XXLToys Jessim Kæmpe Plug

DKK 599,00

  • Eksperimenter med en XXL anal plug
  • Fremstillet af ftalatfri PVC i høj kvalitet
  • 11,2 cm i diameter og 19 cm i indsætbar længde

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 21802-JESSIM Kategorier: , , GTIN: 3662811227280

Kæmpe plug fra XXLToys

Er de almindelige store anal plugs ikke store nok? Så er vi sikre på, at denne kæmpe plug fra XXLToys nok skal tilfredsstille dig. Den ekstra store plug er til dig, der ønsker den maksimale fylde, når du leger med anal sexlegetøj.

Pluggen er fremstillet af et hudvenligt PVC-materiale der er uden ftalater. Det er dertil et fleksibelt materiale med en blød overflade. Den store anal plug har en let afrundet spids, der hjælper indføringen på vej.

Sådan bruger du din kæmpe plug

Når du skal bruge en ekstra stor anal plug som denne, er det selvfølgelig alfa og omega, at du også husker glidecremen. Dertil er det heller ikke helt ligegyldigt, hvilken glidecreme du bruger. På grund af materialet skal din glidecreme være vandbaseret.

Derudover er det også en fordel med en vandbaseret glidecreme lavet til anal brug. Den har et længerevarende glid og har ligeledes en konsistens, der gør den nemmere at bruge analt. Du kan også få anal glidecreme med plejende egenskaber, hvilket kan være en stor fordel, når du bruger ekstra stort anal sexlegetøj.

Til dig der ønsker en intens fylde

Med en kæmpe plug som denne kan selv den største appetit mættes. Denne plug er til dig, der er meget øvet, når det kommer til brug af anal sexlegetøj, og som er klar til en endnu større udfordring. Pluggen har en imponerende diameter på 11,2 cm, der hvor den er bredest. Du kan ligeledes nyde hele indførbar længde på 19 cm.

Mærket XXLToys skaber ekstra fyldigt sexlegetøj. Deres produkter er fremstillet i Europa, og der bliver kun brugt materialer af høj kvalitet. Du kan derfor roligt bruge den kæmpe anal plug og nyde den stimulerende fylde.

Rengøring af dit kæmpe anal plug

Det er vigtigt at have styr på hygiejnen, når det kommer til brug af sexlegetøj. Derfor skal din kæmpe plug også rengøres, hver gang du har brugt den. Deler du sexlegetøj med en partner, anbefales det også, at det vaskes inden den anden bruger det.

Pluggen er nem at rengøre under varmt vand. Sørg for at skylle den helt ren og brug efterfølgende en antibakteriel rensespray til sexlegetøj. Tør pluggen af og opbevar den gerne i en stofpose. Så er du sikker på, at den er ren og klar til brug, næste gang lysten melder sig.

Vægt 1218 g
Materiale

PVC (vinyl)

Farve

Sort

Længde

23 cm

Indsætbar længde

19 cm

Diameter

11,2 cm

Oversigt

  • Eksperimenter med en XXL anal plug
  • Fremstillet af ftalatfri PVC i høj kvalitet
  • 11,2 cm i diameter og 19 cm i indsætbar længde

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

  1. Smør vandbaseret glidecreme på din anal plug
  2. Før pluggen ind i dit eget tempo

Efter brug:

  1. Vask din plug med varmt vand
  2. Spray med rengøringsspray til sexlegetøj
X