XXLToys Stor Dildo 25 cm

DKK 279,00

 • Få en unik sexoplevelse med en stor dildo
 • Den har en længde på 25 cm
 • Den er fremstillet i klassisk sort PVC vinyl

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): XXLTOYS-25 Kategorier: , , , , , Tag:

XXLToys stor dildo 25 cm

Med denne dildo får du et realistisk design i en forbedret udgave. Dildoen har nemlig både markeret penishoved og årer langs skaftet, men størrelsen er mere imponerende, end hvad den gennemsnitlige mand kan præstere.

Dildoen er derfor perfekt til dig, der ønsker et tæt-på-naturtro design, men med visse forbedringer. XXLToys stor dildo 25 cm er fremstillet i et PVC-materiale, der ikke indeholder ftalater. XXLToys producerer alle deres produkter i Europa og har høje kvalitetskrav.

Mærk en realistisk og fyldig dildo

Med XXLToys stor dildo 25 cm får du ikke bare en dildo, der kan fylde dig ud. Dildoen er også designet, så den stimulere bedst muligt. Det markeret penishoved vil give en øget nydelse, når du mærker dildoen dybt.

De markeret årer vil ligeledes kunne mærkes, når dildoen føres ind og ud. Med sine imponerende 25 cm kan du nyde en dyb stimulering. Men ikke nok med det så kan den også imponere med sine 5 cm i diameter, der sikrer dig en fyldig oplevelse.

Brug og rengøring af din store dildo

For at få den bedste oplevelse med din nye dildo er det vigtigt, at du bruger den sammen med glidecreme. Dertil er det vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme. Det er nemlig den eneste glidecreme, der kan bruges sammen med PVC-materialet.

Efter brug af dildoen skal den gøres ren. Dette gør du ved at skylle den grundigt i varmt vand. Brug efterfølgende en rengøringsspray til sexlegetøj. Så er du sikker på, at overfladen er helt fri for bakterier. Når dildoen er ren og tør, kan du bruge en stofpose til opbevaring.

Længde

25 cm

Diameter

5 cm

Materiale

PVC (vinyl)

Farve

Sort

Vandtæt

Ja

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på dildoen
 2. Dildoen bruges vaginalt

Efter brug:

 1. Vask dildoen ren med varmt vand
 2. Spray med rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Sørg for dildoen er helt tør og opbevar den gerne i en stofpose

Oversigt

 • Få en unik sexoplevelse med en stor dildo
 • Den har en længde på 25 cm
 • Den er fremstillet i klassisk sort PVC vinyl

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “XXLToys Stor Dildo 25 cm”