Anmeldelse: Magic Wand vibrator

magic wand anmeldelse

En wand vibrator er virkelig magisk. Derfor er det også et af vores bedst sælgende legetøj. En magic wand er særlig kendt for sine ekstra kraftige vibrationer. Mange kvinder sværger til det fortryllende sexlegetøj, der ofte er en garanti for fantastiske orgasmer.

Få de kraftigste orgasmer med en Magic Wand

Det effektive massageapparat kan bruges til andet end fræk sololeg. Brug den i forspillet med din partner, eller prøv at bruge den på ømme muskler. Ja, det er ikke bare et dække. De kraftige vibrationer, kan faktisk bruges til massage. Hvor erotisk denne massage skal være, er selvfølgelig op til dig.

Er du interesseret i at anskaffe dig dette magiske vidunder af et sexlegetøj, er du landet det helt rigtige sted. I denne anmeldelse af vores bedste Magic Wand, giver dig alle informationer du har brug for, så du kan vælge den helt rigtige. Læs med og bliv klogere på de forskellige modeller af den effektive wand vibrator.

sort Satisfyer Wand-er vibrator

Testvinder – Satisfyer Wand vibrator Wand-er Woman

Vores testvinder i denne omgang er den fantastiske magic wand vibrator fra Satisfyer. Med denne frække sag får du en klassisk magic wand, med alt hvad der dertil hører. Derudover er den lavet af materialer i høj kvalitet, og har vibrationskombinationer nok til de fleste behov.

køb den her

Faktisk har du hele 50 vibrationskombinationer, som du kan lege med. Du har nemlig 10 forskellige vibrations rytmer, der hver især har 5 intensiteter. Du kan derfor få, præcis den stimulering du har brug for. Du må ikke lade dig skræmme af de mange muligheder. Det er naturligvis ikke meningen, at du skal igennem dem alle. De giver dig blot et godt udvalg, så du nemmere kan finde den kombination af vibrationer, der virker for lige netop dig.

Vibratoren har en stor størrelse. Det giver dig en større komfort, når du skal bruge den. Det lange håndtag gør, at du har god kontrol over legetøjet, og samtidig kan slappe af, mens du holder den på plads.

Mange kvinder der normalt har svært ved at komme, når de bruger sexlegetøj, er glade for en wands kraftige vibrationer. Særligt mange modne kvinder der ønsker en mere effektiv stimulering, kan få stor nydelse af denne wand vibrator. Og så skader det selvfølgelig ikke, at den også er særlig god til ømme muskler.

Fordele:

 • Stort størrelse (34 cm lang)
 • Lavet af silikone
 • Støjsvag
 • Vandtæt
 • Genopladelig
 • Fås i sort og lilla

Ulemper:

 • Den store størrelse kan også være en ulempe for nogle, der ønsker en lettere og mere rejsevenlig udgave
 • Brugermanual er ikke på dansk
baby pink wand vibrator

Den bedste til prisen – Lyserød Magic Wand vibrator

Her får du virkelig meget nydelse for dine penge. Du får nemlig en magic wand vibrator, der kan en helt masse til en særdeles overkommelig pris. Og så er der endda ikke sparet på vibrationerne. Du kan vælge mellem hele 20 vibrationshastigheder, så du kan få den helt rette stimulering.

Den smarte lille sag kan selvfølgelig genoplades, når du er færdig med at bruge den. Og bare rolig. Der er saft og kraft nok efter en opladning til, at du kan nå til tilfredsstillelse. Der er nemlig til en 1,5 times nydelse, når den er fuldt opladt.

Du kan få den i flere forskellige farver, så den matcher dit andet frække udstyr, eller blot er i din yndlingsfarve. Brug den når du skal forkæle dig selv lidt ekstra eller brug den sammen med din partner. Den er perfekt til at gøre forspillet lidt mere spændende. De kraftige vibrationer kan selvfølgelig nydes af både ham og hende, og du kan med fordel eksperimentere med at bruge den på flere erogene zoner.

Fordele:

 • Lavet af medicinsk silikone
 • Genopladelig
 • Vandtæt
 • 20 vibrationshastigheder
 • Fås i lyserød, sort, pink og lilla

Ulemper:

Har en mindre størrelse (20 cm lang), der kan være en ulempe for nogle

Wand vibrator med 18 hastigheder

Til begynderen – Love Magic Magic wand vibrator

Denne lille og klassiske wand vibrator, er ret perfekt til dig, som aldrig har prøvet den kraftige vibrator type før. Den er nem at bruge, ikke for stor og heller ikke for dyr. Det er også én af vores bedst sælgende magic wands vibratorer.

Derudover fås den i både pink og lilla – og vi ved jo alle, at det er rart at have valgmuligheder, når det kommer til farven på vores sexlegetøj.

køb den her

Udover en flot og fræk lille sag, så får du også et væld af muligheder, når det kommer til vibrationer. Der er nemlig 20 forskellige vibrationshastigheder, som du let kan skrue op og ned for. Wanden har et simpelt interface bestående af tre knapper. Du tænder den ved at trykke på én af knapperne, mens du styrer vibrationernes intensitet ved at bruge +/- knapperne.

Det er altid en god idé at bruge lidt ekstra tid sammen med din magic wand vibrator første gang du bruger den. Vi anbefaler også altid, at du prøver at bruge den alene først. Så lærer du den nemlig bedst at kende. På den måde kan du også nemmere guide din partner, hvis han eller hun skal have lov til at bruge den på et tidspunkt.

Fordele:

 • Lavet af medicinsk silikone
 • Fås i pink og lilla
 • Holder i 8 timer på en opladning
 • Vandtæt
 • 20 vibrationshastigheder
 • Genopladelig

Ulemper:

 • Er lilla eller pink ikke dine farver, kommer denne vibrator lidt til kort. Men ellers kan du trygt vælge denne klassiske magic wand som nybegynder.
Wand Massager Vibrator med 10 hastigheder i hånd pink

Iwand Original wand massage vibrator

Her får du en helt klassisk magic wand, der har en god størrelse, flere vibrationsmuligheder og et enkelt design. De fleste wand vibratorer har en relativ stor størrelse. Dette gør dem nemme at styre, og er også handy, når du en gang imellem lige må bruge den til at ømt sted på ryggen.

køb den her

Om du er til en wand vibrator som denne, der er 31 cm lang, er selvfølgelig op til dig. Der findes andre modeller, som vi også har gennemgået i denne anmeldelse, der er noget mindre. Når de kommer op i en større størrelse som denne, er den også ideel at bruge til dine onanistunder. Størrelsen kan nemlig godt gøre dem lidt klodset at bruge sammen med en partner, men det er selvfølgelig overhovedet ikke umuligt.

Vibratoren har få knapper, hvorpå du tænder og slukker for den, samt skruer op eller ned mellem de 10 vibrationshastigheder. Du behøver heller ikke at bekymre dig om batterier. Du kan nemlig genoplade vibratoren med det medfølgende USB-kabel. Herefter er den klar til endnu en omgang, næste gang lysten melder sig.

Fordele:

 • Lavet af silikone
 • God længde (31 cm)
 • Enkelt interface
 • 10 vibrationshastigheder
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Størrelsen kan være en ulempe for nogen, men det er meget individuelt, hvad man foretrækker

Genopladelig Magic Wand i sort

Skal dine solostunder være ekstra stimulerende? Så kan vi anbefale denne frække sag. Her får du nemlig en magic wand, der giver dig kraftige vibrationer, så hele din krop vil skælve. Ikke nok med det så får du også et massagehoved af lækker og blød silikone, med pirrende riller rundt om hele hovedet.

Bruger du en god vandbaseret glidecreme sammen med din wand vibrator, vil oplevelsen blive endnu mere intens. Du kan også tage den med i badet for en ekstra våd oplevelse. Og så er den selvfølgelig ideel til både sololeg og pirrende forspil med din partner.

Du kan også eksperimentere med at bruge de kraftige vibrationer andre steder end på klitoris. Brug dem på din partners penis, på brystvorter eller ved anus. Der er mange andre steder, der kan nyde godt af de vibrerende stimuleringer.

Vibratoren er genopladelig, og har et klassisk sort design. Du oplader den nemt ved at bruge det USB kabel, der følger med. Du får 20 forskellige vibrationer, som du kan skifte mellem via det enkle interface.

Fordele:

 • Lavet af silikone
 • Genopladelig
 • Vandtæt
 • 20 vibrationsindstillinger

Ulemper:

 • Brugermanual er ikke på dansk
Pink mini wand vibrator

Power Escorts Pink mini wand vibrator

Denne magic wand vibrator er lidt noget for sig selv. Den er nok det modsatte af den helt klassiske type, der jo netop er kendt for sin store størrelse. Du får dog stadig nogle effektive vibrationer, du altid kan have med dig. Den lille sjove vibrator er lavet som en nøglering. Du kan derfor hænge den i dit nøglebundt, hvor den helt sikkert vil bære mange sjove bemærkninger og smil med sig.

De færreste vil nok være klar over, at den lille frække sag faktisk kan give stor nydelse. Den er nemlig en fuldt funktionel magic wand vibrator, og har et massagehoved med kraftige vibrationer. Du skal blot tænde på den lille knap, og placere den der hvor du ønsker en grundig massage.

Hele herligheden måler kun 6,5 cm i længden, og den vil derfor altid kunne ligge i selv den mindste håndtaske. Du får de batterier som vibratoren bruger med, når du køber den hos Altertystys.dk. Så er du klar til at tage på farten med din nye lille ven med det samme.

Fordele:

 • Sjov lille vibrator der er virkelig effektiv
 • Fås i lilla og pink
 • Batterier følger med

Ulemper:

 • Det kræver nok en lidt større model, hvis du skal have en wand vibrator, der kan lidt mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *