You2Toys Læbestift vibrator

DKK 149,00

 • Klitoris vibrator
 • Lille og Diskret
 • Batteri medfølger

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 567116 Kategorier: , , , , GTIN: 4024144567362

Læbestift vibrator til klitoris

Med denne lille læbestift vibrator er der ingen der opdager, hvad det i virkeligheden er. Den er nemlig udformet som en læbestift, så du nemt kan skjule den i tasken. Vibratoren styres nemt i bunden via en multi-speed funktion. Den er lille, diskret og stilren, så du kan have den med dig overalt. Skulle nogen se den, vil de blot tro, at det er en læbestift du render rundt med.

Kan bruges solo eller sammen

Det smarte ved en vibrator er, at den kan bruges på utallige måder. Brug læbestift vibratoren alene når du onanerer, eller brug den sammen med din partner under forspil eller sex. For en virkelig pirrende oplevelse, kan du overlade den til din partner, som kan køre den rundt på kroppen, over dine nipples og til sidst ned omkring klitoris. Den kan også holdes på klitoris under sex. Selvom det er en klitoris vibrator kan den bruges mange steder, såsom på brystvorterne. Den har også den perfekte størrelse til at stimulere mellemkødet på manden.

Lykke på batteri

Den lille læbestift vibrator bruger batteri, men bare rolig, vi giver altid gratis batterier med fra start, så du nemt og hurtigt kan tage dit nye sexlegetøj i brug. Der medfølger 4x LR44 batterier, som du selv skal indsætte i vibratoren. Drej den nederste del af, sidder der et lag beskyttelsesplastik fjernes dette, og batterierne sættes i. Når vibratoren er løbet tør, tage batterierne ud, og der indsættes nye. Husk at du ikke må smide batterier i den almindelige skraldespand.

Før og efter brug

Start altid ud med at påføre en smule vandbaseret glidecreme på klitoris. På den måde får du den bedste oplevelse, da læbestiften vil glide behageligt på din klitoris. Du tænder og slukker for vibratoren ved at dreje i bunden.

Når du har brugt din læbestift vibrator skal den rengøres, hvilket heldigvis er ret nemt. Tag en klud og rengør den med varmt vand. Du kan med fordel bruge en rensespray, der er lavet specifikt til sexlegetøj – prøv evt. den fra Special Cleaner som passer til al slags sexlegetøj. Spray kun lidt på og tør derefter af.

Stort udvalg af vibrator

Kunne du tænke dig at se endnu flere vibrator, har vi hos TysTys et stort udvalg. Her kan du finde g-punkts vibrator, klitoris vibrator og Rabbit vibrator, som kan begge dele. Det er altid en god idé at have en lille diskret vibrator til tasken, mens du kan have det mere afslørende sexlegetøj derhjemme i skuffen. Og ja, vi synes du bør have begge dele – man kan aldrig få for meget sexlegetøj!

Vægt 75 g
Farve

Rød

Diameter

1,9 cm

Længde

8,7 cm

Vibration

Multi-speed

Batteri

4x LR44 (inkluderet)

Oversigt

 • Klitoris vibrator
 • Lille og Diskret
 • Batteri medfølger

Læs Mere.

Vejledning

Før brug

 • Påfør vandbaseret glidecreme for bedste oplevelse
 • Tænd din vibrator

Efter brug

 • Sluk vibratoren
 • Rengør med en klud
 • Spray evt. med en rensespray til sexlegetøj
 • Er den løbet tør for batteri, skal du dreje den nederste del af, fjerne beskyttelsesplastikken og indsætte 4x nye LR44 batterier
X