Anmeldelse: Rabbit vibratoren

Rabbit vibrator guide

Den berømte og berygtede Rabbit vibrator er populær blandt kvinde i alle aldre verden over. Og der er der en god grund til. Den giver nemlig de bedste stimuleringer flere steder på én gang.

Med en Rabbit vibrator bliver du stimuleret indvendigt og udvendigt på en og samme tid. Den fås desuden i alverdens forskellige farver og der findes virkelig en rabbit for enhver smag.

Vi har her anmeldt fem forskellige versioner af den kendte og populære rabbit vibrator, så du nemt kan finde frem til hvilken, der skal være din næste. Smid gerne en kommentar med dine erfaringer med rabbit vibratoren.

Hvad er en rabbit vibrator?

Du kan altid kende en rabbit vibrator på dens udformning. Denne type af vibrator har nemlig fået sit navn fra de små vibrerende øre, der sidder på siden. Disse ‘kaninøre’ stimulerer klitoris, mens dildoen sørger for en fyldig oplevelse. Dertil kan du få en rabbit vibrator med forskellige indstillinger, vibratormønstre eller med en dildo, der er særlig udviklet til g-punkts stimulering. Er du nysgerrig på denne yderst effektive vibrator så læs med og bliv klogere på de forskellige modeller.

Satisfyer Magic Bunny vibrator

Magic Bunny fra Satisfyer – PRISVINDER

Vi faldt fuldstændig pladask for denne virkelig flotte rabbit vibrator, da vi så den. Den har den smukkeste lilla farve. Derudover så har den en passende størrelse, og er hverken for stor eller for lille. Dertil kommer den med ekstra kraftige vibrationer og hele 12 indstillinger, så du kan få det præcis som du ønsker. 

Se vibratoren her

En elegant rabbit med bløde former

Rabbit vibratoren er lavet i et lækkert og fleksibelt silikonemateriale, der naturligvis er hudvenligt. Med tre enkle knapper kan du nemt styre mellem de i alt 12 indstillinger, som den er udstyret med. Skaftet gør den nem at holde ved, så du altid kan ramme både G-punktet og klitoris helt perfekt. Du får en virkelig lækker kvalitetsvibrator til en god pris, som du kan få meget glæde af igen og igen.

En alsidig og brugervenlig vibrator

Alt i alt er det en virkelig god rabbit vibrator. Den giver dejlige stimuleringer og kan desuden bruges i badet, da den er vandtæt. En af ulemperne er dog, at den er med batterier. Endnu en fordel er, at den er let at bruge. Hvad vi mener er, at det er let at regulere hastigheden på denne rabbit. Den har én knap som du bruger til at tænde og slukke vibratoren samt to knapper som du bruger til at gå frem og tilbage mellem de forskellige vibrationsindstillinger. Du lærer den altså rigtig hurtigt at kende, så du kan bruge din energi på at nyde de dejlige og kraftige vibrationer.

Fordele

 • God størrelse dildo
 • Vandtæt og genopladelig
 • Flot lilla farve
 • Ekstra kraftige vibrationer
 • 12 vibrationsindstillinger
 • Fremstillet af medicinsk silikone
 • Med smart håndtag
Satisfyer Mono Flex App styret Virator i Rød

App-styret vibrator fra Satisfyer – Mest solgte

Den mest solgte er denne app-styret rabbit vibrator fra Satisfyer, og vi forstår godt hvorfor. Det elegante og bløde design gør den ikke bare flot at se på. Det gør den også til en drøm at bruge. Den smarte app giver dig også mange flere muligheder for at få den helt rette stimulering. 

Se vibratoren her

En app-styret vibrator

Du kan i dag få en app til det meste – også dit sexlegetøj. Denne rabbit vibrator kan kobles til Satisfyers prisbelønnet app Satisfyer Connect. Med den får du uendelige variationer og sjove funktioner, der gør dit sexlegetøj endnu sjovere at bruge. Du kan blandt andet lade vibrationerne styre af din stemme eller et stykke musik. Du kan også lave dine egne vibrationsmønstre og på den måde skræddersy din stimulering til dine behov. Der er kort sagt muligheder nok med denne smarte og moderne vibrator.

Tag den med i bad

Vi er altid begejstret for sexlegetøj, der er vandtæt. For det kan jo være kedeligt at gå i bad alene, og hvorfor så ikke udnytte tiden. Du kan nemlig tage dit yndlingslegetøj med i bad, da denne rabbit er vandtæt. Og det er ikke kun, når du er alene i bad, at det kan blive lidt sjovere med en rabbit, det kan det også, hvis du er i bad med en partner. Det kan være svært nok i sig selv at finde en god stilling at have sex i, når man befinder sig i badet. Det bliver straks meget lettere at tilfredsstille sig selv eller sin partner, hvis man har lidt sexlegetøj med derud. Den er lavet i et blødt og hudvenligt silikonemateriale, der gør, at den er lækker og fleksibel, men stadig fast. Du kan derfor let bruge den uden at den bøjer for meget, men samtidig skal du heller ikke bekymre dig om, hvorvidt den er for fast i det.

Fordele

 • 15 indstillinger ved manual styring
 • Uendelige muligheder ved brug af app
 • Gratis app til Android og iOS
 • Vandtæt og genopladelig
 • God størrelse
Fifty shades of grey greedy girl g-spot rabbit

Rabbit vibrator i guld – Til begynderen

Først og fremmest så falder de fleste kvinder i første omgang nok for den fuldstændig vanvittig flotte farve og det glimtende guld. For denne Rabbit vibrator er virkelig noget helt særligt. Den er sej og edgy i sit look, og enhver kvinde der vælger denne, er nok det samme. Sammensætningen af det flotte metalliske får den virkelig til at fremstå som noget helt særligt.

Se vibratoren her

Ikke kun flot at se på

Men en rabbit vibrator er selvfølgelig ikke noget ved, bare fordi den har en fed farve, den skal også kunne præstere. Og det kan denne rabbit også. Den har nemlig hele 36 forskellige funktioner. Der er altså rig mulighed for at tilfredsstille dig selv eller din partner på alle tænkelige måder. Denne rabbit har så mange forskellige stimuleringspunkter, så lad os lige opremse dem:

 • Ørernene på Rabbitten er ikoniske og stimulerer klitoris
 • Udsmykningen ned af skaftet giver dejlig stimulering indvendigt
 • De roterende kugler indeni skaftet giver også en nydelsesfuld stimulering
 • Skaftet roterer og giver dermed god stimulering
 • Hele 36 forskellige vibrationshastigheder

Det er let at regulere de mange hastigheder på displayet, der sidder i bunden af denne rabbit. Du tænder og slukker let og bruger knapperne til at skrue henholdsvis op og ned for styrken. De mange forskellige funktioner er en klar fordel. Det er dejligt at kunne regulere hastigheden og rotationerne på så mange forskellige måder, da god sex ofte kræver noget i både høje og lave hastigheder. Du kan altså få mere ud af din rabbit vibrator, hvis du vælger at udnytte de mange funktioner. Andre gange kan det også være overflødigt, fordi du bare lige hurtigt skal have en orgasme.

100% vandtæt

Vi har med denne rabbit vibrator endnu en gang at gøre med en, der er vandtæt. Igen giver det muligheden for at tage den med i badet. Skal du en tur i karbad og nyde lidt tid for dig selv, så tag denne gode rabbit vibrator med. Den kan nemlig sagtens tåle at blive din trofaste badekammerat. Rabbit vibratoren er 22 cm, hvor også ca. 12-13 cm kan indføres. Det overlader en del som du kan bruge som håndtag. Det er bare virkelig nyttigt at have det håndtag til rådighed, når du bruger din vibrator. Især hvis du bruger den alene, så er det rart at have det at holde ved. På det som vi kalder håndtaget, sidder displayet.

Ovenover sidder de flotte og glimtende diamanter eller simili sten, som det jo er. de gør en ekstra forskel, da sexlegetøj bestemt ikke skal være hverken kedeligt eller for meget. Meget sexlegetøj er både smukt og elegant som denne vibrator også er. Det er en virkelig god begynder rabbit. Den fungerer rigtig godt, den har et imponerende design, og så har den en virkelig fin pris.

Fordele

 • Rabbit vibrator med 36 vibrationshastigheder
 • Flot design med sten og pink farve
 • Praktisk håndtag for optimal komfort og styring
 • Genopladelig
 • Vandtæt
Silikone rabbit Vibrator (Lilla)

Silikone rabbit vibrator – til den erfarne

Den næste rabbit i anmeldelsen er denne silikone rabbit vibrator. Den har for det første en lækker farve og for det andet så har den en virkelig lækker overflade. Vibratoren har en medicinsk silikone overflade, der betyder at det er af høj kvalitet og fuldstændig kropssikkert. Netop dette materiale er også rigtig populært, og det glider let og ubesværet over huden.

Se vibratoren her

En kvalitets vibrator der kan lidt af hvert

Da vibratoren er lavet med medicinsk silikone, får du et virkelig lækkert produkt. Du kan med fordel bruge en god vandbaseret glidecreme sammen med din rabbit vibrator. Det vil gøre at enhver berøring og stimulering føles endnu bedre. Den glatte følelse vil øge din komfort, men helt sikkert også din nydelse. Den har desuden en virkelig fin størrelse. Den er 22 cm og har en indsætbar længde på 10 cm og en diameter på 3 cm.

Hvis du sidder og undrer dig, fordi det ikke lyder af meget, så læs bare med her. For det er naturligvis ikke størrelsen, der er afgørende – det ved vi alle sammen. Og det samme gør sig gældende her. For en af grundene til at denne rabbit vibrator især er henvendt til den erfarne bruger, er fordi den er effektiv, og så er den god at bruge sammen med andet sexlegetøj. Hvis du er en erfaren bruger, så har du helt sikkert også mere sexlegetøj liggende hjemme i skufferne.

Hele 10 hastigheder

Denne kinky rabbit har hele 10 forskellige hastigheder. Den kan altså både vibrere hurtigt og med en lidt lavere fart. Du kan derfor selv regulere, hvilket tempo du vil bruge. Skaftet i denne vibrator kan ikke rotere, som det kan ved nogle af de andre modeller, men der sidder i stedet en meget kraftig vibrator i, så du tydeligt kan mærke vibrationerne i skaftet og dermed også indvendigt, når du bruger den. Den er nem og intuitiv at bruge.

Du håndterer den let på knapperne, og der er desuden et form for håndtag, som du let kan styre vibratoren med, hvilket især er nyttigt, når du leger alene. Også denne rabbit er vandtæt, og særligt overfladen egner sig rigtig godt til at blive brugt med vand. Vandet får nemlig overfladen til at virke endnu mere glat og lækker. En af ulemperne er, at også denne rabbit bruger batterier. Igen er det lidt hvad man gør det til, for oftest får man jo batterier med, når man køber den, men når de er døde, så skal man jo helt selv lige huske på at købe nye. Men det at den bruger batterier, er bestemt ikke noget, som vi mener, skal afholde dig fra at anskaffe dig denne gode vibrator.

Fordele

 • Lavet af medicinsk silikone
 • 10 vibrationshastigheder
 • Kraftige vibrationer
 • God størrelse
Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rabbit Vibrator - Sort

Greddy Girl fra Fifty Shades of Grey – TESTVINDER

Og nu til vores testvinder – denne umættelige vibrator fra Fifty Shades of Grey! Denne rabbit er bare noget helt særligt, og den kan bare lige det den skal, for at ligge sig i spidsen i det ellers hårde felt. Den har et klassisk og enkelt design, udformet til at give fuld tilfredshed. Den har samtidig en god kvalitet, der sikrer dig mange timers nydelse fremover.

Find testvinderen her

En klassisk rabbit vibrator

Med denne model får du en klassisk rabbit vibrator med et moderne og elegant look. Den har de klassiske kaninøre, der vil hoppe og danse mod din klitoris når vibrationerne tændes. Dertil er dildoen selvfølgelig designet til at ramme og stimulere G-punktet. Størrelsen sørger også for at du kan nyde en pirrende fylde. Dildoen har en indsætbar længde på 13,3 cm mens diameteren maksimalt bliver omkring de 5 cm.

En vibrator der bliver ved

Ikke nok med at du får en vibrator der er lavet af en god kvalitet med lækre materialer, så får du også et sexlegetøj med et godt batteri. På en fuld opladning har du hele 60 minutter sjov og leg. Det skulle være mere end rigeligt til at få ikke bare en men flere orgasmer. Skulle batteriet være løbet tør for strøm, kan du nemt oplade det med den medfølgende oplader. Vibratoren er naturligvis også vandtæt, så du kan tage legen med i bad. Det simple interface med kun to knapper gør også at du hurtigt bliver bekendt med de 9 vibrationsmønstre og 3 hastigheder, som vibratoren er udstyret med. Du får altså alt hvad du skal bruge med denne frække sag.

Fordele

 • Fast og fleksibelt materiale
 • 9 vibrationsindstillinger
 • 3 hastighedsindstillinger
 • Klassisk design med et moderne look

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *