You2Toys Realistisk Sprøjtedildo

DKK 149,00

 • Realistisk dildo der kan ejakulere
 • Kan fyldes med den ønsket væske
 • Nem at fylde og sprøjte med
 • Naturtro design med markeret åre

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 5201600000 Kategorier: , , , , GTIN: 4024144520169

Realistisk sprøjtedildo fra You2Toys

Ønsker du ikke bare udseendet af en realistisk dildo, men også den autentiske oplevelse af at være sammen med en rigtig mand? Så er det en realistisk sprøjtedildo fra You2Toys, du skal have fat i. Dildoen har et naturtro design og kan ejakulere.

Dildoen er perfekt til dig, der ikke bare vil føle formen af en rigtig penis. Med denne sprøjtedildo kan du fylde den med den ønsket væske og få den til at ejakulere, når du er klar. Du suger væske ind og sprøjter det ud igen med den runde gummibund.

Sådan bruger du en realistisk sprøjtedildo

Vi anbefaler, at du bruger en god mængde vandbaseret glidecreme sammen med din dildo. Det vil gøre oplevelsen mere stimulerende og autentisk. Sørg for at bruge en god mængde på dildo og vagina inden brug.

Du kan også suge den ønsket væske op ved at holde penishovedet nede i væsken, samtidig med at du holder bunden inde. Når du slipper, vil den suge væsken op. Når du trykker ind igen, vil væsken sprøjte ud.

Få en autentisk oplevelse

En realistisk sprøjtedildo kan give dig en autentisk oplevelse af at være sammen med en rigtig mand. Dildoen har et naturtro design i en lys hudfarve. Dildoen har et markeret penishoved såvel som markeret årer.

Dens evne til at ejakulere er en ekstra fræk egenskab, der kun gør oplevelsen mere realistisk. Du kan med fordel bruge en glidecreme, der ligner sæd sammen med sprøjtedildoen. Du kan også bare bruge almindelig glidecreme eller en hvilken som helt anden væske du ønsker.

Sørg for at gøre din sprøjtedildo ren

Det er altid vigtigt med god hygiejne, når det kommer til sexlegetøj. Derfor skal din dildo også gøres ren, hver gang du har brugt den. Dette gøres ved at skylle den grundigt i varmt vand. Sørg for at suge rent vand op og sprøjte det ud igen, indtil det der kommer ud, er helt rent.

Vi anbefaler altid, at du bruger en antibakteriel rensespray til sexlegetøj, efter du har skyllet dit sexlegetøj rent. Det sørger for et godt og hygiejnisk resultat. Det er vigtigt, at dildoen er helt tør, inden du pakker den væk igen.

Vægt236 g
Farve

Lys hudfarve

Længde

21 cm

Diameter

3,5-4 cm

Materiale

PVC

Specielle Egenskaber

Kan ejakulere

Oversigt

 • Realistisk dildo der kan ejakulere
 • Kan fyldes med den ønsket væske
 • Nem at fylde og sprøjte med
 • Naturtro design med markeret åre

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på dildoen
 2. Fyld dildoen med en sædlignende eller anden væske
 3. Tryk på bunden for at få dildoen til at ejakulere

Efter brug:

 1. Rengør dildoen i varmt vand
 2. Brug en rensespray for at gøre den helt ren
 3. Tør dildoen af før du lægger den væk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “You2Toys Realistisk Sprøjtedildo”