XXLToys Lysandre Dildo 23 cm

DKK 399,00

 • Eksperimenter med en XXL dildo
 • Fremstillet af ftalatfri PVC i høj kvalitet
 • 7 cm i diameter og 23 cm i indsætbar længde

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 16573-LYSANDRE Kategorier: , , , GTIN: 3662811226481

XXLToys Lysandre dildo

Mærk en ekstra stimulerende fylde med en XXLToys Lysandra dildo. Den naturtro dildo har en imponerende størrelse, det nok er de færreste mænd, der kan hamle op med. Den har nemlig ikke bare en indførbar længde på 23 cm men også en diameter på hele 7 cm.

Der er altså nok dildo til at tilfredsstille de fleste. Dertil er den fremstillet i et hudvenligt PVC-materiale, der ligeledes føles dejlig blødt. Brug dildoen vaginalt eller analt. Den kan selvfølgelig også tages med i bad.

Sådan bruger du din XXLToys Lysandre dildo

For at få den bedste oplevelse med din XXL dildo, er det vigtigt, at du husker glidecremen. Dertil er det vigtigt, at du bruger den rigtige glidecreme. Vi anbefaler en vandbaseret glidecreme – gerne i rigelige mængder.

Skal du bruge dildoen analt, kan du med fordel vælge en vandbaseret glidecreme til anal brug. Med den rette glidecreme kan du få et perfekt glid. Og med en dildo i denne størrelse kommer du ikke langt uden glidecremen.

En naturtro dildo i XXL

Ikke nok med at du får en dildo i en ekstra stimulerende størrelse, så får du også en dildo, der pirrer med sit naturtro design. En XXLToys Lysandre dildo har et markeret penishoved, der med garanti kan mærkes, hvad end dildoen bruges analt eller vaginalt.

Det samme gør sig gældende for de markeret årer, der er langs hele skaftet. Som prikken over i’et er dildoen udstyret med et par realistiske kugler. Med sexlegetøj fra XXLToys er du garanteret kvalitet. Deres produkter er fremstillet af de bedste materialer og produceres altid i Europa.

Let rengøring af din XXL dildo

For at du kan nyde din XXLToys Lysandre dildo igen og igen, skal du også rengøre den korrekt, hvad gang du har brugt den. Det gør du ved at skylle den grundigt ren i varmt vand. Anvend efterfølgende en antibakteriel rensespray lavet specielt til sexlegetøj.

Det vil sikre dig det bedste og mest hygiejniske resultat. Når dildoen er ren, skal den ligeledes også være helt tør, inden du pakker den væk. Du kan med fordel bruge en stofpose til opbevaring. På den måde forbliver dildoen ren, indtil næste gang du skal bruge den.

Vægt 910 g
Materiale

PVC (vinyl)

Farve

Sort

Længde

28 cm

Indsætbar længde

23 cm

Diameter

7 cm

Oversigt

 • Eksperimenter med en XXL dildo
 • Fremstillet af ftalatfri PVC i høj kvalitet
 • 7 cm i diameter og 23 cm i indsætbar længde

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på dildoen
 2. Brug dildoen vaginalt eller analt

Efter brug:

 1. Vask dildoen ren med varmt vand
 2. Spray med rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Sørg for at dildoen er helt tør og opbevar den i en stofpose
X