We Vibe Jive Vibrator Æg Pink

DKK 899,00

 • Lækkert blødt silikone
 • Perfekt form der passer til den kvindelige anatomi
 • Designet til at ramme og stimulere dit G-punkt
 • Hele 10 vibrationer der kan kontrolleres igennem appen We-Connect
 • We-Connect gør også at din partner kan kontrollerer dine orgasmer, selv hvis I befinder jer på hver sin side af kloden.
 • 100% vandtæt og genopladelig

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 05519960000 Kategorier: , , , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Lækkert blødt silikone
 • Perfekt form der passer til den kvindelige anatomi
 • Designet til at ramme og stimulere dit G-punkt
 • Hele 10 vibrationer der kan kontrolleres igennem appen We-Connect
 • We-Connect gør også at din partner kan kontrollerer dine orgasmer, selv hvis I befinder jer på hver sin side af kloden.
 • 100% vandtæt og genopladelig

Læs Mere

Beskrivelse

Jive vibrator æg fra We Vibe

Oplev dyb og intens stimulering med dette Jive vibrator æg fra We Vibe. Ægget indføres vaginalt og med knappen på silikonesnoren kan du skifte mellem de forskellige vibrationsindstillinger. Du kan også vælge at bruge den gratis app We-Connect – med den får du en uendelig mængde indstillinger.

Selve vibratoren er fremstillet af hudvenlig silikone uden ftalater og latex. Den er udformet som et ovalt æg, der gør den nem og behagelig at føre op. Da vibratoren sidder oppe, er den yderst diskret og er derfor perfekt, hvis du også vil nyde de pirrende vibrationer uden for hjemmets fire vægge.

Sådan bruger du din Jive vibrator

Du bestemmer selv, om du vil styre vibratoren manuelt eller gøre brug af den smarte app. Bruger du appen får du uendelige indstillinger, der giver dig komplet kontrol over din nydelse. Du kan dog også sagtens nøjes med de 10 vibrationsindstillinger, du får ved manuel styring.

Når du skal føre dit Jive vibrator æg op, er det vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme. På den måde sikrer du dig, at ægget er nemt og behageligt at føre op. Du kan naturligvis også nyde vibrationerne direkte på klitoris – også her vil vi anbefale dig at bruge glidecreme.

Nyd diskret G-punktsstimulering

På grund af vibratoræggets design, vil det stimulere G-punktet, når det føres op. Det er altså en diskret og effektiv måde for dig at opleve den eftertragtede G-punktsorgasme. Der er også rig mulighed for at stimulere klitoris samtidig med, at vibratoren stimulerer dig indvendigt.

Da ægget er vandtæt, kan du med fordel bruge det under bruseren eller i badekarret. Jive vibrator æg er ideel til sololeg, såvel som leg sammen med en partner. Brug ægget til et pirrende forspil, der uden tvivl vil få jer begge i det rette humør.

En smart app-styret vibrator

En app-styret vibrator er bare smart. Det gør det endnu nemmere at styre din vibrator, og du får endnu flere indstillinger. På den måde kan du få komplet kontrol over din nydelse. Omvendt giver det dig også muligheden for at give kontrollen til en anden.

Lad for eksempel din partner tage styringen med appen. Det kan give anledning til mange frække lege, der kan forny jeres sexliv. Da vibratoren er meget diskret, kan I også prøve at bruge den, mens I er ude.

Rengøring af Jive vibrator æg

Vibratoren er vandtæt og kan derfor nemt gøres grundig ren. Efter brug skal du derfor vaske vibratoren i varmt vand, indtil den er helt ren. Vil du være sikker på et hygiejnisk resultat, skal du efterfølgende bruge en rengøringsspray til sexlegetøj.

Når du har gjort vibratoren ren, skal den ligeledes tørres. Det er vigtigt, at du ikke pakker dit sexlegetøj væk, mens det stadig er vådt. Opbevar dit Jive vibrator æg i den medfølgende stofpose.

Detaljer
Vægt295 g
Batteri

USB – Genopladeligt batteri

Batterilevetid

ca. 120 min.

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

9,8-16 cm

Diameter

7,3 cm

Materiale

ABS + Silikone

Farve

Pink

Vibration

10 hastigheder

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Vandtæt

Nej

Mærke

We Vibe

Vejledning

Vejledning

Før brug

 1. Brug vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren
 2. Skift indstilling på silikonesnoren eller brug appen We-Connect

Efter brug

 1. Skyl vibratoren ren i varmt vand og brug en antibakteriel rensespray til sexlegetøj
 2. Sørg for at vibratoren er helt tør
 3. Oplad vibratoren hvis det er nødvendigt med den medfølgende oplader (klikkes på)
 4. Opbevar vibratoren i den medfølgende stofpose
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “We Vibe Jive Vibrator Æg Pink”