You2Toys Big Mr. Softy sort dildo

DKK 500,00 DKK 200,00

 • Stor og blød realistisk dildo
 • 29 cm i længden og 4,5 cm i diameter
 • Ekstra blød for en behagelig og realistisk “soft” følelse
 • XL størrelse, som kan fylde dig godt ud
 • Perfekt til både solo og parleg
 • Sort PVC-materiale

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 5201950000 Kategorier: , , , , , GTIN: 4024144520190

Big Mr. Softy stor dildo

Er du på jagt efter en kinky og dejlig stor sexoplevelse så er Big Mr. Softy et must! Han lever i den grad op til sit navn. Big Mr. Softy er en stor og blød dildo i PVC jelly-materiale, som føles både lækkert og smidigt. Denne dildo er lavet uden en fast kerne, hvilket betyder at den er super fleksibel og en rigtig “softy” at lege med. Big Mr. Softy måler hele 29 cm, og du kan være sikker på at blive fyldt helt ud med denne store og bløde dildo.

Få en realistisk følelse med din Big Mr. Sofy

Er du til penetrering med en lækker realistisk følelse, så er denne Big Mr. Softy ikke helt ved siden af, trods den helt sorte farve, så har den formerne lige i skabet, og med et naturtro penishoved og et skaft med tydelige blodårer, kommer rigtig tæt på den rigtige vare her… bare bedre selvfølgelig, for Big Mr. Softy er altid klar og parat når du får lyst til en lækker og dyb penetrering og nogle lækre orgasmer. Det realistiske design kan giver en super dejlig stimulering med lidt ekstra, som en helt glat dildo ikke har.

Brug din sorte dildo til frække parlege

Mange har en opfattelse af at dildoer, og især dildoer i denne størrelse, er noget der er lavet til og udelukkende skal bruges i sololeg, fordi den måske kan være intimiderende for den mandlige partner. Sagen er bare den, at leg med dildoer – også dem der er større end din partner – kan være rigtig fræk for jer begge to. Mange tænder på at se deres partner få en masse lækker nydelse, og det er uanset om de selv eller et stykke sexlegetøj er det værktøj, der ligger bag. Prøv derfor også denne dildo i parleg, hvor du for eksempel kan få din partner til at bruge den på dig, det kan være utrolig pirrende og frækt for jer begge.

Glidecreme er et must sammen med din Big Mr. Softy

Vi ved det… vi snakker ikke om andet, men det er altså bare vigtigt for en rar og lækker oplevelse, at glidecremen er med i legen. Med denne dildo skal du bruge en vandbaseret glidecreme, som er bedst for PVC-materialets overflade. Brug lige den mængde der passer dig, og giver dig det glid du leder efter, og så er dildoen ellers klar til både at blive brugt vaginalt eller analt, lige efter dine ønsker.

Brug din dildo analt eller vaginalt

Der er selvfølgelig ikke noget bestemt hverken køn eller hul, som denne dildo er lavet til. Du kan bruge den både til anal og vaginal penetrering, og det er selvfølgelig uanset dit køn. Bruger du denne glidecreme analt vil vi anbefale at du bruger en anal douche først, sådan at du er helt ren og klar til leg uden problemer. Brug den også sammen med din partner, som bestemt også vil synes at det er frækt at lege med noget sexlegetøj i sengen.

Vægt 450 g
Farve

Sort

Diameter

4,5 cm

Længde

29 cm

Materiale

PVC

Oversigt

 • Stor og blød realistisk dildo
 • 29 cm i længden og 4,5 cm i diameter
 • Ekstra blød for en behagelig og realistisk “soft” følelse
 • XL størrelse, som kan fylde dig godt ud
 • Perfekt til både solo og parleg
 • Sort PVC-materiale

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Brug denne dildo med vandbaseret glidecreme
 2. Kan bruges vaginalt og analt
 3. Nyd denne lange og bløde dildo

Efter brug:

 1. Rengør dildoen i varmt vand
 2. Brug en rensespray for at gøre den helt ren
 3. Tør dildoen af før du lægger den væk
X