Anmeldelse – Magic Wand vibrator

magic wand vibrator anmeldelse

En wand vibrator er virkelig magisk. Derfor er det også et af vores bedst sælgende legetøj. En magic wand er særlig kendt for sine ekstra kraftige vibrationer. Mange kvinder sværger til det fortryllende sexlegetøj, der ofte er en garanti for fantastiske orgasmer.

Få de kraftigste orgasmer med en Magic Wand

Det effektive massageapparat kan bruges til andet end fræk sololeg. Brug den i forspillet med din partner, eller prøv at bruge den på ømme muskler. Ja, det er ikke bare et dække. De kraftige vibrationer, kan faktisk bruges til massage. Hvor erotisk denne massage skal være, er selvfølgelig op til dig. Er du interesseret i at anskaffe dig dette magiske vidunder af et sexlegetøj, er du landet det helt rigtige sted. I denne anmeldelse af vores bedste Magic Wand, giver dig alle informationer du har brug for, så du kan vælge den helt rigtige. Læs med og bliv klogere på de forskellige modeller af den effektive wand vibrator.

sort Satisfyer Wand-er vibrator

Testvinder – Satisfyer Wand vibrator Wand-er Woman

Vores testvinder i denne omgang er den fantastiske magic wand vibrator fra Satisfyer. Med denne frække sag får du en klassisk magic wand, med alt hvad der dertil hører. Derudover er den lavet af materialer i høj kvalitet, og har vibrationskombinationer nok til de fleste behov.

køb den her
Faktisk har du hele 50 vibrationskombinationer, som du kan lege med. Du har nemlig 10 forskellige vibrations rytmer, der hver især har 5 intensiteter. Du kan derfor få, præcis den stimulering du har brug for. Du må ikke lade dig skræmme af de mange muligheder. Det er naturligvis ikke meningen, at du skal igennem dem alle. De giver dig blot et godt udvalg, så du nemmere kan finde den kombination af vibrationer, der virker for lige netop dig. Vibratoren har en stor størrelse. Det giver dig en større komfort, når du skal bruge den. Det lange håndtag gør, at du har god kontrol over legetøjet, og samtidig kan slappe af, mens du holder den på plads. Mange kvinder der normalt har svært ved at komme, når de bruger sexlegetøj, er glade for en wands kraftige vibrationer. Særligt mange modne kvinder der ønsker en mere effektiv stimulering, kan få stor nydelse af denne wand vibrator. Og så skader det selvfølgelig ikke, at den også er særlig god til ømme muskler.

Fordele:

 • Stort størrelse (34 cm lang)
 • Lavet af silikone
 • Støjsvag
 • Vandtæt
 • Genopladelig
 • Fås i sort og lilla

Ulemper:

 • Den store størrelse kan også være en ulempe for nogle, der ønsker en lettere og mere rejsevenlig udgave
 • Brugermanual er ikke på dansk
Wand vibrator med 18 hastigheder

Til begynderen – Love Magic Magic wand vibrator

Denne lille og klassiske wand vibrator, er ret perfekt til dig, som aldrig har prøvet den kraftige vibrator type før. Den er nem at bruge, ikke for stor og heller ikke for dyr. Det er også én af vores bedst sælgende magic wands vibratorer.Derudover fås den i både pink og lilla – og vi ved jo alle, at det er rart at have valgmuligheder, når det kommer til farven på vores sexlegetøj.

køb den her
Udover en flot og fræk lille sag, så får du også et væld af muligheder, når det kommer til vibrationer. Der er nemlig 20 forskellige vibrationshastigheder, som du let kan skrue op og ned for. Wanden har et simpelt interface bestående af tre knapper. Du tænder den ved at trykke på én af knapperne, mens du styrer vibrationernes intensitet ved at bruge +/- knapperne.Det er altid en god idé at bruge lidt ekstra tid sammen med din magic wand vibrator første gang du bruger den. Vi anbefaler også altid, at du prøver at bruge den alene først. Så lærer du den nemlig bedst at kende. På den måde kan du også nemmere guide din partner, hvis han eller hun skal have lov til at bruge den på et tidspunkt.

Fordele:

 • Lavet af medicinsk silikone
 • Fås i pink og lilla
 • Holder i 8 timer på en opladning
 • Vandtæt
 • 20 vibrationshastigheder
 • Genopladelig

Ulemper:

 • Er lilla eller pink ikke dine farver, kommer denne vibrator lidt til kort. Men ellers kan du trygt vælge denne klassiske magic wand som nybegynder.
Wand Massager Vibrator med 10 hastigheder i hånd pink

Iwand Original wand massage vibrator

Her får du en helt klassisk magic wand, der har en god størrelse, flere vibrationsmuligheder og et enkelt design. De fleste wand vibratorer har en relativ stor størrelse. Dette gør dem nemme at styre, og er også handy, når du en gang imellem lige må bruge den til at ømt sted på ryggen.

køb den her
Om du er til en wand vibrator som denne, der er 31 cm lang, er selvfølgelig op til dig. Der findes andre modeller, som vi også har gennemgået i denne anmeldelse, der er noget mindre. Når de kommer op i en større størrelse som denne, er den også ideel at bruge til dine onanistunder. Størrelsen kan nemlig godt gøre dem lidt klodset at bruge sammen med en partner, men det er selvfølgelig overhovedet ikke umuligt. Vibratoren har få knapper, hvorpå du tænder og slukker for den, samt skruer op eller ned mellem de 10 vibrationshastigheder. Du behøver heller ikke at bekymre dig om batterier. Du kan nemlig genoplade vibratoren med det medfølgende USB-kabel. Herefter er den klar til endnu en omgang, næste gang lysten melder sig.

Fordele:

 • Lavet af silikone
 • God længde (31 cm)
 • Enkelt interface
 • 10 vibrationshastigheder
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Størrelsen kan være en ulempe for nogen, men det er meget individuelt, hvad man foretrækker
LELO Smart Wand Medium Vibrator i sort

Smart Wand vibrator medium 

Denne magic wand vibrator er en af vores mest populære. Den har det klassiske design tilført et elegant look, der selvfølgelig kendetegner det svenske luksusmærke LELO. Vibratoren fås i både medium og large – men medium modellen er den mest populære.

køb den her
Denne model i medium har en længde på 22 cm. Det er altså en god størrelse, som er nok for de fleste. Den lange vibrator gør at du uden besvær kan nå ethvert punkt, som du ønsker at forkæle med de ekstra kraftige vibrationer. Massagehovedet er ekstra stort, så vibrationerne fordeler sig ud over et større område. Det er naturligvis lavet, så det er fleksibelt samtidig med at overfladen føles silkeblød takket være det medicinske silikone som vibratoren er fremstillet af Skaftet på vibratoren har et let kurvet form. Dette gør det ligeledes lettere for dig at ramme klitoris eller andre erogene områder. En magic wand vibrator som denne er også perfekt til andre ømme muskler.

Fordele:

 • Lavet af medicinsk silikone
 • God længde (Fås også i large)
 • Enkelt interface
 • 8 vibrationsindstillinger
 • Vandtæt og genopladelig

Ulemper:

 • Størrelsen kan være en ulempe for nogen, men det er meget individuelt, hvad man foretrækker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *