Anmeldelse: Rabbit vibratoren

spar op til 50% på rabbit vibratorer

Den berømte og berygtede Rabbit vibrator er populær blandt kvinde i alle aldre verden over.

Og der er der en god grund til, for den giver nemlig de bedste orgasmer og stimuleringer flere steder på en gang.

Med en Rabbit vibrator bliver du både stimuleret indvendigt og udvendigt på en og samme tid. Den fås desuden i alverdens forskellige farver og der findes virkelig en rabbit for enhver smag.

Vi har her anmeldt fem forskellige versioner af den kendte og populære rabbit vibrator, så du nemt kan finde frem til hvilken, der skal være din næste. Smid gerne en kommentar med dine erfaringer med rabbit vibratoren.

Prisvinder: Rabbit dildo vibrator i hot pink

Pink Multi-Speed TPE rabbit dildo Vibrator

Vi faldt fuldstændig pladask for denne virkelig flotte rabbit vibrator, da vi så den. Den har den vildeste farve i let gennemsigtig og hot pink.

Derudover så har den en passende størrelse, og er hverken for stor eller for lille. Den måler 22 cm, hvor du kan indsætte 12 cm. Den har en diameter på 4 cm, hvilket efter vores mening er helt perfekt, hvis det ikke skal være alt for vildt og voldsomt. 

Rabbit vibratoren er lavet i et lækkert og fleksibelt TPE materiale og har en multispeed funktion i bunden af vibratoren.

Det er derfor let at regulere hastigheden og de lækre vibrationer starter et sted, men spreder sig hurtigt gennem hele kroppen. Den har en kraftig vibrator, der virkelig kan stimulere dig både ind- og udvendigt på en gang.

De små øre, der har lagt navn til denne form for vibrator, kilder let klitoris på en lækker måde, imens man bruger den. 

Fordele og ulepmer

Alt i alt er det en virkelig god rabbit vibrator. Den giver dejlige stimuleringer og kan desuden bruges i badet, da den er vandtæt.

En af ulemperne er dog, at den er med batterier. Der er heller ikke nogen roterende kugler i skaftet, som mange andre har. Det kan dog også være en fordel for dem, der ikke bryder sig om det.

Men alt i alt er det en virkelig god vibrator, og derfor er den også den absolutte prisvinder.

Endnu en fordel er. at den er let at bruge. Hvad vi mener er, at det er let at regulere hastigheden på denne rabbit.

I bunden af rabbit vibratoren sidder der en multispeed funktion, som blot reguleres ved at dreje på en knap. Hastigheden øges, når man drejer med urets retning og omvendt den modsatte vej.

Der er dog ikke så meget at holde om, og altså bruge som en form for håndtag, hvilket vi personligt godt selv kan lide. Er det ikke noget som betyder, noget for dig, så er det en virkelig god vibrator. 

Mest solgte: Rabbit dildo vibrator

meget stimulerende rabbit dildo Vibrator

Den mest solgte er denne Rabbit Dilo vibrator, og vi forstår godt hvorfor. For vi var også helt vilde med den. Også denne har en virkelig god størrelse, med en længde på 23 cm, hvor du kan indsætte 12 af dem.

Den del der ikke kan indsættes, har også den helt rette størrelse. For det er jo oftest her, at du holder om vibratoren imens du bruger den. Hvis dette stykke bliver for småt, så går det ud over funktionaliteten.

Den har en diameter på 3 cm, hvilket ikke er så meget, men det er kun på det tyndeste sted på skaftet. Du skal derfor ikke være bekymret for, om den bliver for lille.

Noget af det der gør, at netop denne Rabbit udmærker sig, er fordi den har hele 6 forskellige hastigheder i vibrationerne og 6 hastigheder i rotationen i skaftet.

For ja, der er ikke kun en vibration i skaftet, nej det kan også rotere, hvilket giver en kraftigere form for stimulering.

Det er særligt de kraftige rotationer, der imponerede os, og måden som den kan stimulere G-punktet på, er helt fantastisk.

Tag den med i bad

Vi var begge begejstrede over, at den er vandtæt. For det kan jo være kedeligt at gå i bad alene, og hvorfor så ikke udnytte tiden. Du kan nemlig tage dit yndlingslegetøj med i bad, da denne rabbit er vandtæt.

Og det er ikke kun, når du er alene i bad, at det kan blive lidt sjovere med en rabbit, det kan det også, hvis du er i bad med en kæreste eller partner. Det kan være svært nok i sig selv at finde en god stilling at have sex i, når man befinder sig i badet.

Det bliver straks meget lettere at tilfredsstille sig selv eller sin partner, hvis man har lidt sexlegetøj med derud.

Den er lavet i et lækkert TPR materiale, der gør, at den er lækker og fleksibel, men stadig fast.

Du kan derfor let bruge den uden at den bøjer for meget, men samtidig skal du heller ikke bekymre dig om, hvorvidt den er for fast i det.

Ønsker du i stedet en meget fast dildo, så vælg en i glas. Den bøjer sig overhovedet ikke grundet materialet. 

Fordele og ulemper

En af fordelene ved denne Rabbit vibrator er helt klart, at der er så mange forskellige muligheder for at regulere hastighed i både vibration og rotation. Derudover så er den let at anvende.

Den er intuitiv at bruge og så har den et ekstra stimuleringspunkt på skaftet. Via rotationerne så rammes G-punktet meget kraftigere end normalt.

En af ulemperne er, at også denne er med batterier. Det er ikke noget stort minus, da man ofte har andre former for elektronik derhjemme, som også bruger batterier, men det havde været en del lettere, hvis den var genopladelig.

Til begynderen: Rabbit vibrator med diamanter

Rabbit vibrator pink bund

Først og fremmest så falder de fleste kvinderi første omgang nok for den fuldstændig vanvittig flotte farve og de glimtende diamanter. For denne Rabbit vibrator er virkelig noget helt særligt.

Den er sej og edgy i sit look, og enhver kvinde der vælger denne, er nok det samme. Sammensætningen af den flotte metalliske pink og det gennemsigtige skaft får den virkelig til at fremstå som noget helt særligt.

Men en rabbit er selvfølgelig ikke noget ved, bare fordi den har en fed farve, den skal også kunne præstere.

Og det kan denne rabbit også. Den har nemlig hele 36 forskellige funktioner. Der er altså rig mulighed for at tilfredsstille dig på alle tænkelige måder. Denne rabbit har så mange forskellige stimuleringspunkter, så lad os lige opremse dem:

  • Ørernene på Rabbitten er ikoniske og stimulerer klitoris
  • Udsmykningen ned af skaftet giver dejlige stimuleringen indvendigt
  • De roterende kugler indeni skaftet giver også en dejlig stimulering
  • Skaftet roterer og giver dermed også en god stimulering
  • Hele 36 forskellige funktioner

Det er let at regulere de mange hastigheder på displayet, der sidder i bunden af denne rabbit. Du tænder og slukker let og bruger knapperne til at skrue henholdsvis op og ned for styrken.

100% vandtæt 

Vi har med denne rabbit endnu en gang at gøre med en, der er vandtæt. Igen giver det muligheden for at tage den med i badet.

Skal du en tur i karbad og nyde lidt tid for dig selv, så tag denne gode rabbit vibrator med. Den kan nemlig sagtens tåle at blive din trofaste badekammerat. 

Rabbit vibratoren er 22 cm, hvor også ca. 12-13 cm kan indføres. Det overlader en del som du kan bruge som håndtag.

Det er bare virkelig nyttigt at have det håndtag til rådighed, når du bruger din vibrator. Især hvis du bruger den alene, så er det rart at have det at holde ved.

På det som vi kalder håndtaget, sidder displayet. Ovenover sidder de flotte og glimtende diamanter eller simili sten, som det jo er. de gør en ekstra forskel, da sexlegetøj bestemt ikke skal være hverken kedeligt eller for meget.

Meget sexlegetøj er både smukt og elegant som denne vibrator også er.

 

Ulemper og fordele

Vi er endelig kommet til en Rabbit, der er genopladelig, hvilket er en klar fordel. Det er let og nemt, at man ikke skal have fat i batterier, men i stedet bare skal finde den nærmeste stikkontakt.

Vi foretrækker at alt vores sexlegetøj er genopladeligt, da det er nemt og bekvemt, men det er dog ikke noget der holder os fra at købe andet, hvis det ikke lige fås i en genopladelig udgave.

De mange forskellige funktioner er også en klar fordel. Det er dejligt at kunne regulere hastigheden og rotationerne på så mange forskellige måder, da god sex ofte kræver noget i både høje og lave hastigheder.

Du kan altså få mere ud af din rabbit vibrator, hvis du vælger at udnytte de mange funktioner. Andre gange kan det også være overflødigt, fordi du bare lige hurtigt skal have en orgasme.

Men der er det jo så let, at du bare kan lade være med at bruge alle funktionerne. 

Selvom den vilde farve, for os, er en klar fordel, så er det nok ikke tilfældet for alle. Den hidsige pink er ikke en som alle kan identificere sig med, og farven kan derfor for nogen være en ulempe.

Selvom vi snakkede om, at håndtaget på vibratoren var godt at holde om, så kan det være træls at ramme displayet. Når man er godt i gang, så kan det være frustrerende at ramme en af knapperne, der regulerer hastigheden, hvis det ikke er med vilje. 

Afslutningsvis så er vi kommet til den konklusion, at det er en virkelig god begynder rabbit. Den fungerer rigtig godt, den har en imponerende farve og så har den en virkelig fin pris.

Til den erfarne: Silikone rabbit vibrator

Silikone rabbit Vibrator (Lilla)

Den næste rabbit som vi har afprøvet er denne silikone rabbit vibrator. Den har for det første en lækker farve og for det andet så har den en virkelig lækker overflade.

Vi er begge store tilhængere af sexlegetøj, der har en medicinsk silikone overflade. Netop det materiale er også rigtig populært, og det glider let og ubesværet over huden.

Det efterlader ingen gener eller rifter, og bruger du samtidig en god vandbaseret glidecreme sammen med, så er du helt på den sikre side. 

Den har desuden en virkelig fin størrelse. Den er 22 cm og har en indsætbar længde på 10 cm og en diameter på 3 cm.

Hvis du sidder og undrer dig, fordi det ikke lyder af meget, så læs bare med her. For det er naturligvis ikke størrelsen, der er afgørende – det ved vi alle sammen. Og det samme gør sig gældende her.

For en af grundene til at denne rabbit vibrator især er henvendt til den erfarne bruger, er fordi den er effektiv og så er den god at bruge sammen med andet sexlegetøj. Hvis du er som os, og er en erfaren bruger, så har du mere sexlegetøj liggende hjemme i skufferne. 

Og her er den god at bruge sammen med noget af ens andet yndlingslegetøj. 

Hele 10 hastigheder

Denne kinky rabbitt har hele 10 forskellige hastigheder. Den kan altså både vibrere hurtigt og med en lidt lavere fart.

Du kan derfor selv regulere, hvilket tempo du vil bruge. Skaftet i denne vibrator kan ikke rotere, som det kan ved nogle af de andre, vi har anmeldt, men der sidder i stedet en meget kraftig vibrator i, så du tydeligt kan mærke vibrationerne i skaftet og dermed også indvendigt, når du bruger den.  

Også denne rabbit er vandtæt, og særligt overfladen egner sig rigtig godt til at blive brugt med vand. Vandet får nemlig overfladen til at virke endnu mere glat og lækker.

Fordele og ulemper

De mange forskellige hastigheder er en klar fordel ved denne rabbit. Derudover så er den medicinske silikone overflade også en af vores favoritter, når det kommer til materialer, og derfor skal det naturligvis også fremhæves.

Den er nem og intuitiv at bruge. Du håndterer den let på knapperne, og der er desuden et form for håndtag, som du let kan styre vibratoren med, hvilket især er nyttigt, når du leger alene.

Den lille og fikse rabbit er god at bruge med andet legetøj. Hovedet på skaftet er fremhævet og det giver en god stimulering.

En af ulemperne er, at også denne rabbit bruger batterier. Igen er det lidt hvad man gør det til, for oftest får man jo batterier med, når man køber den, men når de er døde, så skal man jo helt selv lige huske på at købe nye.

Men det at den bruger batterier, er bestemt ikke noget, som vi mener, skal afholde dig fra at anskaffe dig denne gode vibrator.

Testvinder: Rabbit vibrator i sølv

Rabbit dildo vibrator sølv

Og nu til vores testvinder – Rabbit vibrator i sølv! Denne rabbit er bare noget helt særligt, og den kan bare lige det den skal, for at ligge sig i spidsen i det ellers hårde felt.

Den har for det første et lækkert design. Den metal grå, sorte og gennemsigtige farve tiltaler os og giver den et lækkert look. Den er lavet i et lækkert jelly TPE materiale, hvilket bare egner sig rigtig godt til denne type rabbit.

Den er nemlig fleksibel, men ikke for meget, og du kan sagtnes mærke alle vibrationer og andre stimuleringspunkter.

Den er hele 23 cm, hvor du kan indføre hele 16 cm af dem. Det er derfor også klart den rabbit, hvor du kan indføre mest af skaftet, og det er helt sikkert med til at sikre, at den blev denne anmeldelses vinder.

Er du ikke tryg ved at bruge alle 16 cm, så kan du sagtens undlade at trykke den i bund, og derfor fungerer den rigtig godt til både nye og mere erfarne brugere, der gerne vil have det lidt større. Denne rabbit har en diameter på 4 cm, hvilket også, efter vores mening, er rigtig passende. 

Både vibrerende og roterende funktioner

Rabbitten her har både 7 forskellige vibrationsmåder og 6 forskelige hastigheder.

Det giver hele 42 forskellige funktioner og kombinationer, som du kan boltre dig med. Det er derfor klart den rabbit, hvor du kan regulere mest.

Den kraftige vibrator kan mærkes både i skaftet, men også i ørerne på kaninen kan du tydeligt mærke vibrationerne, når de stimulerer klitoris.

Der sidder desuden også tre rækker med roterende kugler i skaftet, der er med til at give indvendige stimuleringer. 

Fordele og ulemper

De mange forskellige hastigheder i rotation og vibration er en klar fordel.

Det er en god feature, at du kan regulere så mange ting, som du kan med denne rabbit.

Materialet og udformningen går op i en højere enhed, og der er god grund til at denne rabbit er vores absolutte testvinder.

En ulempe er, som ved en del af de andre, at den er med batterier, men det overskygger på ingen måde de mange fordele, som der er ved denne rabbit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies.

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.