Anmeldelse: Butt plug i metal – Her er de fire bedste

butt plug

Der er næsten ikke noget frækkere end analsex, og hvorfor ikke pifte den frække leg op med en butt plug i metal? En metal butt plug giver en helt særlig følelse, når du bruger den under sex. Den har en helt anden tyngde end for eksempel en af silikone. Og så kan det både køles og varmes op, hvilket giver en vildt dejlig fornemmelse.

Hvorfor en butt plug i metal?

Har du ikke prøvet en butt plug før eller en i metal, så har du altså noget virkelig godt i vente. Analsex er for alle, og du vil få orgasmer som aldrig før, når du først kaster dig ud i det. Det gode ved anal legetøj i metal, udover den ekstra tyngde er, at du kan bruge en silikonebaseret glidecreme sammen med dem. Denne type glidecreme har nemlig en glidende effekt, der bare bliver ved. Du kan enten lege frækt med en partner eller alene, begge dele er virkelig lækkert. Prøv en butt plug i metal og vi garanterer, at du bliver lige så vild med det, som vi er. I denne anmeldelse har vi testet fire forskellige butt plugs i metal, og fundet frem til hvilke der er bedst.

Rød Metallisk Anal Plug medium

Metal anal plug – TESTVINDER

Vi starter ud med denne flotte metal plug i sølv med en rød diamant i enden. Denne giver ikke blot en dejlig følelse, men vil også være et smuk syn. Denne butt plug kommer i størrelse small, medium og large, så du kan vælge den, der passer dine behov bedst. Både dit erfaringsniveau og dine præferencer kan have indflydelse på hvilken størrelse, der er den rette for dig.
Find den her

Hvad kan dette butt plug?

Du får en klassisk anal plug med dette produkt. Men du får muligheden for at vælge den størrelse, der passer dig bedst, og så skader den fine sten i bunden jo ikke. Derudover er en metal plug som denne perfekt til dig, der elsker den ekstra tyngde som dette materiale giver. Når du bruger en plug i metal, kan du også uden bekymringer bruge en silikonebaseret glidecreme. Mange foretrækker denne type glidecreme til anal stimulering, da du er sikker på en glidende effekt, der bare bliver ved. Du kan dog ikke bruge en silikone glidecreme, hvis det anal legetøj du bruger er af silikone. Et anal legetøj som dette er perfekt til sololeg, såvel som når du og din partner skal have en ekstra fræk omgang mellem lagnerne. Dette anal plug er blevet en klar testvinder, da det kan alt det, et plug skal kunne, og så er det ovenikøbet også flot at se på.

sølv anal plug med rød diamant

Vælg den rigtige størrelse

Er du faldet for dette plug, er der gode muligheder for, at du kan finde det helt rigtige til dig. Du kan nemlig få det i tre forskellige størrelser. Når det kommer til anal legetøj, er størrelsen ret vigtig. Det har selvfølgelig betydning i forhold til, hvilken form for stimulering du får. Men du skal også vælge størrelsen, ud fra hvilken erfaring du har med analsex eller stimulering. Har du prøvet anal plugs før, og er du klar på en lidt større udfordring, kan du med fordel vælge medium eller large. Men er det din første gang med det stimulerende anal legetøj, så anbefaler vi, at du starter med en størrelse small. Bliver du glad for netop dette butt plug, kan du jo altid købe det i en større størrelse. Det er altid rart at have nogle valgmuligheder, og en samling med alle tre størrelser, ville derfor heller ikke være dårligt.

Fordele:

 • God kvalitet
 • Dejlig glat overflade
 • Flot i sølv
 • Virkelig flot rød diamant i bunden
 • Nem at rengøre
 • Man kan bruge silikonebaseret glidecreme
 • Fås i størrelse small, medium og large

Ulemper:

 • Kunne godt være en smule bredere
Hvid Metallisk Anal Plug (Large)

Metal plug med diamant – Mest solgte

Den næste som vi har anmeldt, er den mest solgte. Det er denne flotte sølvfarvede metal plug med en klar diamant i bunden. Den ligner naturligvis den foregående meget, bortset fra farven på diamanten. Den findes ligeledes i tre forskellige størrelser, så du kan få den optimale oplevelse med din butt plug. 

Køl den ned eller varm den op

Udover at du med en metal plug kan bruge silikonebaseret glidecreme, så giver materialet også nogle andre muligheder. Du kan nemlig også lege med temperaturen, når du vælger en butt plug af dette materiale. Temperaturlege kan gøre den anale stimulering endnu mere pirrende, og det kan give anledning til sjove eksperimenter, hvor du kan finde ud af hvad du er til. Du kan vælge om din plug skal være varm eller kold. Begge dele kan noget, og det er op til dig at finde ud af hvad du foretrækker. Du kan varme den eller køle den ved at holde den under vand. Det er vigtigt at du altid tester den et andet sted på kroppen inden du bruger den intimt. Er den for kold eller varm?Hvid Metallisk Anal Plugs

Hvordan bruger jeg en butt plug?

Dette er en helt klassisk plug med den kendetegnende dråbeform og en stopper i enden. Du kan derfor føle dig helt tryg ved at bruge denne analt. Det er vigtigt, at du altid bruger godt med glidecreme til anal legetøj. Til denne butt plug i metal anbefaler vi, at du bruger en silikonebaseret glidecreme. En plug kan bruges både til sololeg, og når du skal hygge dig med din partner. Den kan være hele legens fokus, eller den kan blot være en lille del af den stimulerende stund. Brug den for eksempel som en del af forspillet mens du får eller giver et blowjob. Eller brug din under samleje. Som du nok kan høre, er der muligheder nok. Vi forstår godt, at denne plug er den mest solgte, for den er virkelig god. Størrelsen er god, og det samme er prisen. Og så er det bare lækkert, at man kan varme og køle den. Samtidig er det også et plus, at man kan bruge en silikonebaseret glidecreme sammen med den, fordi den er lavet i metal.  

Fordele: 

 • Smuk sølvfarvet 
 • Flot hvid diamant
 • Fås i small, medium og large
 • God diameter
 • Kan køles og varmes

Ulemper:

 • Ikke mange ulemper ved denne klassiske butt plug i tre størrelser
Lille metallisk plug med hale

Anal plug med hale – Den frække

Skal din butt plug være ekstra fræk? Så er det denne, du skal have fat i. Her får du en klassisk butt plug med et twist. Der er nemlig en forførende hale for enden. Du kan derfor med fordel bruge denne plug, hvis du ønsker at eksperimentere med lidt kinky rollespil. Det kan være, du selv vil være den, der kommer i kontakt med din dyriske side, eller måske vil du nyde synet af din partner med den frække hale.
Find den her

Udlev de frækkeste fantasier

Hvor andet sexlegetøj mere skal mærkes end ses, så er det helt modsat med denne. For det er nemlig i kraft af synet af denne butt plug med hale at legen bliver ekstra fræk. Du kan derfor sagtens vimse rundt på alle fire, imens du har den i. Selve plug delen kommer i flere størrelser. Du kan derfor prøve den pirrende oplevelse at have en hale, uanset hvilken størrelse butt plug du er til. Men med den ekstra egenskab som denne plug har, er det dog ikke altid den fyldige fornemmelse, der er det primære formål. Halen kan give dig og din partner anledning til at slå jer ekstra løs. Dyrk dyrisk sex og kom i kontakt med nye sider af jer selv. Mange par nyder at lege med rollespil i soveværelset, og det er denne plug også helt genial til. Her kan der selvfølgelig bruges andet fetich udstyr, der kan gøre legen endnu mere interessant.Lille metallisk Anal Plug med hale

Frækt og forførende med andet udstyr

Når I eksperimenterer med rollespil, er der ofte et element af dominans og underkastelse i legen. Hvem af jer der skal være i hvilken rolle, er helt op til jer. Ofte vil der være en af de to roller, der tiltrækker jer mest. Den der bærer den pirrende butt plug med hale, vil måske også begære at blive domineret. Der findes et utal af redskaber og andet legetøj, der kan bruges i denne henseende. Leg med bondage med håndjern eller manchetter. Brug en pisk til lidt nydelsesfuld smerte. Eller hvad med en gag-ball for at opleve en pirrende ydmygelse. 

Fordele:

 • Klassisk butt plug med et twist
 • I metal
 • Fås i forskellige størrelser
 • Flot rævehale

Ulemper:

 • Halen falder måske ikke i alles smag

Vildeste orgasme med en masse glidecreme og butt plug

Det er vigtigt altid at bruge glidecreme ved analsex eller anal stimulering. Faktisk er det også vigtigt, når du dyrker vaginal sex eller bruger andet sexlegetøj. Men særligt ved anal legetøj, er det helt uundværligt. Du producerer nemlig ikke nogen naturlig smørelse bagtil, hvorfor det er særlig vigtigt at tilføje noget. Men hvilken glidecreme skal du vælge? Når du bruger et anal legetøj i metal anbefaler vi at du bruger en silikone glidecreme. Så får du nemlig en god glidende effekt der ikke tørrer ind. En silikonebaseret glidecreme er lysår bedre end en vandbaseret. Den glider simpelthen bare meget bedre, og så holder glidet i rigtig lang tid, og netop derfor er den også oplagt at bruge til anal sex. Husk at hvis du bruger sexlegetøj af silikone kan du IKKE bruge en silikonebaseret glidecreme. Så skal du bruge en vandbaseret glidecreme. 

En anden følelse med en metal butt plugGuld Metallisk Anal Plugs

Mange foretrækker en anal plug i metal fremfor en i for eksempel silikone. Det kan blandt andet være fordi de dermed kan bruge en silikone glidecreme. Men materialet har også andre fordele som gør at det hurtigt bliver en favorit hos mange. En plug af metal har nemlig en anden tyngde en anal legetøj i andet materiale. Den ekstra vægt giver for nogle en mere stimulerende oplevelse, der i sidste ende jo gerne skulle lede til nogle endnu skønnere orgasmer. Har du ikke prøvet en butt plug i metal før kan vi kun anbefale at du prøver det. Det vil med garanti være en helt anden oplevelse, end en plug af silikone.

Fordele:

 • Kan fås i flere størrelse
 • Fuldstændig fantastisk flot farve
 • Nem at rengøre
 • Kan bruges med silikonebaseret glidecreme
 • Kan bruges til temperaturlege

Ulemper:

 • Du skal kunne lide guld og lilla diamanter for at denne butt plug er noget for dig

En kæmpe butt plug anbefaling

En butt plug i metal har forskellige fordele. Hvad du lægger vægt på, når det kommer til at vælge den rigtige plug, kan også være forskelligt. Derfor har vi opsummeret nogle af de generelle fordele, der er ved et anal legetøj som dette i metal:

 • Kan bruges sammen med en silikone glidecreme. Silikonebaseret glidecreme har en vedvarende glidende effekt og føles silkeblødt mod den følsomme hud.
 • Metal materialet gør det muligt at lege med temperaturen. Du kan prøve at gøre den kold eller varm. Husk at tjekke om temperaturen er den rigtige et andet sted, inden du bruger den intimt.
 • En plug i metal vejer mere end en i silikone. Dette vil også være gældende, hvis du vælger en i small. Den ekstra tyngde kan gøre fornemmelsen endnu mere pirrende. Det er ofte en smagssag om dette er helt fantastisk eller måske ikke gøre den store forskel. Det kan derfor altid anbefales at prøve en metal plug, for at finde ud af om det er noget for dig.
 • Som mange andre plugs kan disse butt plugs i denne test fås i forskellige størrelser. Det er vigtigt, at du vælger den størrelse der er rigtig for dig, for at du får den helt rigtige oplevelse.