Anmeldelse: Klitoris vibrator – her er de 5 bedste

klitoris vibrator og-vibrator

De fleste kvinder ved, at der er ikke noget så pirrende, som at bliver stimuleret på klitoris. Det giver altså bare nogle helt fantastiske orgasmer!

Når der så kommer lækre vibrationer oven i ligningen, så bliver det rigtig vildt. Hvis du er på udkik efter den bedste klitoris vibrator, så du kommet til det rette sted. 

Jeg har jeg gjort arbejdet for dig, og fundet de 5 bedste klitoris vibrator på markedet. Jeg har testet dem alle grundigt – ja, det var hårdt arbejde – men nogen skal jo gøre det.  

Jeg har inddelt dem i grupper, så du ved, hvad du skal gå efter, uanset om du er begynder, erfaren vibrator-bruger eller bare leder efter et godt tilbud. 

Så lad os komme i gang med testresultaterne, så du kan komme i gang derhjemme.

Testvinder – Magic wand vibrator med 20 hastigheder

 

vandtæt Pink Magic Wand

En magic wand er en af mine egne favoritter, når jeg trænger til en omgang selvforkælelse. Men det frækkeste, er når jeg overlader styringen til min kæreste. Han ved nemlig lige præcis, hvordan han skal bruge den, så jeg bliver taget helt til kanten af nydelse. 

Så selv efter at have gennemtestet de andre vibratorer, så er og bliver den her magic wand med hele 20 hastigheder min yndlings!

Fordele

 • Den kan både bruges alene eller sammen med en partner. Så det er jo bare win-win.
 • 20 forskellige hastigheder. Det betyder at der er rigtig mange muligheder for at opbygge en intens orgasme. 
 • Varierende pulseringer, så du hele tiden kan skifte vibrationsmønster, hvis du trænger til noget nyt. Jeg synes i hvert fald selv, at det kan være vildt pirrende, når pulseringerne varierer. 
 • Du slipper for batterier. Det er faktisk en af de helt store fordele, fordi du bare kan lade den op efter brug, så den altid er klar til brug – og man ved jo aldrig, hvordan man får lyst til nogle pirrende vibrationer, vel? 

Ulemper

 • Det er en lille ting, men den findes kun i lyserød og lilla, og selvom jeg ofte er vild med at sexlegetøj kan se sødt og feminint ud, så er jeg også kæmpe fan af variation. Så det havde været fedt, hvis den også kunne fås i en mere fræk udgave, måske i sort. Men ærligtalt. Det er altså ikke af den grund, du skal fravælge den.   

Min oplevelse med klitoris vibratoren

Jeg har brugt den her klitoris vibrator både alene og sammen med min kæreste. Den fungerer rigtig godt til onani, men jeg elsker, når min kæreste tager kontrollen og bestemmer, hvilken drejning oplevelsen skal tage. Jeg kan simpelthen ikke få nok at det, når min magic wand vibrator er i hans hænder. 

Jeg elsker de mange forskellige hastigheder og vibrationer, som virkelig er gode til at bygge den mest intense orgasme op. Og så holder den altså bare godt! Jeg har haft min i over et år, og den fungerer lige så godt, som da jeg fik den på dag ét.

Orgasmegaranti for alle pengene

Det siges, at man er garanteret en orgasme med en magic wand. Jeg kan i hvert fald fortælle, at det er tilfældet for mig, når jeg bruger den her version. Uanset om jeg bruger den alene eller sammen med min kæreste, faktisk. Derfor synes jeg virkelig også, at den er alle pengene værd. Du får nemlig et produkt, som holder virkelig længe og altid gør lige præcis det, du vil have at den gør. 

Jeg anbefaler denne til… 

Alle der elsker orgasmer. Ja, hvem gør ikke det? Men det er altså derfor hen her er testvinder. Den kan nemlig bare noget virkelig lækkert. Men jeg vil faktisk særligt anbefale den til jer, der vil lege sammen med en partner, for det er altså bare frækt, når en anden tager styringen, og det eneste, du skal, er at nyde.

Den frække – Trådløs klitoris vibrator

trådløs klitoris vibrator
se mere her »

Jeg havde faktisk selv overvejet at prøve en trådløs klitoris vibrator, inden jeg gik i gang med at afprøve vibratorer til den her anmeldelse. For ligesom med magic wand vibratoren var jeg draget af det, at en anden kunne styre min orgasme. Og jeg blev ikke skuffet!

Fordele

 • Den er lille og diskret, så du kan have den med over alt. 
 • 12 forskellige vibrationer, så der er mulighed for at variere intensiteten
 • Den er vandtæt, så du kan have den med i bruseren 
 • Lydløs – godt til dig, der bruger den som trussevibrator
 • Genopladelig
 • Du kan både bruge den selv og sammen med en partner. 

Ulemper

 • Det er kun vibratoren, der er genopladelig. Fjernbetjeningen kræver batteri. 

Min oplevelse med klitoris vibratoren

Jeg havde en virkelig fræk oplevelse med den her klitoris vibrator. Min kæreste og jeg besluttede os nemlig for at teste den her trådløse klitoris vibrator på en gåtur. Og heldigvis var det en kort tur! For der gik ikke længe, før jeg havde svært ved at koncentrere mig om noget som helst andet. Vi kom derfor hurtigt hjem i seng, og jeg overtog styringen over vibratoren, mens jeg red min kæreste. 

Mere spænding i hverdagen

Med den her bliver hverdagen bare lidt frækkere. Du kan selv have kontrol over vibrationerne eller lade en anden overtage styringen, hvilket jeg personligt synes er vildt frækt. Brug den i soveværelset – men også i biografen, til kedelige middagsselskaber, på restauranter… Ja, hvor du nu har lyst. 

Jeg anbefaler denne til… 

Alle der ikke er bange for at have sex ud af boksen. Jeg forestiller mig, at der er uendelige muligheder for, hvor du kan bruge din trådløse klitoris vibrator, men du skal også have selvkontrol. For det er ikke nemt at holde masken, når din partner er i gang med fjernbetjeningen. 

Prisvinder – Bullet vibrator til klitoris

sort bullet vibrator

Den her er prisvinder fordi den både er billig og effektiv. Den kan én ting, men det gør den også bare rigtig godt, så den er et super godt køb til dig, der leder efter noget, der virker, og til en vanvittig god pris. 

Fordele

 • Vi kan ikke komme udenom, at prisen er en kæmpe fordel.
 • Meget lille og diskret.
 • Meget brugervenlig.

Ulemper

 • Den har kun én hastighed, men på den anden side: Hvad mere kan man forvente af prisen? Og den gør stadig sit job til perfektion. 
 • Den er med batterier – jeg fortrækker, at mine vibratorer er genopladelige. Men det er nok en smagssag. 

Min oplevelse med klitoris vibratoren 

Det første, jeg tænkt, da jeg så den, var, at den godt nok var lille om fin. Den ligner jo næsten til forveksling en læbestift.

Så den er lige til at have i tasken. Jeg vil faktisk næsten tillade mig at kalde den en rejsevibrator. Den er i hvert fald både let og diskret at have med i håndtasken. 

Da jeg først kom i gang med den, skulle jeg lige vænne mig til, at der kun er én vibrationshastighed.

Jeg er vant til at have lidt mere at arbejde med. Men jeg fik faktisk en orgasme, og til den pris, synes jeg faktisk at det er lidt af et røverkøb.  

Super godt køb til pengene

Jeg kan godt lide at have et udvalg af klitoris vibratorer, så jeg kan skifte lidt imellem dem, alt afhængig af, hvad jeg har lyst til. Og den har passede faktisk virkelig godt ind i samlingen.

Jeg er vild med, hvor lille og diskret den er, og jeg kan jo have den i min håndtaske! 

Så selvom den ikke kan så meget, så er denne lille vibrator den perfekte ekstra klitoris vibrator, som du altid kan have med, når du forlader hjemmet. 

Jeg anbefaler denne til…

Alle jer, der elsker jeres klitoris vibrator. Hvis I ligesom jeg synes der er noget lækkert ved, at du lige kan have en vibrator med i tasken, så er denne helt sikkert til jer.

 

Til begynderen – Klitoris vibrator med diamanter

Lilla klitoris vibrator

Nu er udseende jo ikke alt, men jeg er helt vild med designet på denne. Den ser simpelthen så fin ud. Men lige som mig, vil du hurtigt opdage, at det ikke kun er udseendet, der kører for den her lille sag. 

Fordele

 • Smukt design, der får den til at se dejligt indbydende ud. 
 • Lille og let at have med i en taske
 • Flere forskellige vibrationsindstillinger 
 • Let at bruge

Ulemper

 • Der er lidt forskellige vibrationsindstillinger, men det er det. Den kan ikke så meget – men det er lige før, at det er en fordel, hvis du er nybegynder. 

Min oplevelse med klitoris vibratoren 

Denne prøvede jeg en aften, hvor jeg var alene hjemme og besluttede at holde en pause fra min yndlingsserie med lidt solosex. I forhold til prisen, så synes jeg faktisk, at den her er et rigtigt godt bud på en førstegangsvibrator.

Den er ikke for dyr, men den kan faktisk lidt forskelligt. Jeg endte dog faktisk med at kombinere den med en dildo, fordi jeg syntes, at der manglede lidt – men jeg har også været vant til at have sexlegetøj med i sengen, næsten siden at opdagende at det var en ting.

Jeg kan dog informere om, at det fungerer rigtig godt. 

Men hvis det er første gang, du skal prøve en vibrator, så tror jeg, at du vil få en rigtig god oplevelse med den her, netop fordi det ikke bliver for vildt.

Det kræver jo lidt træning, inden din krop kan klare de vildere vibratorer. 

Vibrator bling i håndtaskestørrelse

Jeg syntes virkelig at den her vibrator er spændende, fordi den bringer noget ekstra bling til foretagendet.

Det giver bare en ekstra luksusfølelse, når du vil dedikere en aften til selvforkælelse. Jeg er også ret vild med, at den kan være i håndtasken.

Det var lige præcis sådan en som den her, jeg manglede den gang min kæreste og jeg boede hver for sig. Den ville have passet perfekt i en overnatningstaske og ville helt sikkert have været en fræk tilføjelse til forspillet. 

Jeg anbefaler denne til… 

Alle der skal købe deres første klitoris vibrator. Den er let at betjene, har et lille udvalg af vibrationsindstillinger, og ser virkelig fin ud.

Men den her i hånden får du helt sikkert en god første gang med en klitoris vibrator. 

Til den erfarne – Trådløs Klitoris Stimulator og G-punkts Vibrator

klitoris stimulator og g-punkts vibrator

Holy S*** den her er vild! Med den her kan du rent faktisk både blæse og have mel i munden. Eller sagt på en anden måde: Jeg blev så vandvittigst stimuleret, da jeg brugte den her, at jeg næsten glemte mit eget navn i processen.

Den her klitoris vibrator stimulerer nemlig både klitoris og G-punk på samme tid. 

Fordele

 • Hvad er det ikke af fordele? Jeg kan starte med at nævnt muligheden for dobbeltorgasme med dobbeltstimulering.
 • Den er diskret – så du kan faktisk bruge den ligesom den trådløse klitoris vibrator, dvs. uden for hjemmets fire vægge. 
 • Vandtæt – så prøv denne lækre sag, mens du står under bruseren. Det kan faktisk klart anbefales! 
 • Genopladelig 
 • Et stor udvalg af hastigheder

Ulemper

 • Personligt synes jeg ikke, at der er nogle ulemper. Men det er helt sikkert sådan en klitoris vibrator, som du skal være lidt af en vibratorekspert, for at bruge. Der foregår nemlig meget på samme tid, og det kan føles voldsomt, hvis du ikke er vant til at bruge en vibrator. 

Min oplevelse med klitoris vibratoren 

Selvom den her fint kan bruges som en del af et lækkert forspil, så testede jeg den her (første gang) alene. Jeg var nemlig forberedt på, at det ville blive en vild oplevelse, så jeg ville gerne dedikere mig 100% til det, så jeg ikke blev distraheret.

Jeg tror ikke, at noget kunne have distraheret mig, om det så havde været en brændende bygning. Jeg overgav mig hurtigt fuldt ud til de lækre dobbelt vibrationer.

Jeg var også helt vildt med, at jeg ikke selv behøvede at røre en finger, men at jeg bare skulle placere vibratoren, trykke på en knap og så lade den gøre arbejdet. Og sikke et arbejde! 

Den frækkeste ud af kroppen oplevelse

Der er altså nogle totale ud-af-kroppen-oplevelser i vente til alle, der investerer i sådan en sag. Fordi den også er helt diskret at have på under tøjet, så du faktisk kan nyde de dejlige dobbeltvibrationer, mens du laver andre, kedeligere hverdagspligter. 

Jeg anbefaler denne til… 

Alle der elsker at overgive sig totalt til nydelsen. Hvis du har en klitoris vibrator i forvejen og trænger til at tage det næste skridt, så er den her helt klar til dig. Der er altså nogle seriøst vilde orgasmer i vente med den her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies.

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
 • No products in the cart.