XXLToys Dev Fist Sort

DKK 349,00

 • Eksperimenter med fisting
 • Fremstillet af ftalatfri PVC i høj kvalitet
 • 7,5 cm i diameter og 38 cm i indsætbar længde

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 20476-DEV Kategorier: , , , GTIN: 3662811226276

XXLToys Dev Fist – en fisting dildo

Fantaserer du om at prøve fisting? Så er en fisting dildo det helt rigtige værktøj. Med en fisting dildo kan du lettere udleve din fantasi uden en partner. Det kan også være at din partner foretrækker at bruge en dildo i stedet for sin egen hånd.

XXLToys Dev Fist er en dildo udformet som en hånd med samlet fingre. Dildoen er lavet i et PVC-materiale af høj kvalitet. Materialet er fuldstændig hudvenligt og er fri for ftalater. Dertil har dildoen en blød overflade, der selvfølgelig kun gør oplevelsen endnu mere stimulerende.

Sådan bruger du din XXLToys Dev Fist

Når det kommer til fisting, kræver det noget helt særligt ift. glidecremen. Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme lavet specielt til fisting. Det vil sikre dig det nødvendige glid og give dig den bedste oplevelse med din fisting dildo.

Sørg for at smøre dildoen godt ind. Smør også vagina eller anus, alt efter om du ønsker at udforske anal eller vaginal fisting. Før dildoen ind langsomt og i dit eget tempo. Det er vigtigt, at du lader kroppen blive varmet godt op, inden du fører hele dildoen op.

TIl dig der vil opleve vaginal eller anal fisting

En XXLToys Dev Fist dildo er til dig, der ønsker det bedste sexlegetøj til fisting. Dildoen er udformet som en arm. Hånden har udstrakte fingre, der alle er samlet. Det giver en lettere indføring, hvor dildoen roligt bliver mere og mere fyldig.

Dildoen har en indførbar længde på hele 38 cm mens den maksimale diameter er på 7,5 cm. Der er altså mulighed for at blive fyldt helt ud på alle måder. Med sexlegetøj fra XXLToys får du ekstra store størrelser i kvalitetsmaterialer. Alle deres produkter er fremstillet i Europa.

Rengøring af din fisting dildo

Som alt andet sexlegetøj skal din fisting dildo fra XXLToys selvfølgelig også gøres ren efter brug. Det er dog meget hurtigt overstået takket være den glatte overflade og vandtætte design. Du skal blot skylle den grundigt i varmt vand.

Vi anbefaler altid, at du ligeledes bruger en antibakteriel rensespray lavet specielt til brug på sexlegetøj. Den fjerner alle bakterier og giver dig det bedste resultat. Når dildoen er ren, skal den tørres, hvorefter du med fordel kan opbevare den i en stofpose.

Vægt 1034 g
Materiale

PVC (vinyl)

Farve

Sort

Længde

40,5 cm

Indsætbar længde

38 cm

Diameter

7,5 cm

Oversigt

 • Eksperimenter med fisting
 • Fremstillet af ftalatfri PVC i høj kvalitet
 • 7,5 cm i diameter og 38 cm i indsætbar længde

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug en god mængde vandbaseret glidecreme
 2. Fisting dildoen kan bruges analt og vaginalt

Efter brug:

 1. Vask dildoen ren med varmt vand
 2. Spray med rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Sørg for at dildoen er tør og opbevar den i en stofpose
X