You2Toys Oxana Realistisk Vagina

DKK 399,00

  • Realistisk masturbator
  • Anal og vaginal penetrering
  • Lavet af naturtro cyberskin
  • Praktisk størrelse

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Oxana realistisk vagina fra You2Toys

Leder du efter en masturbator, der kan give dig en realistisk og varieret onanioplevelse? Så er det denne Oxana realistisk vagina fra You2Toys, du skal have fat i. Onaniproduktet består af en kvindelige underkrop med adgang til vaginal og anal penetrering.

Onaniproduktet er lavet i et realistisk og kropssikkert “cyberskin”, der føles blødt og glat. Masturbatoren har en god størrelse, der både gør den nem at flytte på og opbevare. Hullerne har en glat overflade, og er meget fleksible, så alle penisstørrelser kan bruge dem.

Sådan bruger du en Oxana realistisk vagina

For at få den bedste oplevelse med din realistiske vagina skal du huske at bruge en god vandbaseret glidecreme og rigeligt af den. Sørg for at smøre det godt ind på indersiden af hullet, ved åbningen og på penis.

Herefter er du klar til at gå i gang. Du kan få en dejlig varieret oplevelse ved at skifte mellem den vaginale og anale åbning. Du kan også eksperimentere med den i forskellige stillinger.

En praktisk størrelse

Oxana realistisk vagina vejer omkring 2 kg og måler 25 x 21 x 9 cm. Den har derfor en god størrelse, der også er praktisk. Du kan nemt flytte rundt på den, og den er også til at gemme væk igen.

De indvendige mål er selvfølgelig også vigtigt. Det vaginale hul har en dybde på 14 cm, mens det anale hul har en dybde på 16 cm. Hullernes diameter er meget strækbare, og kan udvides.

Eksperimenter og opnå den bedste nydelse

En masturbator underkrop som denne giver en mere komplet onanioplevelse end den klassiske pocket pussy model. Derfor kan du også eksperimentere mere med dette produkt. Ikke nok med at du kan variere din oplevelse med anal og vaginal penetrering, så kan du også bruge den i forskellige stillinger.

Brug den mens den er placeret på en vandret overflade eller før den selv op og ned. Du kan med fordel prøve at placere den i forskellige vinkler og højder, indtil du finder den, som giver dig den største nydelse.

Sådan rengør du den realistiske vagina

Det er naturligvis vigtigt at have styr på hygiejnen, når det kommer til et onaniprodukt som denne. Der er dog nemt at gøre din Oxana realistisk vagina ren. Efter brug skal du skylle hullerne grundigt i varmt vand. Efter den er blevet skyllet igennem, kan du bruge en rensespray til sexlegetøj.

Efter rengøring skal den have lov til at tørre helt. Når hele vagina er tør, anbefaler vi, at du bruger en pulver til sexlegetøj. Pulveret drysses på ydersiden og indersiden. Det sørger for at materialet ikke begynder at klistre, og at det bevarer sin bløde og glatte overflade.

Detaljer
Vægt2260 g
Materiale

TPR

Vandtæt

Ja

Størrelse

25 x 21 x 9 cm

Mærke

You2Toys

Vejledning

Vejledning

Før brug:

  1. Brug vandbaseret glidecreme
  2. Påfør glidecreme på indersiden, ved åbningen og på penis

Efter brug:

  1. Skyl produktet grundigt i varmt vand
  2. Brug rengøringsspray til sexlegetøj, spray 2-3 gange
  3. Sørg for at lade den tørre af
  4. Brug en plejende pulver på yder- og inderside
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “You2Toys Oxana Realistisk Vagina”

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%