We Vibe Unite Par Vibrator Lilla

kr. 745,00 kr. 596,00

 • Fjernstyret par vibrator til spændene leg i soveværelset
 • Stimulerer klitoris, G-punktet og penis
 • Har 9 vibrationshastigheder
 • Fremstillet af silkeblødt medicinsk silikone
 • Genopladelig

Læs Mere

Ikke på lager

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Beskrivelse

Unite par vibrator fra We Vibe

Denne ergonomisk udformet parvibrator fra We Vibe vil forkæle alle de vigtige punkter – og så er den designet til at blive brugt under samleje mellem mand og kvinde. Vibratoren bæres af kvinden. Det indvendige stykke stimulerer G-punktet, mens det udvendige rammer klitoris med vibrationer.

Vibratoren er dog samtidig så smal, at den gør det muligt for manden at penetrere. Han vil nyde en mere stram fornemmelse og kan også mærke de indvendige vibrationer. Samtidig vil det indvendige stykke blive skubbet op mod G-punktet, når han trænger ind, hvilket igen vil øge kvindens nydelse.

Sådan bruger du din Unite par vibrator

Vibratoren kommer med en fjernbetjening med kun en knap. Det bliver derfor ikke nemmere at skifte mellem de 10 vibrationsindstillinger. Med fjernbetjeningen kan I uden afbrydelser nyde den stigende intensitet fra de forskellige mønstre.

Inden I kommer så langt, er det dog vigtigt, at I husker glidecremen. Vibratoren skal bruges sammen med en vandbaseret glidecreme, der skal smøres på det indvendige stykke for nem indføring. I kan også bruge noget på penis samt klitoris.

Simpel, effektiv og nem at bruge

I kan trygt vælge en Unite par vibrator, selvom I ikke har meget erfaring med sexlegetøj. Den er nemlig meget brugervenlig og kræver ikke den store erfaring. Fjernbetjeningen har kun en knap, og I vil derfor hurtigt blive bekendte med de i alt 10 vibrationsindstillinger.

Hvis det er jeres første sexlegetøj, kan I med fordel bruge ekstra god tid på at blive bekendt med det. Test alle vibrationsindstillingerne af og prøv også gerne at bruge vibratoren i forskellige stillinger.

Mere nydelse for jer begge

En Unite par vibrator er perfekt til jer, der søger et sexlegetøj, der kan give ekstra nydelse for jer begge. Vibratoren er designet til at blive nydt af begge parter, og I kan derfor dele den øget tilfredsstillelse sammen.

Vibratoren vil blive en helt naturlig del af jeres samleje og altså ikke noget, der afbryder eller som skal bruges før eller efter. Vibrationerne kan naturligvis også nydes som en del af forspillet. Her kan vibratoren både bruges på klitoris og testikler, samt andre steder I ønsker at forkæle.

Rengøring af Unite par vibrator

Vibratoren er ikke vandtæt med stænktæt. Det betyder, at den godt kan tåle at få vand på sig men ikke for meget, og den kan heller ikke tåle at blive sænket ned i vand. Vi anbefaler derfor, at du bruger en våd klud til rengøringen.

Brug ligeledes en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj. På den måde er du sikker på at dit sexlegetøj, er helt rent efter brug. Opbevar den rene og tørre vibrator i den medfølgende stofpose.

Detaljer
Vægt170 g
Batteri

Fjernbetjening 1x CR2032 (inkl.), Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 120 min.

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

7,5 cm

Diameter

3-4,6 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Lilla

Vibration

9 hastigheder

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Vandtæt

Nej (kun stænktæt)

Mærke

We Vibe

Vejledning

Vejledning

Før brug

 • Start ud med at vaske vibratoren i varmt vand før første brug
 • Smør vandbaseret glidecreme på klitoris, skedeåbning, penis samt på vibratoren
 • Tænd ved at trykke på den store knap
 • Skift mellem de 10 forskellige vibrationer ved at trykke på knappen

Efter brug

 • Sluk ved at holde knappen nede
 • Vask din Satisfyer under varmt vand
 • Rens med en rensespray til sexlegetøj
 • Sæt vibratoren til opladning i mindst 2-3 timer. Magnetstikket klikkes på de to metaldutter på vibratoren. Den anden ende af kablet sættes i din computer eller dit opladerstik i stikkontakten
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “We Vibe Unite Par Vibrator Lilla”