Anmeldelse: Rabbit vibratoren

rabbit vibrator guide

Den berømte og berygtede Rabbit vibrator er populær blandt kvinder i alle aldre verden over, og det er der en god grund til. Den giver nemlig de bedste stimuleringer flere steder på én gang.

Med en Rabbit vibrator bliver du stimuleret indvendigt og udvendigt på en og samme tid. Den fås desuden i alverdens forskellige farver, og der findes virkelig en rabbit til enhver smag.

Vi har her anmeldt fem forskellige versioner af den kendte og populære rabbit vibrator, så du nemt kan finde frem til, hvilken der skal være din næste.

Hvad er en rabbit vibrator?

Du kan altid kende en rabbit vibrator på dens udformning. Denne type af vibrator har nemlig fået sit navn fra de små vibrerende ører, der sidder på siden. Disse kaninører stimulerer klitoris, mens dildoen sørger for en fyldig oplevelse. Dertil kan du få en rabbit vibrator med forskellige indstillinger, vibratormønstre, eller med en dildo der er særlig udviklet til g-punkts stimulering. Er du nysgerrig på denne yderst effektive vibrator, så læs med og bliv klogere på de forskellige modeller.

satisfyer magic bunny vibrator

Magic Bunny fra Satisfyer – PRISVINDER

Vi faldt fuldstændig pladask for denne virkelig flotte rabbit vibrator, da vi så den. Den har den smukkeste lilla farve. Derudover så har den en passende størrelse og er hverken for stor eller for lille. Dertil kommer den med ekstra kraftige vibrationer og hele 12 indstillinger, så du kan få det præcis, som du ønsker. 

Se vibratoren her

En elegant rabbit med bløde former

Rabbit vibratoren er lavet i et lækkert og fleksibelt silikonemateriale, der naturligvis er hudvenligt. Med tre enkle knapper kan du nemt styre mellem de i alt 12 indstillinger, som den er udstyret med. Skaftet gør den nem at holde ved, så du altid kan ramme både G-punktet og klitoris helt perfekt. Du får en virkelig lækker kvalitetsvibrator til en god pris, som du kan få meget glæde af igen og igen.

En alsidig og brugervenlig vibrator

Alt i alt er det en virkelig god rabbit vibrator. Den giver dejlige stimuleringer og kan desuden bruges i badet, da den er vandtæt. En af ulemperne er dog, at den er med batterier. Endnu en fordel er, at den er let at bruge. Hvad vi mener er, at det er let at regulere hastigheden på denne rabbit. Den har én knap, som du bruger til at tænde og slukke vibratoren samt to knapper, som du bruger til at gå frem og tilbage mellem de forskellige vibrationsindstillinger. Du lærer den altså rigtig hurtigt at kende, så du kan bruge din energi på at nyde de dejlige og kraftige vibrationer.

Fordele

 • God størrelse dildo.
 • Vandtæt og genopladelig.
 • Flot lilla farve.
 • Ekstra kraftige vibrationer.
 • 12 vibrationsindstillinger.
 • Fremstillet af medicinsk silikone.
 • Med smart håndtag.
satisfyer mono flex app styret virator i rød

App-styret vibrator fra Satisfyer – Mest solgte

Den mest solgte er denne app-styrede rabbit vibrator fra Satisfyer, og vi forstår godt hvorfor. Det elegante og bløde design gør den ikke bare flot at se på. Det gør den også til en drøm at bruge. Den smarte app giver dig også mange flere muligheder for at få den helt rette stimulering. 

Se vibratoren her

En app-styret vibrator

Du kan i dag få en app til det meste – også dit sexlegetøj. Denne rabbit vibrator kan kobles til Satisfyers prisbelønnede app, Satisfyer Connect. Med denne får du uendelige variationer og sjove funktioner, der gør dit sexlegetøj endnu sjovere at bruge. Du kan blandt andet lade vibrationerne styre af din stemme eller et stykke musik. Du kan også lave dine egne vibrationsmønstre og på den måde skræddersy din stimulering til dine behov. Der er kort sagt muligheder nok med denne smarte og moderne vibrator.

Tag den med i bad

Vi er altid begejstrede for sexlegetøj, der er vandtæt. For det kan jo være kedeligt at gå i bad alene, og hvorfor så ikke udnytte tiden. Du kan nemlig tage dit yndlingslegetøj med i bad, da denne rabbit er vandtæt. Og det er ikke kun, når du er alene i bad, at det kan blive lidt sjovere med en rabbit – det kan det også, hvis du er i bad med en partner. Det kan være svært nok i sig selv at finde en god stilling at have sex i, når man befinder sig i badet. Det bliver straks meget lettere at tilfredsstille sig selv eller sin partner, hvis man har lidt sexlegetøj med derud. Den er lavet i et blødt og hudvenligt silikonemateriale, der gør, at den er lækker og fleksibel, men stadig fast. Du kan derfor let bruge den, uden at den bøjer for meget, men samtidig skal du heller ikke bekymre dig om, hvorvidt den er for fast i det.

Fordele:

 • 15 indstillinger ved manual styring.
 • Uendelige muligheder ved brug af app.
 • Gratis app til Android og iOS.
 • Vandtæt og genopladelig.
 • God størrelse.