XXLToys Mason Dildo 20 cm

DKK 300,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Eksperimenter med en XXL dildo
 • Fremstillet af ftalatfri PVC i høj kvalitet
 • 5,5 cm i diameter og 20 cm i indsætbar længde

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 16770-MASON Kategorier: , , , , , , Tag: GTIN: 3662811226917

XXLToys Mason dildo – en ekstra stor sugekopsdildo

Oplev en intens og fyldig stimulering med denne ekstra store Mason dildo fra XXLToys. Dildoen har et realistisk design med testikler, der kun tilføjer til din nydelse. Dertil kommer den med en sugekop i bunden, så du også kan nyde den imponerende størrelse uden brug af hænder.

XXLToys Mason dildo er fremstillet af hudvenlig PVC. Materialet er af høj kvalitet. Det er derfor uden lugt og har en dejlig blød overflade, der giver dig den bedste oplevelse. Dildoen vil ligeledes hurtigt tilpasse sig din kropstemperatur ved brug.

Sådan bruger du din XXLToys Mason dildo

Du bruger din dildo sammen med en god mængde glidecreme. Vi anbefaler, at du bruger en god vandbaseret glidecreme. En glidecreme er helt uundværlig, når det kommer til en dildo af denne størrelse.

Smør en god mængde glidecreme på dildoen. Dildoen kan bruges både analt og vaginalt. Skal den bruges analt, vil vi anbefale, at du bruger en vandbaseret glidecreme lavet specielt til anal brug. Det vil give dig den bedste oplevelse.

En fyldig dildo i et realistisk design

Ikke nok med, at XXLToys Mason dildo stimulerer med sin imponerende størrelse, så vil du også kunne nyde et realistisk design. Dildoen har et markeret penishoved såvel som et året skaft. Sidst men ikke mindst har den kugler.

Dildoen har en indførbar længde på hele 20 cm, samtidig med at den forkæler dig med hele 5,5 cm i diameteren. Med sexlegetøj fra XXLToys er du sikret en høj kvalitet. Deres produkter produceres i Europa, og der bruges kun de bedste materialer.

Let rengøring af din store dildo med sugekop

Dildoen skal selvfølgelig gøres ren, hver gang du har brugt den. Det sikrer dig en hygiejnisk oplevelse og udvider sexlegetøjs levetid betydeligt. Skyl derfor dildoen grundigt ren i varmt vand efter brug.

Du kan herefter anvende en antibakteriel rensespray på den rengjorte overflade. Det vil fjerne de sidste bakterier og give det bedste og mest hygiejniske resultat. Dildoen skal være helt tør, inden du pakker den væk. Opbevar herefter dildoen i en stofpose.

Vægt776 g
Materiale

PVC (vinyl)

Farve

Sort

Længde

26,5 cm

Indsætbar længde

20 cm

Diameter

5,5 cm

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Eksperimenter med en XXL dildo
 • Fremstillet af ftalatfri PVC i høj kvalitet
 • 5,5 cm i diameter og 20 cm i indsætbar længde

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på din dildo
 2. Brug dildoen håndholdt eller sæt den fast på en jævn og glat overflade med sugekoppen

Efter brug:

 1. Vask dildoen ren med varmt vand
 2. Spray med rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Sørg for dildoen er helt tør, inden du opbevarer den i en stofpose

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “XXLToys Mason Dildo 20 cm”