XXLToys Mel Dobbelt Dildo

DKK 349,00

 • Eksperimenter med analleg med denne dobbelt dildo
 • Kan anvendes både vaginalt og analt
 • Fremstillet af ftalatfri PVC i høj kvalitet
 • 8,5 cm i diameter og 18 cm i indsætbar længde

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 22107-MEL Kategorier: , , , , GTIN: 3662811228225

XXLToys Mel dobbelt dildo

Kan du bare ikke få nok fylde? Så kan denne dobbelt dildo fra XXLToys måske tilfredsstille dig. Dildoen har to store dildoer, som du kan bruge til både vaginal og anal penetrering. Du er altså dækket fuldstændig ind med en XXLToys Mel dobbelt dildo.

Dildoen er fremstillet af et PVC-materiale af høj kvalitet. Materialet er hudvenligt og uden ftalater. Derudover har det en dejlig blød overflade, der naturligvis kun til give dig ekstra nydelse, når du bruger dildoen.

Sådan bruger du din dobbelt dildo fra XXLToys

Du kommer ikke langt med en dildo som denne uden glidecreme. Vi anbefaler, at du bruger en god vandbaseret glidecreme. Du kan med fordel bruge en specielt til anal brug, da denne vil have et ekstra godt glid.

Den ene af de to dildoer er en smule mindre. Det er selvfølgelig oplagt at bruge denne analt, mens den anden indføres vaginalt. Sørg for at smøre godt med glidecreme på begge dildoer og før dem ind i dit eget tempo.

Nyd en fyldig dobbelt penetrering

Fantaserer du om at blive fyldt helt ud? Med denne XXLToys Mel dobbelt dildo kan du udleve fantasien helt på egen hånd. Dildoen giver dig en ekstra fyldig oplevelse, når du bruger begge dildoer i et eller begge huller.

Der er rig mulighed for at eksperimentere og opleve en intens stimulering som aldrig før. Dildoen er naturligvis til både sololeg og leg med andre. Med sexlegetøj fra XXLToys får du produkter af høj kvalitet produceret i Europa.

Rengøring af XXLToys Mel dobbelt dildo

Din dobbelt dildo skal naturligvis rengøres efter brug. Det er dog hurtigt overstået, da dildoen har en glat overflade, der er let at gøre ren. Det eneste du skal gøre, er at skylle den grundigt i varmt vand. Du kan med fordel anvende en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj efterfølgende.

Sprayen vil fjerne alle bakterier på materialets overflade, samtidig med at det er skånsomt mod din hud. Når dildoen er helt ren, skal den ligeledes være helt tør, inden du pakker den væk igen. Brug gerne en stofpose til opbevaring.

Vægt 576 g
Materiale

PVC (vinyl)

Farve

Sort

Længde

21 cm

Indsætbar længde

18 cm

Diameter

8,5 cm

Oversigt

 • Eksperimenter med analleg med denne dobbelt dildo
 • Kan anvendes både vaginalt og analt
 • Fremstillet af ftalatfri PVC i høj kvalitet
 • 8,5 cm i diameter og 18 cm i indsætbar længde

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på dildoen
 2. Dildoen kan bruges både vaginalt og analt

Efter brug:

 1. Vask dildoen ren med varmt vand
 2. Spray med rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Sørg for dildoen er helt tør og opbevar den i en stofpose
X