You2Toys Strapless Strap-on – Lilla

DKK 349,00

 • Strap-less strap on giver nydelse til jer begge
 • Penetrer din partner og få selv anal og vaginal stimulering på samme tid
 • Blød og glat silikone
 • Fræk lilla farve
 • Oplev en fantastisk nydelse sammen

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 5096630000 Kategorier: , , , , , , , GTIN: 4024144513574

You2Toys Strapless strap-on – triple pleasure

Søger du en strapless strap-on som er ekstraordinært pirrende, så er denne strap-on fra You2Toys det helt oplagte valg. Med denne strapless strap-on får du 3x nydelse, for du stimuleres vaginalt og analt, mens din partner stimuleres enten vaginalt og analt, og der er altså masser af nyde at hente sammen, med denne lækre strap-on. Denne fine sag er lavet i lilla silikone og har en glat og blød overflade, som føles rar mod huden. Den skal på grund af dens materiale bruges med vandbaseret glidecreme.

Hvorfor bruge en strapless strap-on?

For dig der tænder på at penetrere, så ved du lige præcis hvad svaret er her. For dig der ikke har prøvet det, og er nysgerrig, så kan det bedst beskrives sådan her: Jo mere nydelse, jo bedre. Når man tænder på at penetrere sin partner er det en helt vildt fræk oplevelse at få lov til, men med en normal strap-on får man ikke selv stimulering ud af det, selvom man selvfølgelig nyder det. Den ekstra stimulering, som du får med denne strapless strap-on gør at du også kan mærke det når du penetrere din partner, og så er det pludselig en helt anden intens oplevelse for jer begge to.

3 gange stimulering med denne strap-on

Med denne strap-on får du, som du kan se på dens design, 3 gange stimulering. Det er altså en rigtig intens omgang du får her, og som du også kan give til din partner. Denne kombination er især lækker, hvis du tænder på at penetrere din partner, og din partner tænder på at se dig nyde så meget stimulering som muligt. I får her en meget intim og intens oplevelse, som I kan nyde sammen, og det er altså bare super lækkert. Vil du bruge denne strapless strap-on til anal penetrering bliver det ekstra pirrende at vide, at I begge stimuleres analt på samme tid.

Sådan bruger du din strapless strap-on

Har du ikke prøvet en kombination som denne før, kan det godt se udfordrende ud, at få denne strap-on til at sidde rigtigt. Men det er nogenlunde ligetil, med brug af en masse dejlig vandbaseret glidecreme, og lidt tålmodighed, som man altid skal have med analt sexlegetøj. Smør de to plugs og eventuelt dig selv ind i glidecreme, og indør de to plugs lidt på samme tid, eller på den måde, som passer for dig. Når den sidder behageligt er du klar til at penetrere din partner, og I kan begge mærke hvert et lækkert stød. Efter brug kan du vaske den i varmt vand og derefter bruge en rensespray til sexlegetøj på den, så den er helt ren.

Vægt 360 g
Materiale

Silikone

Længde

20 cm, Vaginal plug: 10,5 cm, anal plug: 8,5 cm

Diameter

1,4 – 4 cm

Farve

Lilla

Oversigt

 • Strap-less strap on giver nydelse til jer begge
 • Penetrer din partner og få selv anal og vaginal stimulering på samme tid
 • Blød og glat silikone
 • Fræk lilla farve
 • Oplev en fantastisk nydelse sammen

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug denne strapless strap-on med vandbaseret glidecreme
 2. Indfør den vaginalt og analt på samme tid
 3. Nu er du klar til at penetrere din partner

Efter brug:

 1. Rens din strapless strap-on med varmt vand
 2. Brug en rensespray til sexlegetøj, for at gøre den helt ren
 3. Sørg for at den er helt tør før du lægger den væk
X