Anmeldelse: Klitoris vibrator – her er de 5 bedste

klitoris vibrator og-vibrator

De fleste kvinder ved, at der er ikke noget så pirrende, som at bliver stimuleret på klitoris. Det giver altså bare nogle helt fantastiske orgasmer! Når der så kommer lækre vibrationer oven i ligningen, så bliver det rigtig vildt. Hvis du er på udkig efter den bedste klitoris vibrator, er du kommet til det rette sted.

De 5 bedste klitoris vibratorer

Vi har gjort arbejdet for dig, og fundet de 5 bedste klitoris vibrator på markedet. Vi har testet dem alle grundigt – ja, det var hårdt arbejde – men nogen skal jo gøre det. Vi har inddelt dem i grupper, så du ved, hvad du skal gå efter, uanset om du er begynder, erfaren vibrator-bruger eller blot leder efter et godt tilbud.

Så lad os komme i gang med testresultaterne, så du kan komme i gang derhjemme.

vandtæt Pink Magic Wand

Pink Magic Wand vibrator – TESTVINDER

En magic wand er en af de helt store favoritter, når det kommer til selvforkælelse. Men den er selvfølgelig også lige så nydelsesfuld, hvis du lader din partner tage styringen. Det kan lede til et særligt pirrende forspil eller et endnu mere orgasmefyldt samleje. 

Køb testvinderen her

Oplev en klitoris vibrator

Uanset om du vælger at bruge den på dig selv eller ligge den i hånden på din partner, vil du kunne nyde hele 20 forskellige hastigheder. Det betyder, at du kan starte helt stille og roligt ud, hvorefter du kan skrue op for tempoet .

Hele vibratoren er dækket af silikone. Det gør, at den føles lækker og blød mod den følsomme hud. Når du bruger en god vandbaseret glidecreme sammen med den, vil følelsen blive endnu mere intens.

Orgasmegaranti for alle pengene

Når du vælger en klassisk magic wand vibrator som denne, får du virkelig noget for pengene. Det siges, at man er garanteret en orgasme med en magic wand. Og det må du jo teste. Du får hvert fald kraftige vibrationer hvor du selv let kan skrue op eller ned for hastigheden.

Den frække lille sag er også 100% vandtæt. Derfor kan du også gøre en tur under bruseren ekstra stimulerende.

Vi anbefaler denne til… 

Alle der elsker orgasmer. Ja, hvem gør ikke det? Men det er altså derfor den her er testvinder. Den kan nemlig bare noget virkelig lækkert. Den kan dog være særlig anvendelig for dig, der har prøvet andre klitoris vibratorer, og ikke har syntes, at de var kraftige nok. 

Som andre vibratorer er den perfekt til sololeg, såvel som leg sammen med din partner.

Fordele

 • Den kan både bruges alene eller sammen med en partner. Så det er jo bare win-win.
 • 20 forskellige hastigheder. Det betyder, at der er rigtig mange muligheder for at opbygge en intens orgasme. 
 • Varierende pulseringer, så du hele tiden kan skifte vibrationsmønster, hvis du trænger til noget nyt. 
 • Du slipper for batterier. Det er faktisk en af de helt store fordele, fordi du bare kan lade den op efter brug, så den altid er klar til brug – og man ved jo aldrig, hvordan man får lyst til nogle pirrende vibrationer, vel? 

Ulemper

 • Det er en lille ting, men den findes kun i lyserød og lilla
fjernbetjent klitoris vibrator i lilla

Trådløs klitoris vibrator – Den frække

Med denne trådløse klitoris vibrator kan du lade din partner få fuld kontrol over din nydelse. Den smarte lille vibrator kan ligge i trussen, hvorefter din partner kan styre den med fjernbetjeningen. 

køb trådløs vibrator her

En trådløs klitoris vibrator

Det smarte ved en trådløs vibrator som denne er, at din partner kan styre vibrationerne fra afstand af. Brug den mens I er ude at gå en tur, til middag i byen eller et andet offentligt sted. At lege med vibratoren mens I er ude, kan være virkelig frækt. Det kan hvert fald give en helt ny spænding til jeres intime stunder sammen.

Vibratoren kan selvfølgelig også bruges som en normal klitoris vibrator, og bruges under samleje, til forspil eller onani. Vibratoren er udformet, så den passer helt perfekt til dine intime dele, og rammer de helt rigtige steder.

Mere spænding i hverdagen

Med den her bliver hverdagen bare lidt frækkere. Du kan selv have kontrol over vibrationerne eller lade en anden overtage styringen. Brug den i soveværelset – men også i biografen, til kedelige middagsselskaber, på restauranter… Ja, hvor du nu har lyst. 

Vi anbefaler denne til… 

Alle der ikke er bange for at have sex ud af boksen. Der er uendelige muligheder for, hvor du kan bruge din trådløse klitoris vibrator, men du skal også have selvkontrol. For det er ikke nemt at holde masken, når din partner er i gang med fjernbetjeningen. 

Fordele

 • Den er lille og diskret, så du kan have den med over alt. 
 • 12 forskellige vibrationer, så der er mulighed for at variere intensiteten
 • Den er vandtæt, så du kan have den med i bruseren 
 • Lydløs – godt til dig, der bruger den som trussevibrator
 • Genopladelig
 • Du kan både bruge den selv og sammen med en partner. 

Ulemper

 • Det er kun vibratoren, der er genopladelig. Fjernbetjeningen kræver batteri. 
 • Fjernbetjeningen er ikke vandtæt
sort bullet vibrator

Bullet vibrator til klitoris – PRISVINDER

Den her er en prisvinder ,fordi den både er billig og effektiv. Den kan én ting, men det gør den også bare rigtig godt, så den er et super godt køb til dig, der leder efter noget, der virker til en vanvittig god pris. 

køb bullet vibrator her

En smart og fiks bullet vibrator

Denne bullet vibrator ser måske ikke ud af meget. Men du må ikke lade det diskrete udseende narre dig. Der gemmer sig nemlig nogle kraftige vibrationer i den lille sag. Og så er det jo kun et plus, at den er så lille og diskret, at du altid kan have den med i tasken.

Du får en effektiv vibration, men der er også kun én hastighed. Det vil sige, at du ikke kan justere i vibrationsmønster eller -hastighed. Men den ene vibrationshastighed der er, er også virkelig effektiv. Der er altså stadig gode muligheder for en stimulering, der ender i et lækkert klimaks.

Super godt køb til pengene

Det er altid godt at have noget at vælge mellem. Og din samling af klitoris vibratorer er ikke komplet, før du også har sådan en fiks sag som denne i samlingen.

Den her er perfekt, når du er på farten, når det bare skal være lige til og ikke mindst virkelig effektivt.

Med denne klitoris vibrator får du, lige præcis det du har brug for. Den lille størrelse gør den også perfekt som en ekstra lille hjælp under samleje. Du kan nemt bruge den på klitoris, mens du er sammen med din partner.

Vi anbefaler denne til…

Alle jer, der elsker jeres klitoris vibrator. Med denne får du et simpelt og billigt produkt, der dog ikke sparer på stimuleringen. 

Fordele

 • Vi kan ikke komme udenom, at prisen er en kæmpe fordel.
 • Meget lille og diskret.
 • Meget brugervenlig.

Ulemper

 • Den har kun én hastighed, men på den anden side: Hvad mere kan man forvente af prisen? Og den gør stadig sit job til perfektion. 
 • Den bruger batterier 
Lilla klitoris vibrator

Klitoris vibrator med diamanter – Til begynderen

Nu er udseende jo ikke alt, men med denne vibrator får du virkelig en skønhed. Den ser simpelthen så fin ud. Men du vil hurtigt opdage, at det ikke kun er udseendet, der kører for den her lille sag. 

Køb klitoris vibrator her

En god begynder vibrator

Skal du have din første vibrator, så kan vi virkelig anbefale denne. Du får effektive vibrationer, et flot design og en brugervenlig vibrator. Det er en bullet vibrator med én hastighed, som du let kan slukke og tænde for.

Synes du andre klitoris vibratorer, virker lidt for store eller avancerede med deres mange indstillinger, så er det denne, du skal have fat i.

Vibratoren har heller ikke de mest kraftfulde vibrationer. Dette er endnu et plus for dig, som er nybegynder inden for vibratorer. Du bliver nemlig ikke overvældet af alt for voldsomme vibrationer, som du ikke kan nyde.

Du kan bruge vibratoren til onani eller under samleje med din partner. Den er selvfølgelig også oplagt til forspil, hvor du kan lade din partner styre det lille stimulerende legetøj.

Vibrator bling i håndtaskestørrelse

Den her vibrator er ret spændende, fordi den bringer noget ekstra bling til foretagendet.

Det giver bare en ekstra luksusfølelse, når du vil dedikere en aften til selvforkælelse. Og så er det også kun bonus, at den kan være i håndtasken.

Er du tit på farten, er det bare altid praktisk at kunne have den stimulerende hjælper med dig. Så behøver du aldrig at undvære de skønne vibrationer, der kan gøre din aften lidt mere interessant. 

Vi anbefaler denne til… 

Alle der skal købe deres første klitoris vibrator. Den er let at betjene, har kun én vibrationsindstilling, og ser virkelig fin ud.

Men den her i hånden får du helt sikkert en god første gang med en klitoris vibrator. 

Fordele

 • Smukt design, der får den til at se dejligt indbydende ud. 
 • Lille og let at have med i en taske
 • Flere forskellige vibrationsindstillinger 
 • Let at bruge

Ulemper

 • Der er lidt forskellige vibrationsindstillinger, men det er det. Den kan ikke så meget – men det er lige før, at det er en fordel, hvis du er nybegynder. 
klitoris stimulator og g-punkts vibrator

Trådløs klitoris stimulator og G-punkts vibrator – Til den erfarne

Holy S*** den her er vild! Med den her kan du rent faktisk både blæse og have mel i munden. Den her klitoris vibrator stimulerer nemlig både klitoris og G-punk på samme tid. 

Med stimulering af to af de mest følsomme punkter – på samme tid! – kan du virkelig se frem til en overordentlig stimulerende tur hvad end du er alene eller sammen med din partner. 

køb klitoris stimulator her

En oplevelse du sjældent har prøvet før

Selvom den her fint kan bruges som en del af et lækkert forspil, er den mindst ligeså intens til sololeg. Faktisk kan det være en fordel at bruge den alene første gang. Så kan du nemlig koncentrere dig 100% om din egen nydelse.

Du behøver ikke at røre en finger, når først du har placeret stimulatoren. Du skal blot tænde den med et enkelt tryk, og så er du i gang. 

Vibratoren har 10 vibrationsniveauer og 10 såkaldte luftpulsniveauer. Din klitoris bliver nemlig ikke stimuleret af vibrationer, men af lufttryk. 

Den frækkeste ud af kroppen oplevelse

Idet din klitoris bliver stimuleret af lufttryk, bliver dit G-punkt forkælet af stimulerende vibrationer. Den indvendige del af vibratoren har en nubrede overflade, der tilføjer lidt ekstra til din nydelse.

Du kan nemt styrer mellem både vibrationer og lufttryk, så du får den helt rette stimulering. Den kombinerede oplevelse af vibrationer og luftryk vil give dig en helt særlig og intens orgasme. 

Vi anbefaler denne til… 

Alle der elsker at overgive sig totalt til nydelsen. Hvis du har en klitoris vibrator i forvejen og trænger til at tage det næste skridt, så er den her helt klar til dig. Der er altså nogle seriøst vilde orgasmer i vente med den her.

Fordele

 • Hvad er det ikke af fordele? Der er for eksempel mulighed for dobbeltorgasme med dobbeltstimulering.
 • Den er diskret – så du kan faktisk bruge den ligesom den trådløse klitoris vibrator, dvs. uden for hjemmets fire vægge. 
 • Vandtæt – så prøv denne lækre sag, mens du står under bruseren. Det kan faktisk klart anbefales! 
 • Genopladelig 
 • Et stor udvalg af hastigheder

Ulemper

 • Det er svært at finde nogen ulemper ved dette yderst stimulerende legetøj. Men det er helt sikkert sådan en klitoris vibrator, som du skal være lidt af en vibratorekspert for at bruge. Der foregår nemlig meget på samme tid, og det kan føles voldsomt, hvis du ikke er vant til at bruge en vibrator. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
 • No products in the cart.