi. Et blowjob skal ikke være svært at få, og med denne maskine bliver det altså ikke nemmere og mere tilgængeligt, og du vil absolut ikke fortryde det.

Det siger kunderne…

”Produktet er virkelig effektivt, både ved høje og lave hastigheder.”

”Simulerer følelsen af et blowjob helt perfekt.”

blowjob onani maskineVi er fuldstændig enige i dette, og derfor anbefaler vi på det kraftigste denne blowjob maskine. Ønsker du at tage blowjob simulationen til næste niveau, så har du fundet den. Stiller du større krav til produktet, så er det også denne maskine, du leder efter. Den kan en hel del mere end andre, når det kommer til stimulation, og mange vælger den pga. dens høje kvalitet.

Fordele:

  • Høj kvalitet.
  • Håndfri – fjernbetjening medfølger.
  • Fem forskellige hastigheder og niveauer af intensitet
  • 25 forskellige blowjobvariationer.
  • Oplades i stikkontakt og cigarettænder i bil (AC power adapter 100-240V og adapter til bil medfølger).
  • Lydsvag.
  • Nem at rengøre efter brug.

Ulemper:

  • Brugermanualen er ikke på dansk.
  • Fjernbetjening bruger batteri (1 x CR2032 medfølger).