XXLToys James Dildo 19 cm

DKK 399,00

 • Eksperimenter med en XXL dildo
 • Fremstillet af ftalatfri PVC i høj kvalitet
 • 6,5 cm i diameter og 19 cm i indsætbar længde

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 10166-JAMES Kategorier: , , , GTIN: 3662811228997

XXLToys James dildo

Med en James dildo fra XXLToys kan du opleve den ekstreme og intense fylde, som en ekstra stor dildo kan give dig. Den imponerende XXL dildo vil fylde dig helt ud, hvad end du bruger den analt eller vaginalt.

XXLToys James dildo er fremstillet af PVC, der er et hudvenligt materiale uden ftalater. Materialet er derudover dejlig blødt på overfladen og tilpasser sig hurtigt hudens temperatur. Du kan derfor nyde alle de naturtro detaljer, som denne dildo i XXL størrelse er udstyret med.

Sådan bruger du din XXLToys James dildo

Det er selvfølgelig vigtigt, at du ikke springer glidecremen over, når det kommer til en dildo af denne størrelse. Vi anbefaler en god vandbaseret glidecreme. Smør en god mængde på dildoen før brug.

Skal du bruge dildoen til anal stimulering, anbefaler vi en vandbaseret glidecreme udviklet specielt til anal brug. Den vil have en længerevarende glideevne. Du kan også med fordel vælge en glidecreme med plejende og fugtgivende egenskaber. Brug evt. en anal afslapningsspray hvis dildoen skal bruges analt.

Oplev en ekstra fyldig stimulering

Fantaserer du om at blive fyldt helt ud? Så er det denne XXLToys James dildo, du skal have fingrene i. Dildoen har en imponerende indførbar længde på hele 19 cm og en endnu mere imponerende diameter på 6,5 cm.

Af samme grund er dildoen også til dig, der har prøvet større dildoer før og som nu er klar til en endnu større udfordring. Dildoen kan bruges sikkert både vaginalt og analt. Der er derfor også rig mulighed for at variere din leg.

Rengøring af din XXL dildo

Dildoen skal gøres ren, hver gang du har brugt den. Det er dog både nemt og hurtigt gjort. Det eneste du skal gøre, er at skylle den grundigt ren i varmt vand. Du kan også anvende en rengøringsspray til sexlegetøj efterfølgende.

En antibakteriel rengøringsspray vil fjerne bakterier, samtidig med at den er skånsom for din hud og materialet. Efter rengøringen skal dildoen være helt tør, inden du pakker den væk igen. Brug gerne en stofpose til opbevaring – så holder den sig pæn og ren, til næste gang du skal bruge den.

Vægt 840 g
Materiale

PVC (vinyl)

Farve

Sort

Længde

24 cm

Indsætbar længde

19 cm

Diameter

6,5 cm

Oversigt

 • Eksperimenter med en XXL dildo
 • Fremstillet af ftalatfri PVC i høj kvalitet
 • 6,5 cm i diameter og 19 cm i indsætbar længde

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på dildoen
 2. Brug dildoen vaginalt eller analt

Efter brug:

 1. Vask dildoen ren med varmt vand
 2. Spray med rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Sørg for dildoen er helt tør og opbevar den gerne i en stofpose
X