Anmeldelse: Rabbit vibratoren

spar op til 50% på rabbit vibratorer

Den berømte og berygtede Rabbit vibrator er populær blandt kvinde i alle aldre verden over. Og der er der en god grund til. Den giver nemlig de bedste stimuleringer flere steder på én gang.

Med en Rabbit vibrator bliver du stimuleret indvendigt og udvendigt på en og samme tid. Den fås desuden i alverdens forskellige farver og der findes virkelig en rabbit for enhver smag.

Vi har her anmeldt fem forskellige versioner af den kendte og populære rabbit vibrator, så du nemt kan finde frem til hvilken, der skal være din næste. Smid gerne en kommentar med dine erfaringer med rabbit vibratoren.

Hvad er en rabbit vibrator?

Du kan altid kende en rabbit vibrator på dens udformning. Denne type af vibrator har nemlig fået sit navn fra de små vibrerende øre, der sidder på siden. Disse ‘kaninøre’ stimulerer klitoris, mens dildoen sørger for en fyldig oplevelse.

Dertil kan du få en rabbit vibrator med forskellige indstillinger, vibratormønstre eller med en dildo, der er særlig udviklet til g-punkts stimulering. Er du nysgerrig på denne yderst effektive vibrator så læs med og bliv klogere på de forskellige modeller.

Pink Multi-Speed TPE rabbit dildo Vibrator

Rabbit dildo vibrator i hot pink – PRISVINDER

Vi faldt fuldstændig pladask for denne virkelig flotte rabbit vibrator, da vi så den. Den har den vildeste farve i let gennemsigtig og hot pink. Derudover så har den en passende størrelse, og er hverken for stor eller for lille. Den måler 22 cm, hvor du kan indsætte 12 cm. Den har en diameter på 4 cm, hvilket efter vores mening er helt perfekt, hvis det ikke skal være alt for vildt og voldsomt. 

Køb her

En klassisk rabbit vibrator til en god pris

Rabbit vibratoren er lavet i et lækkert og fleksibelt TPE materiale, og har en multispeed funktion i bunden af vibratoren.

Det er derfor let at regulere hastigheden og de lækre vibrationer starter et sted, men spreder sig hurtigt gennem hele kroppen. Den har en kraftig vibrator, der virkelig kan stimulere dig både ind- og udvendigt på en gang.

De små øre, der har lagt navn til denne form for vibrator, kilder let klitoris på en lækker måde, imens man bruger den. 

En alsidig og brugervenlig vibrator

Alt i alt er det en virkelig god rabbit vibrator. Den giver dejlige stimuleringer og kan desuden bruges i badet, da den er vandtæt. En af ulemperne er dog, at den er med batterier. Der er heller ikke nogen roterende kugler i skaftet, som mange andre har. Det kan dog også være en fordel for dem, der ikke bryder sig om det.

Men alt i alt er det en virkelig god vibrator, og derfor er den også den absolutte prisvinder.

Endnu en fordel er. at den er let at bruge. Hvad vi mener er, at det er let at regulere hastigheden på denne rabbit. I bunden af rabbit vibratoren sidder der en multispeed funktion, som blot reguleres ved at dreje på en knap. Hastigheden øges, når man drejer med urets retning og omvendt den modsatte vej.

Der er dog ikke så meget at holde om, og altså bruge som en form for håndtag, hvilket vi personligt godt selv kan lide. Er det ikke noget som betyder, noget for dig, så er det en virkelig god vibrator. 

Fordele

 • God størrelse dildo
 • Vandtæt
 • Fræk pink farve
 • Realistisk udformet dildo

Ulemper

 • Bruger batterier (følger med når du handler hos Altertystys.dk)
Vibrator med ekstra stimuleringspunkt

Rabbit dildo vibrator – Mest solgte

Den mest solgte er denne Rabbit Dildo vibrator, og vi forstår godt hvorfor. For vi var også helt vilde med den. Også denne har en virkelig god størrelse, med en længde på 23 cm, hvor du kan indsætte 12 af dem. Den del der ikke kan indsættes, har også den helt rette størrelse. For det er jo oftest her, at du holder om vibratoren imens du bruger den. Hvis dette stykke bliver for småt, så går det ud over funktionaliteten.

Køb her

En god størrelse til de fleste

Den har en diameter på 3 cm, hvilket ikke er så meget, men det er kun på det tyndeste sted på skaftet. Du skal derfor ikke være bekymret for, om den bliver for lille. Den er derimod en størrelse, hvor de fleste kan være med, og de dejlige vibrationer, kan nemt kompenserer for eventuel manglende fylde. 

Noget af det der gør, at netop denne Rabbit udmærker sig, er fordi den har hele 6 forskellige hastigheder i vibrationerne og 6 hastigheder i rotationen i skaftet. For ja, der er ikke kun en vibration i skaftet, nej det kan også rotere, hvilket giver en kraftigere form for stimulering.

Det er særligt de kraftige rotationer, der imponerede os, og måden som den kan stimulerer G-punktet på, er helt fantastisk.

Tag den med i bad

Vi er altid begejstret for sexlegetøj, der er vandtæt. For det kan jo være kedeligt at gå i bad alene, og hvorfor så ikke udnytte tiden. Du kan nemlig tage dit yndlingslegetøj med i bad, da denne rabbit er vandtæt.

Og det er ikke kun, når du er alene i bad, at det kan blive lidt sjovere med en rabbit, det kan det også, hvis du er i bad med en kæreste eller partner. Det kan være svært nok i sig selv at finde en god stilling at have sex i, når man befinder sig i badet. Det bliver straks meget lettere at tilfredsstille sig selv eller sin partner, hvis man har lidt sexlegetøj med derud.

Den er lavet i et lækkert TPR materiale, der gør, at den er lækker og fleksibel, men stadig fast. Du kan derfor let bruge den uden at den bøjer for meget, men samtidig skal du heller ikke bekymre dig om, hvorvidt den er for fast i det. Ønsker du i stedet en meget fast dildo, så vælg en i glas. Den bøjer sig overhovedet ikke grundet materialet. 

Fordele

 • 7 vibrationshastigheder
 • 6 rotationshastigheder
 • Fleksibel og fast
 • God størrelse
 • Roterende stimulering

Ulemper

 • Bruger batterier (medfølger når du handler hos Altertystys.dk)
Rabbit vibrator pink bund

Rabbit vibrator med diamanter – Til begynderen

Først og fremmest så falder de fleste kvinder i første omgang nok for den fuldstændig vanvittig flotte farve og de glimtende diamanter. For denne Rabbit vibrator er virkelig noget helt særligt. Den er sej og edgy i sit look, og enhver kvinde der vælger denne, er nok det samme. Sammensætningen af den flotte metalliske pink og det gennemsigtige skaft får den virkelig til at fremstå som noget helt særligt.

Køb her

Ikke kun flot at se på

Men en rabbit vibrator er selvfølgelig ikke noget ved, bare fordi den har en fed farve, den skal også kunne præstere. Og det kan denne rabbit også. Den har nemlig hele 36 forskellige funktioner. Der er altså rig mulighed for at tilfredsstille dig selv eller din partner på alle tænkelige måder. Denne rabbit har så mange forskellige stimuleringspunkter, så lad os lige opremse dem:

 • Ørernene på Rabbitten er ikoniske og stimulerer klitoris
 • Udsmykningen ned af skaftet giver dejlig stimulering indvendigt
 • De roterende kugler indeni skaftet giver også en nydelsesfuld stimulering
 • Skaftet roterer og giver dermed god stimulering
 • Hele 36 forskellige vibrationshastigheder

Det er let at regulere de mange hastigheder på displayet, der sidder i bunden af denne rabbit. Du tænder og slukker let og bruger knapperne til at skrue henholdsvis op og ned for styrken.

De mange forskellige funktioner er en klar fordel. Det er dejligt at kunne regulere hastigheden og rotationerne på så mange forskellige måder, da god sex ofte kræver noget i både høje og lave hastigheder. Du kan altså få mere ud af din rabbit vibrator, hvis du vælger at udnytte de mange funktioner. Andre gange kan det også være overflødigt, fordi du bare lige hurtigt skal have en orgasme.

100% vandtæt

Vi har med denne rabbit vibrator endnu en gang at gøre med en, der er vandtæt. Igen giver det muligheden for at tage den med i badet. Skal du en tur i karbad og nyde lidt tid for dig selv, så tag denne gode rabbit vibrator med. Den kan nemlig sagtens tåle at blive din trofaste badekammerat. 

Rabbit vibratoren er 22 cm, hvor også ca. 12-13 cm kan indføres. Det overlader en del som du kan bruge som håndtag. Det er bare virkelig nyttigt at have det håndtag til rådighed, når du bruger din vibrator. Især hvis du bruger den alene, så er det rart at have det at holde ved.

På det som vi kalder håndtaget, sidder displayet. Ovenover sidder de flotte og glimtende diamanter eller simili sten, som det jo er. de gør en ekstra forskel, da sexlegetøj bestemt ikke skal være hverken kedeligt eller for meget.

Meget sexlegetøj er både smukt og elegant som denne vibrator også er. Det er en virkelig god begynder rabbit. Den fungerer rigtig godt, den har et imponerende design, og så har den en virkelig fin pris.

Fordele

 • Rabbit vibrator med 36 vibrationshastigheder
 • Flot design med sten og pink farve
 • Praktisk håndtag for optimal komfort og styring
 • Genopladelig
 • Vandtæt

Ulemper

 • Håndtaget er praktisk at holde ved, men man kan komme til at skifte hastigheden på displayet
 • Farven er selvfølgelig ikke for alle
Silikone rabbit Vibrator (Lilla)

Silikone rabbit vibrator – til den erfarne

Den næste rabbit i anmeldelsen er denne silikone rabbit vibrator. Den har for det første en lækker farve og for det andet så har den en virkelig lækker overflade. Vibratoren har en medicinsk silikone overflade, der betyder at det er af høj kvalitet og fuldstændig kropssikkert. Netop dette materiale er også rigtig populært, og det glider let og ubesværet over huden.

Køb her

En kvalitets vibrator der kan lidt af hvert

Da vibratoren er lavet med medicinsk silikone, får du et virkelig lækkert produkt. Du kan med fordel bruge en god vandbaseret glidecreme sammen med din rabbit vibrator. Det vil gøre at enhver berøring og stimulering føles endnu bedre. Den glatte følelse vil øge din komfort, men helt sikkert også din nydelse. 

Den har desuden en virkelig fin størrelse. Den er 22 cm og har en indsætbar længde på 10 cm og en diameter på 3 cm. Hvis du sidder og undrer dig, fordi det ikke lyder af meget, så læs bare med her. For det er naturligvis ikke størrelsen, der er afgørende – det ved vi alle sammen. Og det samme gør sig gældende her.

For en af grundene til at denne rabbit vibrator især er henvendt til den erfarne bruger, er fordi den er effektiv, og så er den god at bruge sammen med andet sexlegetøj. Hvis du er en erfaren bruger, så har du helt sikkert også mere sexlegetøj liggende hjemme i skufferne.

Hele 10 hastigheder

Denne kinky rabbit har hele 10 forskellige hastigheder. Den kan altså både vibrere hurtigt og med en lidt lavere fart.

Du kan derfor selv regulere, hvilket tempo du vil bruge. Skaftet i denne vibrator kan ikke rotere, som det kan ved nogle af de andre modeller, men der sidder i stedet en meget kraftig vibrator i, så du tydeligt kan mærke vibrationerne i skaftet og dermed også indvendigt, når du bruger den.  

Den er nem og intuitiv at bruge. Du håndterer den let på knapperne, og der er desuden et form for håndtag, som du let kan styre vibratoren med, hvilket især er nyttigt, når du leger alene. Også denne rabbit er vandtæt, og særligt overfladen egner sig rigtig godt til at blive brugt med vand. Vandet får nemlig overfladen til at virke endnu mere glat og lækker.

En af ulemperne er, at også denne rabbit bruger batterier. Igen er det lidt hvad man gør det til, for oftest får man jo batterier med, når man køber den, men når de er døde, så skal man jo helt selv lige huske på at købe nye.

Men det at den bruger batterier, er bestemt ikke noget, som vi mener, skal afholde dig fra at anskaffe dig denne gode vibrator.

Fordele

 • Lavet af medicinsk silikone
 • 10 vibrationshastigheder
 • Kraftige vibrationer
 • God størrelse

Ulemper

 • Bruger batterier (følger med når du køber hos Altertystys.dk)
Rabbit dildo vibrator sølv

Rabbit vibrator i sølv – TESTVINDER

Og nu til vores testvinder – Rabbit vibrator i sølv! Denne rabbit er bare noget helt særligt, og den kan bare lige det den skal, for at ligge sig i spidsen i det ellers hårde felt. Den har for det første et lækkert design. Den metal grå, sorte og gennemsigtige farve er flot og giver den et lækkert look. Den er lavet i et lækkert jelly TPE materiale, hvilket bare egner sig rigtig godt til denne type rabbit.

Køb her

Fleksibel og fast

Materialet har stor betydning for hvilken oplevelse du får, når du bruger en dildo. Det samme er også gældende når det kommer til en rabbit vibrator. Jelly er et meget populært materiale til dildoer. Da den har den perfekte sammensætning af fleksibilitet og fasthed. En dildo skal selvfølgelig have en hårdhed, der er nødvendig for at du kan få den rette målrettede stimulering. Men fleksibilitet og blødhed er også med til at gøre at du kan mærke vibrationerne bedre. 

Den er hele 23 cm, hvor du kan indføre hele 16 cm af dem. Det er derfor også klart den rabbit, hvor du kan indføre mest af skaftet. Dette kan være en stort plus for nogen, mens andre sagtens kan klare sig med mindre.

Er du ikke tryg ved at bruge alle 16 cm, så kan du sagtens undlade at trykke den i bund, og derfor fungerer den rigtig godt til både nye og mere erfarne brugere, der gerne vil have det lidt større. Denne rabbit har en diameter på 4 cm, hvilket også er lidt mere end de fleste andre produkter i denne anmeldelse.  

Både vibrerende og roterende funktioners

Rabbitten her har både 7 forskellige vibrationsmåder og 6 forskelige hastigheder. Det giver hele 42 forskellige funktioner og kombinationer, som du kan boltre dig med. Det er derfor klart den rabbit, hvor du kan regulere mest. De mange kombinationsmuligheder kan måske virke en smule uoverskuelige, men bare rolig. Du behøver jo ikke at komme igennem dem alle. De mange muligheder giver dig blot det bedste udgangspunkt for at finde den helt rette form for stimulering.

Den kraftige vibrator kan mærkes i skaftet, men også i ørerne på kaninen kan du tydeligt mærke vibrationerne, når de stimulerer klitoris. Der sidder desuden også tre rækker med roterende kugler i skaftet, der er med til at give indvendige stimuleringer. 

Materialet og udformningen går op i en højere enhed, og der er god grund til at denne rabbit er vores absolutte testvinder. En ulempe er, som ved en del af de andre, at den er med batterier, men det overskygger på ingen måde de mange fordele, som der er ved denne rabbit.

Fordele

 • Fast og fleksibelt materiale
 • 7 vibrationsindstillinger
 • 6 hastighedsindstillinger
 • Vibrerende og roterende stimulering
 • Lidt større end du andre modeller

Ulemper

 • Bruger batterier (medfølger når du handler hos Altertystys.dk)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
 • No products in the cart.