Anmeldelse – Magic Wand vibrator

magic wand vibrator anmeldelse

En wand-vibrator er virkelig magisk. Derfor er det også et af vores bedst sælgende legetøj. En magic wand er særlig kendt for sine ekstra kraftige vibrationer. Mange kvinder sværger til det fortryllende sexlegetøj, der ofte er en garanti for fantastiske orgasmer.

Få de kraftigste orgasmer med en Magic Wand

Det effektive massageapparat kan bruges til andet end fræk sololeg. Brug den i forspillet med din partner, eller prøv at bruge den på ømme muskler. Ja, det er ikke bare et dække – de kraftige vibrationer kan faktisk bruges til massage. Hvor erotisk, denne massage skal være, er selvfølgelig op til dig. Er du interesseret i at anskaffe dig dette magiske vidunder af et sexlegetøj, er du landet det helt rigtige sted. I denne anmeldelse af vores Magic Wand-produkter giver vi dig alle informationer, du har brug for, så du kan vælge det helt rigtige. Læs med og bliv klogere på de forskellige modeller af den effektive wand-vibrator.

sort satisfyer wand-er vibrator

Testvinder – Satisfyer Wand vibrator Wand-er Woman

Vores testvinder i denne omgang er den fantastiske Magic Wand-vibrator fra Satisfyer. Med denne frække sag får du en klassisk magic wand med alt, hvad der dertil hører. Derudover er den lavet af materialer i høj kvalitet og har vibrationskombinationer nok til de fleste behov.

Køb den her

Faktisk har du hele 50 vibrationskombinationer, som du kan lege med. Du har nemlig 10 forskellige vibrationsrytmer, der hver især har fem intensiteter. Du kan derfor få præcis den stimulering, som du har brug for. Du må ikke lade dig skræmme af de mange muligheder. Det er naturligvis ikke meningen, at du skal igennem dem alle. De giver dig blot et godt udvalg, så du nemmere kan finde den kombination af vibrationer, der virker for lige netop dig. Vibratoren har en stor størrelse. Det giver dig en større komfort, når du skal bruge den. Det lange håndtag gør, at du har god kontrol over legetøjet, og samtidig kan slappe af, mens du holder den på plads. Mange kvinder, der normalt har svært ved at komme, når de bruger sexlegetøj, er glade for en wands kraftige vibrationer. Særligt mange modne kvinder, der ønsker en mere effektiv stimulering, kan få stor nydelse af denne wand vibrator. Og så skader det selvfølgelig ikke, at den også er særlig god til ømme muskler.

Fordele:

 • Stort størrelse (34 cm lang).
 • Lavet af silikone.
 • Støjsvag.
 • Vandtæt.
 • Genopladelig.

Ulemper:

 • Den store størrelse kan også være en ulempe for nogen, der ønsker en lettere og mere rejsevenlig udgave.
 • Brugermanual er ikke på dansk.
wand vibrator med 18 hastigheder

Til begynderen – Magic Wand vibrator af Love Magic

Denne lille og klassiske wand-vibrator er ret perfekt til dig, som aldrig har prøvet den kraftige vibrator type før. Den er nem at bruge, ikke for stor og heller ikke for dyr. Det er også én af vores bedst sælgende magic wand vibratorer. Derudover fås den i både pink og lilla – og vi ved jo alle, at det er rart at have valgmuligheder, når det kommer til farven på vores sexlegetøj.

Køb den her

Udover en flot og fræk lille sag så får du også et væld af muligheder, når det kommer til vibrationer. Der er nemlig 20 forskellige vibrationshastigheder, som du let kan skrue op og ned for. Wanden har et simpelt interface bestående af tre knapper. Du tænder den ved at trykke på én af knapperne, mens du styrer vibrationernes intensitet ved at bruge +/- knapperne. Det er altid en god idé at bruge lidt ekstra tid sammen med din magic wand vibrator, første gang du bruger den. Vi anbefaler også altid, at du prøver at bruge den alene først. Så lærer du den nemlig bedst at kende. På den måde kan du også nemmere guide din partner, hvis han eller hun skal have lov til at bruge den på et tidspunkt.

Fordele:

 • Lavet af medicinsk silikone.
 • Fås i pink og lilla.
 • Holder i otte timer på en opladning.
 • Vandtæt.
 • 20 vibrationshastigheder.
 • Genopladelig.

Ulemper:

 • Er lilla eller pink ikke dine farver, kommer denne vibrator lidt til kort. Men ellers kan du trygt vælge denne klassiske magic wand som nybegynder.