XXLToys Azat Dildo 17 cm

DKK 229,00

 • Eksperimenter med en XXL dildo
 • Fremstillet af ftalatfri PVC i høj kvalitet
 • 5 cm i diameter og 17 cm i indsætbar længde

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 21429-AZAT Kategorier: , , , GTIN: 3662811227020

XXLToys Azat dildo

Mærk en fyldig og realistisk udformet dildo med denne model fra XXLToys. Dildoen har en imponerende størrelse, der er til dig der søger en ekstra intens stimulering. Dildoen kan bruges både vaginalt og analt, og er derfor perfekt til alsidig og varieret leg.

XXLToys Azat dildo er fremstillet af hudvenlig PVC uden ftalater. Materialet har en blød overflade, der kun gør oplevelsen endnu mere pirrende. Dildoen har derudover et meget naturtro design med realistiske detaljer samt kugler.

Sådan bruger du din XXLToys Azat dildo

Dildoen skal naturligvis bruges sammen med en god mængde glidecreme. Det er simpelthen ikke muligt uden – og det er uanset, om du ønsker at bruge den vaginalt eller analt. Vi anbefaler, at du bruger en god vandbaseret glidecreme.

Du kan med fordel vælge en, der er lavet specielt til anal brug, hvis du ønsker at bruge dildoen til anal stimulering. Uanset hvad skal du sørge for at smøre dildoen godt ind. Du kan selvfølgelig altid tilføje mere, hvis det er nødvendigt.

En ekstra stor dildo til anal og vaginal brug

Med en XXLToys Azat dildo får du et alsidigt stykke sexlegetøj, der kan fylde dig helt ud – både vaginalt og analt. Uanset hvordan du ønsker at bruge dildoen, er du garanteret en fyldig og intens stimulering, som du sjældent har oplevet det før.

Dette er takket være dildoens imponerende størrelse. Den har en indførbar længde på 17 cm samt en diameter på hele 5 cm. Der er altså nok til at udfordre selv den mest erfarne dildobruger.

Let rengøring af din XXL

Du skal altid gøre dit sexlegetøj rent efter brug. Det sikrer dig en hygiejnisk oplevelse, og gør, at du kan nyde sexlegetøjet i længere tid. Dildoen gøres ren ved at skylle den grundigt i varmt vand. Sørg for at den er helt ren.

Efterfølgende kan du med fordel anvende en antibakteriel rensespray lavet specielt til sexlegetøj. Denne spray fjerner bakterier, der kan sidde på overfladen, og er samtidig skånsom mod din hud og materialet. Opbevar den rene og tørre dildo i en stofpose.

Vægt 608 g
Materiale

PVC (vinyl)

Farve

Sort

Længde

22 cm

Indsætbar længde

17 cm

Diameter

5 cm

Oversigt

 • Eksperimenter med en XXL dildo
 • Fremstillet af ftalatfri PVC i høj kvalitet
 • 5 cm i diameter og 17 cm i indsætbar længde

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på din dildo
 2. Dildoen kan bruges vaginalt og analt

Efter brug:

 1. Vask dildoen ren med varmt vand
 2. Spray med rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Sørg for dildoen er helt tør og opbevar den i en stofpose
X