Anmeldelse: Klitorisvibrator – her er de fem bedste

klitoris vibrator anmeldelse

De fleste kvinder ved, at der er ikke noget så pirrende, som at blive stimuleret på klitoris. Det giver altså bare nogle helt fantastiske orgasmer! Når der så kommer lækre vibrationer oven i ligningen, så bliver det rigtig vildt. Hvis du er på udkig efter den bedste klitorisvibrator, er du kommet til det rette sted.

De fem bedste klitorisvibratorer

Vi har gjort arbejdet for dig og har fundet de fem bedste klitorisvibratorer på markedet. Vi har testet dem alle grundigt – ja, det var hårdt arbejde – men nogen skal jo gøre det. Vi har inddelt dem i grupper, så du ved, hvad du skal gå efter, uanset om du er begynder, erfaren vibrator-bruger eller blot leder efter et godt tilbud. Så lad os komme i gang med testresultaterne, så du kan komme i gang derhjemme.

pink klitoris vibrator - wand

Pink Magic Wand vibrator – TESTVINDER

En Magic Wand er en af de helt store favoritter, når det kommer til selvforkælelse. Men den er selvfølgelig også lige så nydelsesfuld, hvis du lader din partner tage styringen. Det kan lede til et særligt pirrende forspil eller et endnu mere orgasmefyldt samleje.

Find den magiske vibrator her

Oplev en klitorisvibrator

Uanset om du vælger at bruge den på dig selv eller lægge den i hånden på din partner, vil du kunne nyde hele 20 forskellige hastigheder. Det betyder, at du kan starte helt stille og roligt ud, hvorefter du kan skrue op for tempoet. Hele vibratoren er dækket af silikone, hvilket gør, at den føles lækker og blød mod den følsomme hud. Når du bruger en god vandbaseret glidecreme sammen med den, vil følelsen blive endnu mere intens.

Orgasmegaranti for alle pengene

Når du vælger en klassisk Magic Wand-vibrator som denne, får du virkelig noget for pengene. Det siges, at man er garanteret en orgasme med en Magic Wand, og det må du jo teste. Du får i hvert fald kraftige vibrationer, hvor du selv let kan skrue op eller ned for hastigheden. Den frække lille sag er også 100 % vandtæt. Derfor kan du også gøre en tur under bruseren ekstra stimulerende.

Vi anbefaler denne til…

Alle, der elsker orgasmer. Ja, hvem gør ikke det? Men det er altså derfor, at den her er testvinder. Den kan nemlig bare noget virkelig lækkert. Den kan dog være særlig anvendelig for dig, der har prøvet andre klitorisvibratorer og ikke har syntes, at de var kraftige nok. Som andre vibratorer er den perfekt til sololeg, såvel som leg sammen med din partner.

Fordele

 • Den kan både bruges alene eller sammen med en partner. Så det er jo bare win-win.
 • 20 forskellige hastigheder. Det betyder, at der er rigtig mange muligheder for at opbygge en intens orgasme.
 • Varierende pulseringer så du hele tiden kan skifte vibrationsmønster, hvis du trænger til noget nyt.
 • Du slipper for batterier. Det er faktisk en af de helt store fordele, fordi du bare kan lade den op efter brug, så den altid er klar til brug – og man ved jo aldrig, hvordan man får lyst til nogle pirrende vibrationer, vel?
satisfyer sexy secret trusse vibrator rød

App-styret klitoris vibrator – Den frække

Med denne app-styrede klitoris vibrator fra Satisfyer kan du lade din partner få fuld kontrol over din nydelse. Den smarte lille vibrator kan ligge i trussen, hvorefter din partner kan styre den med den smarte og intuitive app.

Find den app-styrede vibrator her

En app-styret klitoris vibrator

Det smarte ved en app-styret vibrator som denne er, at din partner kan styre vibrationerne fra afstand. Brug den, mens I er ude at gå en tur, til middag i byen eller et andet offentligt sted. At lege med vibratoren, mens I er ude, kan være virkelig frækt. Det kan i hvert fald give en helt ny spænding til jeres intime stunder sammen. Vibratoren kan selvfølgelig også bruges som en normal klitorisvibrator eller under samleje, til forspil eller onani. Vibratoren er udformet, så den passer helt perfekt til dine intime dele og rammer de helt rigtige steder.

Vi anbefaler denne til…

Alle, der ikke er bange for at have sex ud af boksen. Der er uendelige muligheder for, hvor du kan bruge din app-styrede klitoris vibrator, men du skal også have selvkontrol. For det er ikke nemt at holde masken, når din partner er i gang med appen.

Fordele

 • Den er lille og diskret, så du kan have den med over alt.
 • Uendelige muligheder for variation ved brug af appen.
 • Den er vandtæt, så du kan have den med i bruseren.
 • Lydsvag – godt til dig, der bruger den som trussevibrator.
 • Genopladelig.
 • Du kan både bruge den selv og sammen med en partner.
genopladelig bullet vibrator

Bullet vibrator til klitoris – PRISVINDER

Simpel og effektiv – det beskriver meget godt denne bullet vibrator fra Satisfyer. Den har fem effektive indstillinger, der skifter med et enkelt klik på knappen. Mere har du heller ikke brug for takket være en stærk motor, der nok skal sende dig til orgasmehimlen.

Find bullet vibratoren her

En smart og fiks bullet vibrator

Denne bullet vibrator ser måske ikke ud af meget, men du må ikke lade det diskrete udseende narre dig. Der gemmer sig nemlig nogle kraftige vibrationer i den lille sag, og så er det jo kun et plus, at den er så lille og diskret, at du altid kan have den med i tasken. Du får en effektiv vibration og fem indstillinger, som du hurtigt lærer at kende. Der er altså stadig gode muligheder for en stimulering, der ender i et lækkert klimaks.

Super godt køb til pengene

Det er altid godt at have noget at vælge mellem, og din samling af klitoris vibratorer er ikke komplet, før du også har sådan en fiks sag som denne i samlingen. Denne er perfekt, når du er på farten, når det bare skal være lige til og ikke mindst virkelig effektivt. Med denne klitoris vibrator får du lige præcis det, du har brug for. Den lille størrelse gør den også perfekt som en ekstra lille hjælp under samleje. Du kan nemt bruge den på klitoris, mens du er sammen med din partner.

Vi anbefaler denne til…

Alle jer, der elsker jeres klitoris vibrator. Med denne får du et simpelt og prisvenligt produkt, der er af høj kvalitet.

Fordele

 • Høj kvalitet til en god pris.
 • Genopladelig og vandtæt.
 • Meget lille og diskret.
 • Meget brugervenlig.
 • Fem vibrationsindstillinger.
lelo-ora-3 oralsex stimulator i pink

Klitoris vibrator med roterende bevægelser – Den eksklusive

Vi elsker alle følelsen af rumlende vibrationer på klitoris, men hvad nu hvis du kunne kombinere de lækre vibrationer med en blød og roterende bevægelse. Det er lige netop det, du kan med klitoris vibratoren Ora 3 fra det eksklusive sexlegetøjsmærke LELO.

Find den roterende vibrator her

En klitoris vibrator ud over det sædvanlige

Skal din klitoris vibrator være noget ekstraordinært, så finder du ikke noget bedre end denne. Ikke nok med at den forkæler klitoris med vibrationer, så har den også en lille forhøjning, der roterer. Denne bevægelse giver en fornemmelse, der minder om oralsex, og det er altså noget helt andet end din gængse klitoris vibrator. Ora 3 er, som navnet indikerer, ikke den første af sin slags. Det er en ny og optimeret udgave af tidligere modeller. Derfor er den roterende bevægelse også blevet forbedret, så du får den bedste oplevelse med din nye bedste ven. Ora 3 er fx 25 % hurtigere end sine forgængere og kan derfor give en endnu mere autentisk oplevelse af oralsex.

En vibrator af højeste kvalitet

Når du vælger sexlegetøj fra LELO, vælger du ikke bare nydelse. Deres produkter er lavet med ønsket om at skabe smukke og gennemførte designs, der ikke ligner noget andet sexlegetøj på markedet. Deres sexlegetøj er designet, så det passer til din krop og er samtidig udformet i smukke og elegante former, der både er en fryd for øjet og alle dine andre sanser. Dertil får du et produkt fremstillet af materialer af højeste kvalitet, så du også vil opleve et produkt, som du kan få glæde af i mange år fremover.

Vi anbefaler denne til…

Alle, der ønsker det bedste af det bedste. Den er perfekt til dig, der ønsker dig en ny klitoris vibrator, der kan noget mere og andet end dem, du har prøvet før. Den er ligeledes ideel til dig, der vægter godt design, kvalitet og æstetik højt.

Fordele

 • Smukt og gennemført design af høj kvalitet.
 • Vibrerer og roterer, så den imiterer oralsex.
 • Kommer med hele 12 forskellige indstillinger.
 • Vandtæt og genopladelig.
 • Fremstillet af kropssikker og blød medicinsk silikone.
fun factory volta klitoris vibrator

Klitoris vibrator med tunger – Til den erfarne

Holy S***, den her er vild! Du kommer ikke til at gå ned på power, når du tænder for denne intense vibrator. Vibratoren er designet med tre tunger, der vil hoppe og danse, når du skruer op for intensiteten. De bløde tunger giver dig mulighed for at variere din stimulering i det uendelige.

Find klitoris vibratoren her

En oplevelse, du sjældent har prøvet før

Selvom dette produkt fint kan bruges som en del af et lækkert forspil, er den mindst lige så intens til sololeg. Faktisk kan det være en fordel at bruge den alene første gang. Så kan du nemlig koncentrere dig 100 % om din egen nydelse. Du behøver ikke at røre en finger, når først du har placeret stimulatoren. Du skal blot tænde den med et enkelt tryk, og så er du i gang. Vibratoren har seks vibrationsmønstre såvel som seks hastigheder.

Den frækkeste ud-af-kroppen-oplevelse

Det særlige design med tunger giver dig en helt unik stimulering. Du bestemmer selv, om du vil mærke de kraftige vibrationer gennem det brede stykke tæt på vibratorens base, eller om du vil mærke de dansende tunger på klitoris. Der er rig mulighed for at udforske og variere legen, så du får præcis den stimulering, du ønsker. Uanset om du skal forkæle dig selv, eller om du har en partner til at tage styringen for dig, er denne klitoris vibrator helt perfekt.

Vi anbefaler denne til…

Alle, der elsker at overgive sig totalt til nydelsen. Den er perfekt til dig, der ønsker kraftig stimulering, men som også elsker variation. Her er der rig mulighed for at skifte mellem blide strøg samt direkte og intens stimulering.

Fordele

 • Unikt design med mulighed for varierende stimulering.
 • Lavet af god kvalitet, der holder i mange år.
 • Fremstillet af kropssikker og silkeblød medicinsk silikone.
 • Vandtæt – så prøv denne lækre sag, mens du står under bruseren. Det kan faktisk klart anbefales!
 • Genopladelig.
 • Et stor udvalg af hastigheder og mønstre.