We Vibe Pivot Penisring med Vibrator Blå

DKK 529,00

 • Fleksibel og silkeblød penisring
 • Fremstillet af medicinsk silikone
 • 10 forskellige vibrationsniveauer
 • Kan styres med We-Connect app
 • Perfekt til langdistance forhold da vibrationerne kan styres igennem appen, selvom man befinder sig forskellige steder i verde.
 • Genopladelig

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Fleksibel og silkeblød penisring
 • Fremstillet af medicinsk silikone
 • 10 forskellige vibrationsniveauer
 • Kan styres med We-Connect app
 • Perfekt til langdistance forhold da vibrationerne kan styres igennem appen, selvom man befinder sig forskellige steder i verde.
 • Genopladelig

Læs Mere

Beskrivelse

Pivot penisring med vibrator fra We Vibe

Simpel og effektiv – og lækker kvalitet. Det opsummerer meget godt, hvad du får med en Pivot penisring med vibrator fra We Vibe. Penisringen er en fleksibel silikonering, der sættes ved penisroden. Den hjælper dig md at få en erektion, der er hårdere og som kan vare i længere tid.

Derudover har penisringen en vibrator. Det betyder, at din partner kan nyde de dejlige vibrationer samt din forbedret erektion. En vibrerende penisring er et ideelt sexlegetøj til par, men kan også bruges under onani.

Sådan bruger du din Pivot penisring med vibrator

Penisringen er meget nem at bruge og den kræver ikke den store erfaring. Vibratoren har kun en knap, hvorfra du tænder og slukker samt skifter indstilling. Penisringen sættes nemmest på, hvis du bruger en smule vandbaseret glidecreme.

Sørg for at den sidder helt nede ved roden og tænd herefter vibrationerne. Du kan naturligvis også blot nyde den stramme effekt fra penisringen uden vibrationer. Bruger du den med vibrationer sammen med en partner, kan I med fordel prøve at bruge den i forskellige stillinger, til I finder den bedste.

En god parvibrator

En Pivot penisring med vibrator er en god vibrator til par. Den kan nemlig bruges under samleje og vil indgå helt naturligt. Den vil derfor ikke komme i vejen eller kræve afbrydelser. Den vil kun give øget nydelse for jer begge.

Udover at både du og din partner kan nyde en hårdere og længerevarende erektion, så kan din partner også nyde stimulering med vibrationer. I kan også bruge vibratoren håndholdt som en del af forspillet. De lækre vibrationer kan nydes mange steder.

Forbedret erektion og øget nydelse

En penisring virker ved at holde blodet ude i penis. Den stramme silikonering gør, at blodet ikke ryger tilbage så hurtigt. Det resulterer i en erektion, der er mere hård og som også kan vare i længere tid. Noget der både kommer dig og din partner til gode.

Når du sætter disse egenskaber sammen med en vibrator, er der lagt op til en ekstra nydelsesfuld oplevelse. Vibrationen kan give ekstra nydelse til din partner samtidig med, at I begge nyder en forbedret erektion.

Rengøring af Pivot penisring med vibrator

Penisringen er vandtæt, hvorfor du kan nyde den i badet samt gøre den grundig ren uden problemer. Efter brug skal du skylle dit sexlegetøj i varmt vand, indtil det er helt rent. Brug også gerne en desinficerende rengøringsspray til sexlegetøj.

Når din penisring er helt tør, kan du se, om den har brug for at blive opladet. Herefter kan du opbevare den i en stofpose. På den måde er du sikker på, at den er pæn og ren, til næste gang du får brug for den.

Detaljer
Vægt205 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 120 min.

Genopladningsmetode

USB-kabel

Indvendig diameter

3,1 cm (strækbar)

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Blå

Vibration

10 vibrationsindstillinger

Specielle Egenskaber

app styret, Indeholder ikke latex og ftalater

Vandtæt

Nej

Mærke

We Vibe

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på ved ringen for nemmere påføring
 2. Placer penisringen ved penisroden
 3. Tænd for vibrationerne ved at trykke på knappen
 4. Tryk på knappen igen for at skifte vibrationsindstilling

Efter brug:

 1. Hold knappen nede for at slukke vibratoren
 2. Skyl penisringen ren under varmt vand og brug en rengøringsspray til sexlegetøj – Spray 2-3 gange og lad den tørre
 3. Oplad den hvis nødvendigt med den medfølgende oplader
 4. Opbevar penisringen i den medfølgende stofpose
Anmeldelser (1)

1 anmeldelse af We Vibe Pivot Penisring med Vibrator Blå

 1. Bente S

  Elsker alt ved den

Tilføj en anmeldelse af varen