XXLToys Sarkis Dildo 24 cm

DKK 549,00

 • Eksperimenter med en XXL dildo
 • Fremstillet af ftalatfri PVC i høj kvalitet
 • 6 cm i diameter og 24 cm i indsætbar længde

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 19860-SARKIS Kategorier: , , , , , Tag:

XXLToys Sarkis dildo

Er det en ekstra stor dildo i et realistisk design, du leder efter? Så er denne XXLToys Sarkis dildo den helt rette for dig. Ikke nok med at den imponerer med sin størrelse, så vil den uden tvivl også tilfredsstille takket være det naturtro udseende.

Dildoen er fremstillet af hudvenlig PVC uden ftalater. Materialet giver dildoen en dejlig blød overflade, der kun tilføjer til din nydelse. Dildoen kan bruges vaginalt og analt. Den brede bund med kugler fungerer som en stopperm, og gør den sikker at bruge analt.

Sådan bruger du din XXLToys Sarkis dildo

En XXL dildo som denne skal bruges sammen med en god mængde glidecreme. Vi anbefaler en god vandbaseret glidecreme og gerne en udviklet specielt til anal brug, hvis du ønsker at bruge dildoen til anal stimulering.

Uanset hvordan du bruger dildoen så sørg for at smøre en god mængde på. Du kan naturligvis også altid tilføje ekstra, hvis det bliver nødvendigt. Indfør dildoen i dit eget tempo. En dildo af denne størrelse kan godt kræve et par forsøg før det lykkes fuldstændig.

En fyldig kvalitetsdildo

En XXLToys Sarkis dildo tilfredsstiller ikke bare på grund af sin størrelse. Du vil også mærke og nyde de stimulerende detaljer som et markeret penishoved, årer langs skaftet samt kugler. Derudover vil kvaliteten også tilføje noget ekstra til din oplevelse.

XXLToys skaber kvalitets sexlegetøj. Deres produkter er altid fremstillet i Europa og er kun lavet med de bedste materialer. Derfor er deres PVC også uden ftalater og af en høj kvalitet.

Sådan gør du din XXL dildo ren

Dildoen gøres ren ved at du skyller den i varmt vand. Når dildoen er ren, kan du med fordel anvende en antibakteriel rensespray lavet specielt til sexlegetøj. Det er vigtigt, at du rengør dit sexlegetøj, hver gang du bruger det.

Når dildoen er ren, skal den ligeledes være helt tør, inden du pakker den væk igen. Når du opbevarer dildoen, kan du med fordel bruge en stofpose eller den medfølgende æske. På den måde sikre du, at dildoen også er ren, næste gang du finder den frem.

Vægt1362 g
Materiale

PVC (vinyl)

Farve

Sort

Længde

33,5 cm

Indsætbar længde

24 cm

Diameter

6 cm

Oversigt

 • Eksperimenter med en XXL dildo
 • Fremstillet af ftalatfri PVC i høj kvalitet
 • 6 cm i diameter og 24 cm i indsætbar længde

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på dildoen
 2. Dildoen kan bruges analt og vaginalt

Efter brug:

 1. Vask dildoen ren med varmt vand
 2. Spray med rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Sørg for at dildoen er tør efter rengøring og opbevar den i en stofpose

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “XXLToys Sarkis Dildo 24 cm”