You2Toys Vibepad Klitoris Vibrator

DKK 679,00

 • Vibrator til håndfri stimulering
 • Stimulering med to separate motorer
 • Styres med fjernbetjening
 • 100% vandtæt og genopladelig

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

You2Toys Vibepad – for håndfri stimulering

Denne unikke vibrator giver dig mulighed for at nyde intens stimulering med minimalt arbejde for dig. Du skal faktisk ikke andet end at sætte dig og nyde. You2Toys Vibepad har to motorer placeret i de to forhøjninger på pladen. Disse er udformet og placeret helt perfekt, så de rammer alle de følsomme områder.

Den udvendige dobbeltstimulering kan give intense orgasmer. Vibratoren er perfekt til et pirrende forspil, hvor din partner kan nyde synet af dig, eller du kan bruge den til at gøre din onanioplevelse til noget helt særligt.

Sådan bruger du din You2Toys Vibepad

Vibratoren kommer med en fjernbetjening. Herfra kan du eller din partner styre vibrationerne. Hver forhøjning har 7 vibrationsmønstre, som du kan styre separat. Du kan derfor få, præcis den stimulering du har brug for.

You2Toys Vibepad er en god begyndervenlig vibrator. Det eneste du skal gøre, er at placere den på en stol eller anden jævn overflade, som du ønsker at bruge. Fjernbetjeningen har et simpelt interface med to knapper, der giver dig komplet kontrol. Brug vibratoren sammen med en god mængde vandbaseret glidecreme for at få den bedste oplevelse.

Et unikt design med mange muligheder

Denne vibrator er som ingen andre. I stedet for at være håndholdt placeres vibratoren på et sæde, hvorefter du sætter dig ovenpå. Vibratorens forhøjninger er placeret, så du blot skal sætte dig og nyde.

Du kan bruge dine bevægelser til at få vibrationerne til at ramme helt rigtigt og intensivere stimuleringen ved at presse hårdere ned mod vibratoren. Det er derfor også en meget intuitiv vibrator, der ikke kræver meget erfaring for at bruge.

Stimulerer alle de rigtige steder

Vibratoren har to forhøjninger. Den ene er en smule større eller højere end den anden. De to forhøjninger er placeret, så de kan stimulere skedeåbningen og anus eller testikler og mellemkødet. Du har komplet kontrol over stimuleringen af de to punkter.

Hver forhøjning har nemlig sin egen motor, som du kan styre. Du kan derfor intensivere vibrationerne ved skedeåbningen og samtidig nyde en lav rumlende vibration ved anus. Vibratoren er genopladelig mens fjernbetjeningen bruger batterier (inkluderet).

Pas godt på din You2Toys Vibepad

Vibratoren skal naturligvis gøres ren efter brug. Dette gøres nemt ved at skylle den grundigt i varmt vand. Vibratoren er fuldstændig vandtæt, så du kan gøre den ordentlig ren uden problemer. Brug gerne en antibakteriel rensespray til sexlegetøj ved rengøringen.

Efter rengøringen skal du sørge for, at You2Toys Vibepad er helt tør, inden du lægger den væk igen. Opbevar vibratoren i den medfølgende kasse eller i en stofpose. Så holder den sig pæn og ren, til næste gang du får brug for den.

Vægt682 g
Batteri

Genopladeligt

Genopladningsmetode

USB-kabel

Materiale

Silikone med PU overflade

Farve

Pink

Længde

29 cm

Bredde

20,7 cm

Vibration

To motorer med 7 mønstre hver

Vandtæt

Ja (gælder ikke fjernbetjeningen)

Oversigt

 • Vibrator til håndfri stimulering
 • Stimulering med to separate motorer
 • Styres med fjernbetjening
 • 100% vandtæt og genopladelig

Læs Mere

Vejledning

Før brug

 • Påfør vandbaseret glidecreme for den bedste oplevelse
 • Placer vibratoren på en jævn overflade og sæt dig på den, så den rammer der, hvor du vil stimuleres
 • Brug den medfølgende fjernbetjening til at skifte mellem de forskellige niveauer

Efter brug

 • Skyl vibratoren grundigt varmt vand
 • Spray evt. med en rensespray til sexlegetøj
 • Sørg for at vibratoren er helt tør inden du pakker den væk
 • Brug gerne æsken eller en stofpose til opbevaring

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “You2Toys Vibepad Klitoris Vibrator”