You2Toys Strapless Strap-on – Lilla

DKK 299,00

 • Strapless strap-on der giver nydelse til jer begge
 • Dildo med plug til anus og vagina
 • Fleksibel for pasform og komfort
 • Fremstillet af silikone

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 5096630000 Kategorier: , , , , , , ,

You2Toys Strapless strap-on – triple pleasure

Søger du en strapless strap-on som er ekstraordinært pirrende, så er denne strap-on fra You2Toys det helt oplagte valg. Med denne strapless strap-on får du nydelse x3. Du stimuleres nemlig vaginalt og analt, mens din partner stimuleres enten vaginalt og analt.

Der er altså masser af nydelse nok til alle. Dildoen er fremstillet af silikone og har derfor en dejlig blød overflade. Den er naturligvis også dejlig fleksibel, så du kan få den til at sidde, som den skal. Den skal på grund af materialet bruges med vandbaseret glidecreme.

Hvorfor bruge en strapless strap-on?

Der er flere fordele ved at bruge en strapless strap-on. En af de største er, at du slipper for en harness. Det betyder, at du kan føle dig mere fri og ikke skal bekymre dig om at regulere snore og tilpasse den.

En anden stor fordel er, at både giver og modtager vil blive stimuleret. Med denne model vil giver endda blive stimuleret dobbelt, da der er to små dildoer, der indføres henholdsvis analt og vaginalt.

3 gange så meget nydelse

Ikke nok med at dette sexlegetøj stimulerer både giver og modtager, så stimuleres giver både analt og vaginalt. Det er altså den perfekte strap-on til dig, der ikke bare ønsker at penetrere din partner, men som også ønsker at nyde en stimulerende dobbeltpenetrering.

Den store af de tre dildoer har en længde på omkring 20 cm og en maksimal diameter på 4 cm. Det er derfor en god størrelse, som de fleste kan være med på. Den kan naturligvis bruges analt såvel som vaginalt.

Sådan bruger du din strapless strap-on

Vi anbefaler, at I sætter god tid af til at blive bekendt med jeres nye legetøj. Det kræver lidt øvelse at få alle dele koordineret ,så det sidder rigtigt. Men de indledende øvelser er altså det hele værd, når du kan opleve dobbelt stimulering samtidig med, at du kan nyde at penetrere din partner.

Påfør gerne vandbaseret glidecreme på alle dele, der skal indføres. Efter brug skal dildoen vaskes ren i varmt vand. Brug gerne en rensespray til sexlegetøj efterfølgende. Sørg for at sexlegetøjet er helt tørt og opbevar det i æsken eller en stofpose.

Vægt360 g
Materiale

Silikone

Længde

20 cm, Vaginal plug: 10,5 cm, anal plug: 8,5 cm

Diameter

1,4 – 4 cm

Farve

Lilla

Oversigt

 • Strapless strap-on der giver nydelse til jer begge
 • Dildo med plug til anus og vagina
 • Fleksibel for pasform og komfort
 • Fremstillet af silikone

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug denne strapless strap-on med vandbaseret glidecreme
 2. Indfør den vaginalt og analt
 3. Nu er du klar til at penetrere din partner

Efter brug:

 1. Rens din strapless strap-on med varmt vand
 2. Brug en rensespray til sexlegetøj, for at gøre den helt ren
 3. Sørg for at den er helt tør før du lægger den væk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “You2Toys Strapless Strap-on – Lilla”