You2Toys Big Mr Softy Sort Dildo

DKK 200,00

 • Stor og blød realistisk dildo
 • 28,5 cm i længden og 4,5 cm i diameter
 • Ekstra blød for en behagelig og realistisk “soft” følelse
 • XL størrelse, som kan fylde dig godt ud
 • Perfekt til både solo- og parleg
 • Fremstillet af sort PVC-materiale

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 5201950000 Kategorier: , , , , , ,

Big Mr Softy – en stor og fleksibel dildo

Big Mr Softy fra You2Toys lever helt klar op til sit navn. Den realistisk dildo er både imponerende i sin størrelse og har en dejlig fleksibel blødhed. Dildoen er perfekt til dig, der ønsker at blive fyldt helt ud og samtidig mærke en dyb penetrering.

Dildoen har et realistisk design med tydelige årer langs skaftet og et markeret penishoved. Da dildoen er ekstra fleksibel, kan du nemt bruge den i forskellige stillinger og ramme de følsomme punkter fra den helt rette vinkel.

Sådan bruger du Big Mr Softy

Med en dildo af denne størrelse kommer du ikke langt uden en god mængde glidecreme. Da dildoen er fremstillet af PVC, skal du bruge en vandbaseret glidecreme. Ønsker du at bruge dildoen analt, anbefaler vi, at du bruger en vandbaseret glidecreme lavet specielt til anal brug.

Sørg for at bruge den mængde du føler giver det optimale glid. Da en vandbaseret glidecreme naturligt bliver absorberet af huden, kan du med fordel tilføre mere løbende, hvis du får behov for det.

Oplev en realistisk og fyldig stimulering

Med et naturtro penishoved og et skaft med tydelige blodårer, kommer Big Mr Softy rigtig tæt på den ægte vare… bare bedre selvfølgelig. Dildoen er nemlig altid klar, når du er det, og så må vi også sige, at størrelsen er mere end hvad de fleste mænd kan præstere.

Dildoen har en fuld længde på 28,5 cm og en diameter på 4,5 cm. Du kan derfor opleve en helt dyb stimulering og føle dig helt fyldt ud. Du vil uden tvivl kunne mærke årerne, når dildoen føres ind og ud.

Brug din sorte dildo til frække parlege

Mange har en opfattelse af at dildoer, og især dildoer i denne størrelse, er noget der udelukkende skal bruges i sololeg, fordi den måske kan være intimiderende for den mandlige partner. Sagen er bare den, at leg med dildoer – også dem der er større end din partner – kan være rigtig fræk for jer begge to.

Mange tænder på at se deres partner få en masse lækker nydelse, og det er uanset om det er dem selv eller et stykke sexlegetøj der giver nydelsen. Prøv derfor også denne dildo i parleg, hvor du for eksempel kan få din partner til at bruge den på dig. Den kan for eksempel være en velkommen tilføjelse til oralsex.

Sådan gør du Big Mr Softy ren

Din Big Mr Softy er naturligvis fuldstændig vandtæt og nem at gøre ren. Efter brug skal du skylle dildoen grundigt ren i varmt vand. Vi anbefaler også altid, at du bruger en antibakteriel rensespray til sexlegetøj. Den fjerner de resterende bakterier og efterlader dildoen helt ren.

Når dit sexlegetøj er rent, skal det ligeledes være helt tørt, før du pakker det væk igen. Dildoen kan med fordel opbevares i æsken eller en stofpose. På den måde undgår du, at den bliver støvet eller beskidt, til næste gang du skal bruge den.

Vægt450 g
Længde

28,5 cm

Diameter

4,5 cm

Materiale

PVC

Farve

Sort

Oversigt

 • Stor og blød realistisk dildo
 • 28,5 cm i længden og 4,5 cm i diameter
 • Ekstra blød for en behagelig og realistisk “soft” følelse
 • XL størrelse, som kan fylde dig godt ud
 • Perfekt til både solo- og parleg
 • Fremstillet af sort PVC-materiale

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug denne dildo med vandbaseret glidecreme
 2. Kan bruges vaginalt og analt

Efter brug:

 1. Rengør dildoen i varmt vand
 2. Brug en rensespray for at gøre den helt ren
 3. Tør dildoen af før du lægger den væk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “You2Toys Big Mr Softy Sort Dildo”