XXLToys Merlin Stor Plug

DKK 349,00

  • Eksperimenter med en XXL anal plug
  • Fremstillet af ftalatfri PVC i høj kvalitet
  • 5,8 cm i diameter og 17 cm i indsætbar længde

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 21953-MERLIN Kategorier: , , GTIN: 3662811227600

XXLToys Merlin stor plug

En stor plug fra XXLToys er til dig, der ikke finder den almindelige large plug stor nok. Den er perfekt til dig, der ønsker en mere ekstrem og intens anal oplevelse, og som er øvet inden for brug af anal sexlegetøj.

XXLToys Merlin stor plug er fremstillet af et hudvenligt PVC-materiale, der er fri for ftalater og som har en dejlig blød overflade. Pluggen har en aflang udformning, der lige så stille bliver bredere. Du kan derfor udforske den fyldige stimulering i dit eget tempo.

Sådan bruger du din XXLToys Merlin stor plug

Du skal naturligvis bruge en god mængde glidecreme sammen med din XXLToys Merling stor plug. Derudover er det vigtigt, at det er en vandbaseret glidecreme lavet specielt til anal brug. Med denne form for glidecreme får du den bedste oplevelse.

Glidecremen påføres i rigelige mængder på både anal plug og anus. Husk at du altid kan tilføje mere, hvis du har brug for det. Med en anal glidecreme får du den bedste glideevne. Du kan ligeledes bruge en anal afslapningsspray for en endnu mere behagelig og let indføring.

En ekstra fyldig oplevelse

Fantaserer du om en ekstrem fyldig anal stimulering? Så er det en stor plug som denne, du skal have fat i. Den ekstra fyldige plug har en imponerende diameter på 5,8 cm. Dertil kan du nyde en indførbar længde på hele 17 cm.

Der skulle derfor gerne være plug nok til at tilfredsstille selv den største appetit. Med sexlegetøj fra XXLToys er du garanteret kvalitet. Deres produkter er fremstillet i Europa, og der er kun brugt materialer af høj kvalitet.

Let rengøring af din store anal plug

XXLToys Merlin stor plug er let at gøre ren. Den er naturligvis fuldstændig vandtæt, hvorfor du også let kan skylle den grundigt i varmt vand, indtil den er helt ren. Når den er skyllet ren, kan du med fordel anvende en antibakteriel rensespray til sexlegetøj.

Rensesprayen fjerner de bakterier, der kan sidde tilbage på overfladen og er samtidig skånsom mod både din hud og materialet. Efter rengøringen skal den tørre plug opbevares i den medfølgende æske eller en stofpose.

Vægt 358 g
Materiale

PVC (vinyl)

Farve

Sort

Længde

19,5 cm

Indsætbar længde

17 cm

Diameter

5,8 cm

Oversigt

  • Eksperimenter med en XXL anal plug
  • Fremstillet af ftalatfri PVC i høj kvalitet
  • 5,8 cm i diameter og 17 cm i indsætbar længde

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

  1. Smør vandbaseret glidecreme på din anal plug
  2. Før pluggen ind i dit eget tempo

Efter brug:

  1. Vask din plug med varmt vand
  2. Spray med rengøringsspray til sexlegetøj
X