XXLToys Anal Plug Achtung

DKK 249,00

  • Eksperimenter med en XXL anal plug
  • Fremstillet af ftalatfri PVC i høj kvalitet
  • 6 cm i diameter og 18 cm i indsætbar længde

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 20016-ACHTUNG Kategorier: , , , , Tag:

XXLToys anal plug – for en ekstrem fyldig oplevelse

Leder du efter den ultimative XXL butt plug? Så er din søgen endelig forbi. XXLToys anal plug giver dig en ekstrem fyldig oplevelse. Den er til dig, der elsker anal stimulering, men som ønsker en større udfordring, end du nogensinde har prøvet før.

Pluggen har et enkelt design med et let markeret hoved. Den er fremstillet i ftalatfri PVC af højeste kvalitet. Den har en dejlig blød overflade og er nem at holde ren. Brug den til at udforske og eksperimentere med den ekstra intense følelse af ekstrem fylde.

Sådan bruger du din XXLToys anal plug

Det kræver selvfølgelig en god mængde glidecreme at lege med denne XXL anal plug fra XXLToys. Den store plug skal derfor smøres godt ind i vandbaseret glidecreme. Her er det ligeledes vigtigt, at du bruger en glidecreme, der er lavet specifikt til anal brug. Den vil have en bedre og længerevarende glideevne.

Når du har sørget for glidecreme og rigeligt af den, er du klar til at udforske den ekstra fyldige plug. Her er det naturligvis vigtigt, at du lader legen skride frem i dit eget tempo. Det kan uden tvivl tage et nogle forsøg, før du lykkedes, alt efter hvor erfaren du er med anal sexlegetøj af denne størrelse.

Et anal sexlegetøj for den øvet

XXLToys anal plug er uden tvivl et anal sexlegetøj for dig, der er øvet. Den er designet og skabt med tanke på dig, der ønsker det ekstreme og intense. Den er derfor perfekt til dig, der ikke længere finder det tilfredstillende med en large eller XL plug.

Størrelsen er da også vigtig lige at få på plads. Anal pluggen har en fuld længde på 19,5 cm, hvor af 18 cm kan indføres. Den har desuden en diameter på hele 6 cm. Der er altså tale om en ordentlig størrelse, der uden tvivl vil kunne mætte selv den største appetit.

En kvalitet anal plug i størrelse XXL

Udover at imponere med sin størrelse, så er XXLToys anal plug også af en imponerende kvalitet. Pluggen er lavet af et PVC materiale i højeste kvalitet. Det vil sige, at det er uden ftalater og 100% kropssikkert. Materialet er ligeledes uden nogen lugt og har en blød overflade.

Materialet vil hurtigt varmes af din kropstemperatur, hvilket kun vil øge din nydelse. XXLToys producerer deres produkter i Europa og er lavet med tanke på kvalitet. Denne model er fremstillet i Frankrig.

Pas godt på din XXLToys anal plug

For at du kan nyde den ekstreme fylde fra denne XXLToys anal plug igen og igen, er det også vigtigt, at du passer godt på den. Det gør du ved at sørge for en ordentlig og grundig rengøring efter hver brug.

Skyl derfor pluggen grundigt ren med varmt vand og brug også gerne en antibakteriel rensespray lavet specielt til sexlegetøj. På den måde er du sikker på, at dit sexlegetøj er helt rent efter rengøring. Tør pluggen ordentligt af og opbevar den, så den ikke bliver beskidt eller støvet.

Vægt548 g
Materiale

PVC (vinyl)

Farve

Sort

Indsætbar længde

18 cm

Diameter

6 cm

Oversigt

  • Eksperimenter med en XXL anal plug
  • Fremstillet af ftalatfri PVC i høj kvalitet
  • 6 cm i diameter og 18 cm i indsætbar længde

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

  1. Smør vandbaseret glidecreme på din anal plug
  2. Før pluggen ind i dit eget tempo

Efter brug:

  1. Vask din plug med varmt vand
  2. Spray med rengøringsspray til sexlegetøj

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “XXLToys Anal Plug Achtung”