Anal stimulering – Hvordan starter du?

anal plug med diamant og afslapningsspray

begynderguide til anal stimulering

Når man taler om anal stimulering, får man ofte nogle associationer til noget, der er lidt forbudt. Anal sex er heller ikke noget der bliver snakket så højt om.

Ikke desto mindre, viser undersøgelser, at anal sex er i fremdrift. I USA viser en undersøgelse, at 35,9 % af kvinder og 42,3 % af mænd i alderen 18-44 år har prøvet analsex.

Hvorfor er ANAL et fy ord?

Anal betyder endetarmsåbning. Derfor er analsex ikke kun penetrering af endetarmen. Analsex kan også være stimulering, af området omkring endetarmsåbningen. I området omkring endetarmen, er der mange nerveender, derfor er det et meget følsomt område.

Stimuleringen kan være med:

  • En penis
  • En dildo
  • Munden
  • Tungen
  • Hænder
  • Fingre
  • En vibrator

Det kan bestå af både penetrering og kælen. Altså at kysse, berøre og nusse området både udenfor og indeni. Hvorfor er det så lige, at når vi siger anal, betragtes det som et fy ord?

Anal leg er for begge køn

Anal stimulering eller sex er både for mænd og kvinder. Begge køn kan få noget ud af anal stimulering.

Både mænd og kvinder har nemlig et G-punkt i anus. Det kan stimuleres på mange måder.

anal sexlegetøj til kvinde og mand

For mænds vedkommende handler det om, at de har en prostatakirtel, som oftes betegnes som mandens G-punkt. Det kan kun stimuleres via endetarmen. Når det stimuleres, hæver det op og bliver på størrelse med en valnød.

Ved stimulering har manden mulighed for at opnå en prostataorgasme. Orgasmen er som regel ikke den samme, som ved stimulering af penis. Den bliver af nogle beskrevet som længere og dybere. Den kan også indebære en udløsning, som ved stimulering af penis.

Prostata vibrator i sort silikone

Prostata stimulator til mænd

Den lækreste måde en mand kan opnå en G-punkts orgasme, er med en prostata stimulator. Som regel ser den sådan ud som på billedet, med et lille massage stykke til mellemkødet.

Brug den alene eller under sex med din partner.

Kvinder kan også nyde analsex

Kvinder har ikke en prostatakirtel, men det udelukker ikke, at der kan være nydelse forbundet med analsex. For kvinder handler det mere om, en indirekte stimulering.

Endetarmen, ligger lige op ad skeden. Det betyder, at man på den måde, kan stimulere især bagvæggen af skeden.

kvinde klar til analsex

Samtidig er klitoris et organ, med to ”ben” der stikker ca. 7-10 cm ind i underlivet. På den måde kan man ved penetrering, også indirekte, stimulere klitoris. Selvom det for nogle kvinder er det svært at opnå orgasme, kun ved anal penetrering, kan det uden tvivl sagtens være forbundet med nydelse.

Du kan også bringe en medspiller i brug i form af en dildo og opnå en dobbelt penetrering.

Hvad er godt at vide inden anal stimulering

Inden man begiver sig ud i at eksperimentere med anal sex, er der nogle ting man skal være opmærksom på.

Flere har dårlige første gangs oplevelser med anal sex. Hvilket ofte skyldes, at der er blevet gået for hurtigt frem, og kroppen ikke har være helt klar.

Endetarmsmusklen er bygget til at lukke af, for at der ikke kan komme noget ud. Hvis der er noget der vil ind, så lukker musklen automatisk. Så for at der skal kunne komme noget ind, er det vigtigt at musklen får mulighed for at slapper helt af.

mand og kvinde er glade i sengen

Slap af og tag den med ro

Det tager lang tid at gøre endetarmen klar til at modtage. Det kan kræve tålmodighed for at nå dertil. Derfor skal man massere og nusse området, så man gør musklen træt og klar. Ikke mindst SLAPPE af.

For at gøre endetarmen klar til at modtage, kan man eventuelt føre en eller flere fingre stille og roligt ind når musklen er ved at være afslappet og træt.

Husk lige glidecremen ik´

Endetarmens slimhinder er tynde og afgiver ikke sekret, som skeden gør. Derfor er det også en god idé at bruge glidecreme. Mest af alt for ikke at ødelægge slimhinden og for at det ikke skal gøre ondt.

Det er ofte mangel på glidecreme, der kan give smerter ved penetrering. Så brug rigeligt både omkring åbningen og på penis. Gerne en silikonebaseret til anal brug.

Renlighed er vigtig

Mange frygter at der kan opstå en pinlig situation, hvis de ikke er tilstrækkelig rene i endetarmen. Derfor kan en god hygiejne, være med til at gøre det hele lidt mere afslappet. Det er oftest rigeligt at sørge for at vaske sig grundigt, både i området udenpå og lige indenfor i endetarmen.

Hvis man vil være ekstra sikker, så kan man også skylle sin tarm. Det er nemmere at slappe af, hvis man føler sig ren og lækker.

Det kan du opnå med en Anal douche. Ved hjælp af pumpefunktionen, kan du suge vand op i din pumpen og skylle anus igennem.

En anden mulighed er et ekstra skylle stykke som udskiftes med dit brusehoved. Begge fungerer ved at skylle vand op i anus og derved sikre større renlighed.

anal douche

Hvilke anal plugs findes der?

Der findes mange forskellige plugs både i størrelse og materiale. Der findes helt simple plugs, der findes oppustelige samt nogle med vibrator og penisring indbygget.

Der findes plugs i både silikone, i glas, hård plastik samt i metal. Der er også analkæder, der er lavet med ”perler” i forskellige størrelse, samt anal plugs med perler i kegleform.

Alle vores plugs, er lavet med en slags stop, for enden, så de ikke kommer for langt ind.

Vibrerende nydelse

Anal plugs med vibrator i kan være med til at hæve oplevelsen til et andet niveau. De dejlige vibrationer, samtidig med anal penetrering, gør oplevelsen mere dyb. Endnu flere nerveender bliver stimuleret. De findes også med indbygget penisring, som tilføjer endnu en dimension, til oplevelsen.

Der er også den mulighed, at man bruger en anal dildo. De findes også i forskellige materialer med og uden vibrator.

Silikone plugs fås i flere forskellige varianter. Der er plugs, der er formet, så de nemmere kan stimulere prostatakirtlen, som u-formen. Andre har form som en kegle. Både små kegler og større kegler og så findes der nogle virkelig store kegler.

‘Diamonds are a girl’s best friend’

Vi har nogle virkelig eksklusive plugs i metal, både i ”guld” og i ”sølv”, med en farvet ”krystal” for enden. De fås også i forskellige størrelser, afhængig af hvor øvet du er. Fordelen ved dem er, at de vejer mere end de andre og kan være med til at give en dybere oplevelse.

Man kan også enten køle den ned eller varme den op, hvilket kan være med til at give forskellige oplevelser.

Plugs i glas er udformet som en dildo, men på forskellige måder. De er lavet med forskellige mønstre. Nogle er lavet med små perler, der snor sig omkring den og andre, hvor det er en slags glassnor, der snor sig.

Glasset kan også opvarmes eller køles ned og dermed give en helt anden og mere eksklusiv oplevelse.

Der er en hygiejne fordel ved en plug i glas. Den er nemmere at rengøre og hvis du har lyst til det, så kan den også vaskes i opvaskemaskinen.

Hvilken plug er god som begynder?

Hvis du er nybegynder? så kan det være en god idé at starte med en plug, der ikke er for stor. Det kan ødelægge oplevelsen, hvis det bliver for voldsomt til at starte med. Du kan eventuelt vælge en lille plug med vibrator for at højne oplevelsen.

Måske er du bare helt klar til at lege igennem. Så kan det være en mulighed at købe en i glas eller metal og dermed opnå den fordel det fører med sig. De fås i 3 forskellige størrelser, så der er både til nybegyndere og øvede.

anal plugs træningssæt i silikone

Hvilken plug skal du vælge?

Hvis du har læst ovenstående, så har du måske allerede nu en fornemmelse af, hvad du har lyst til at lege med.

Skal det være en helt plain plug uden alt for mange funktioner? Så skal du bare vælge en af vores små simple silikone plugs. Et trænings sæt med forskellig størrelser plugs er også et godt sted starte.

Vælg den butt plug der virker mest tiltalende og nyd en stimulering der giver varme i hele kroppen.

Det kan være, at du er der, hvor du tænker at en vibrator, er det første du vil eksperimentere med. Så kan det være en god idé at købe en plug med vibrator, så er du allerede forberedt på det næste step. Nemlig at penetrere din endetarmsåbning.

Måske tænder du på at kunne køle eller varme din plug op. Dermed have mulighed for at varierer din oplevelse. Hvis du har det sådan, så skal du vælge en af vores plugs i metal eller i glas.

Det afhænger så af, om du vil have en der ligner en traditionel dildo. Eller om du er til en lille lidt eksklusiv plug. Måske synes du, at det er lidt ekstra frækt, at det ser eksklusivt ud. Så skal du helt klart vælge vores metal plug med en krystal i.

Sådan varmer du op til analsex

Det kan være en god idè at tage et bad og få vasket sig omhyggeligt de rigtige steder, så hygiejnen er i top. Sørg for at vaske området omkring endetarmen og helst også lige indenfor åbningen. Brug eventuel en antibakteriel intimsæbe, som modvirker bakterier og sikrer en god hygiejne.

Kvinde med fræk numse og kondom

Det er også en mulighed at skylle tarmen, men gør man det for ofte, så kan man ødelægge tarmens naturlige og sunde bakterieflora.

God hygiejne er et godt grundlag for at få en afslappende og god oplevelse.

Varm op med god stemning

Det er vigtigt med en god stemning, så kroppen kan slappe af. Samt at der er tryghed omkring situationen. Hvis man er to om legen, kan trygheden især skabes, ved at italesætte at det er en mulighed at sige fra.

Det er også en god idè at få snakket om hvor meget og hvor langt man vil gå.

For at muliggøre analsex så skal området varmes op med kærlighed. Det kan være med blide berøringer, kys og kærtegn. Hvis du er alene om legen, så kan du bruge en plug med vibrator i til at stimulere området omkring endetarmsåbningen.

Kvinde numse anal

Når enden er god er alting godt

Musklen skal gøres klar til at give slip. Så det bliver muligt at komme igennem den, på en behagelig måde.

Det kan man gøre ved at lægge et konstant pres på åbningen, indtil musklen roligt giver efter. Det skal være et blidt pres gerne krydret med blide kærtegn. Analsex skal helst være en god oplevelse for begge parter.

Man kan eventuelt også klargøre åbningen, ved blidt at stikke en enkelt finger ind og så langsomt øge antallet af fingre. I den proces er det vigtigt at I husker masser af glidecreme, det gør chancerne for en god oplevelse meget større.

♥ Husk at tålmodighed gør oplevelsen optimal ♥

6 tanker om “Anal stimulering – Hvordan starter du?

  1. Hanne siger:

    Det med glidecremen havde jeg ikke lige tænkt på, det må være derfor, at vi ikke har haft så stor succes med anal sex.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *