XL Dildo med Sugekop og Kugler – Lyserød

kr. 270,00

 • Fremstillet i et TPE jelly-materiale
 • Realistisk form og størrelse
 • Med sugekop og kugler
 • Kan bruges i en strap-on harness

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Beskrivelse

XL Dildo med sugekop og kugler

Denne XL dildo med sugekop og kugler kommer i et blødt TPE-materiale, også kendt som Jelly, der er et super fleksibelt og behageligt materiale. Den har et realistisk design med et tydeligt penishoved, blodårer langs skaftet og kugler. Detaljer som også kan bidrage med noget ekstra stimulering.

Ønsker du en fræk og realistisk onanioplevelse, er denne pink XL dildo med sugekop og kugler helt oplagt, den har nemlig også en realistisk størrelse, som de fleste kan passe og få en god oplevelse med.

Lige det du skal bruge

Denne XL dildo med sugekop og kugler måler en samlet længde på 22 cm og har en indførbar længde på 16 cm. Dertil får du en diameter på 4,6 cm. Det er en rigtig god størrelse, der stimulerer uden at være for stor.

Du får med denne dildo, lige præcis det du skal bruge – hverken mere eller mindre. Du får tilmed en realistisk stimulering på grund af det detaljerige design. Du vil både kunne mærke det markeret penishoved og årerne langs skaftet. Kuglerne er prikken over i’et, der gør hele oplevelsen komplet.

En sugekop gør underværker

Denne XL dildo med sugekop og kugler, kommer, som navnet tydeligt demonstrerer, med en sugekop. Mange kan tænke, at det ikke giver mening, fordi de jo bare skal ligge med dildoen i sengen, men sagen er, at en dildo kan bruges på mange andre måder – især dem med sugekop.

Denne dildo kan sættes fast på en glat overflade, og så kan du bruge den uden hænder. Brug den for eksempel på en stol, en væg eller på gulvet. På den måde kan du både ride den og tages bagfra.

Også god i en harness

Sugekoppen kan bruges som mere end en sugekop. Den gør det nemlig også muligt at bruge dildoen i en strap-on harness. På den måde kan du spænde dildoen fast og penetrere din partner med det udstyr, du ikke selv render rundt med mellem benene.

En strap-on harness er ofte brugt i par med to kvinder, som gerne vil lege med penetrering.. Dertil kan den bruges, hvis du har en mandlig partner, som gerne vil penetreres analt. Det kan være en ophidsende oplevelse for både giver og modtager.

Anal og vaginal penetrering

En XL dildo med sugekop og kugler som denne kan bruges både analt og vaginalt. Kuglerne gør dildoen sikker at bruge analt. De fungerer nemlig som en stopper og sørger for, at dildoen ikke ryger nogen steder hen.

Med denne dildo får du altså rig mulighed for at eksperimentere, hvad end det er med anal eller vaginal penetrering, eller om du ønsker at gøre brug af sugekoppen, eller om du ønsker at bruge den som en strap-on.

Hold din dildo fin og ren

Alt sexlegetøj skal gøres rent efter brug. Det beskytter både dets overfalde, og det sørger for, at sexlegetøjet ikke er beskidt næste gang du skal bruge det. Efter brug kan du let vaske denne dildo i varmt vand og derefter kan du bruge en rensespray lavet til sexlegetøj. På den måde er du sikker på at den er helt desinficeret og ren.

Til sidst kan du med fordel tørre dildoen af, inden du lægger den væk. Opbevar dildoen i en stofpose, på den måde holder den sig ren og pæn, til næste gang du skal bruge den. Så er den simpelthen klar til næste gang du trænger til en lækker orgasme.

Detaljer
Vægt350 g
Materiale

TPE

Farve

Pink

Længde

22 cm

Indsætbar længde

16 cm

Diameter

4,6 cm

Vandtæt

Ja

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Brug dildoen med vandbaseret glidecreme
 2. Kan fastsættes på en glat overflade eller bruges i en strap-on harness
 3. Nyd stimuleringen enten analt eller vaginalt

Efter brug:

 1. Rengør med varmt vand og brug en rensespray
 2. Tør dildoen af inden den lægges væk
Anmeldelser (2)

2 anmeldelser af XL Dildo med Sugekop og Kugler – Lyserød

 1. Javagar

  Lækker dildo!

  Virkelig god at ride på og man får de vildeste intense orgasmer!

 2. Mathilde

  God dildo
  Virkelig en god dildo. Størrelsen er god og den er også fleksibel og blød. Lækkert med det markeret hoved og de naturtro kugler er også et fint touch. Plejer at bruge sugekoppen men den er også helt fin at styre med hånden.

Tilføj en anmeldelse af varen