Wave lufttryksvibrator til Klitoris og G-punktet – Lilla

DKK 500,00 DKK 349,00

 • Lufttryksvibrator
 • Silikone materiale i mørk lilla
 • 10 forskellige vibrationer til G-punkt +10 forskellige til klitoris
 • Kan styres separat
 • 100% Vandtæt

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): zd006 Kategorier: , , , , GTIN: zd006

Nyd det bedste fra begge verdener med en Wave Lufttryksvibrator

Med denne Wave lufttryksvibrator får du det bedste fra to verdener i en unik kombination. Nyd en stimulerende g-punkts orgasme i mens den innovative lufttryksvibrator masserer din klitoris i en berøringsfri stimulering.

Det bedste ved den Lilla Wave Luftryksvibrator

Den mørk lilla Wave Lufttryksvibrator har 20 vibrationer i alt. Den har 10 vibrationer til G-punktet og 10 til klitorrisen. Det er en dobbelt stimulator, der med sikkerhed vil give dig nogle af de mest intense orgasme du længe har oplevet.

Brug dildo-stykket med eller uden vibrationerne til at stimulere dit G-punkt. Har du mod på mere, kan du tænde for luftbølgerne, der nærmest uden at røre din klitoris,  stimulere dit følsomme område med luft og vibrationer.

Wave Lufttryksvibrator gør specifikt det, at den gør brug af luftbølger der “suger” sig fast til din klitoris. Lufttryksvibratorer er nogle af de mest unikke vibratorer på markedet, derfor er kombinationen af en dildo og en luftryksvibrator noget du ikke vil gå glip af. Det er et stykke legetøj til de, der kun ønsker det bedste orgasmer.

Vores Wave Lufttryksvibrator er lavet af medicinsk silikone, er vandtæt og kan nydes separat. Du kan nemt pakke den ned og tage den med på dine turer. Den kan bruges i vand, under dynen eller hvor du ellers ønsker det.

Brug Wave Lufttryksvibratoren som du vil. Nyd luftryksbølgerne uden dildoen eller omvendt. Brug legetøjet alene eller med din partner. Udlev dine fantasier, præcis som du har drømt.

Med en lufttryksvibrator kan vi nærmest garantere dig en orgasme.

Hvordan bruger jeg den Lilla Wave Lufttryksvibrator?

Placer mundstykket på din Wave Lufttryksvibrator over din klitoris og lad den suge sig fast via trykbølger. Du kan i mens lade dildostykket stimulere dit g-punkt. Brug dildo-stykkets vibrationer uden at have lufttryksvibratoren tændt og omvendt.

Skift mellem de forskellige vibrationer både til dildo-stykket, men også lufttryksvibratoren og lad orgasmen overtage din garanteret skælvende krop.

Wave Lufttryksvibratoren har et utrolig simpelt design, hvor du kun skal navigere mellem tre knapper. Der er en Tænd/sluk-knap, en knap til dildo-stykket og en knap til lufttryksvibratoren. På de forskellige knapper kan du nemt skifte mellem de mange og intense vibrationsmønstre.

Silikonelegetøj og glidecreme

Der findes et hav af forskellige glidemidler på markedet. Der er alt fra vandbaseret til olie – og silikonebaseret glidecreme. Så hvilken glidecreme skal du vælge? Som huskeregel, anbefaler vi altid en vandbaseret glidecreme til silikonebaseret legetøj.

Hvis du ikke bruger en vandbaseret glidecreme til dit silikonebaseret legetøj, kan du risikere at din Wave Lufttryksvibrator beskadiges. Hvis du dog bruger en kondom på dit legetøj, kan du godt bruge en silikonebaseret glidecreme.

Vi anbefaler dog alligevel altid en vandbaseret glidecreme, så ved du med sikkerhed, at du passer ekstra godt på din vibrator.

En glidecreme gør også din intime lege mere behageligt, ikke kun for dig, men også for din partner. Glidecreme hjælper din partner og dit legetøj med at glide lettere. Det mindsker rifter og ubehag og øger følelsen af en dejlig orgasme.

Vand og rensespray er din bedste ven

Rens altid din Wave lufttryksvibrator efter hvert brug. Det mindsker bakterier og forlænger levetiden på dit sexlegetøj. Vi er vilde med “Speciel cleaner” rensesprayen, som er specielt udviklet til at gøre sexlegetøj rent.

Vask først din vibrator af med varm vand. Dernæst skal du tørre den af med en klud, hvorefter du skal bruge 2-3 sprøjt af rensesprayen. Når du har tørret vibratoren af, skulle den gerne være klar til at blive gemt væk.

Du kan nu pakke Wave Lufftryksvibrator væk som du ønsker, eller bruge den pose som følger med vibratoren, når du modtager den.

God fornøjelse med din nye Wave Lufttryksvibrator.

Vægt 275 g
Batteri

Genopladeligt

Vibration

20 i alt – 10 til G-punkts vibratoren og 10 til lufttryksvibratoren

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Mørk lilla

Længde

22 cm

Indsætbar længde

12 cm

Diameter

Lufttryksvibrator: 2 cm

Oversigt

 • Lufttryksvibrator
 • Silikone materiale i mørk lilla
 • 10 forskellige vibrationer til G-punkt +10 forskellige til klitoris
 • Kan styres separat
 • 100% Vandtæt

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på hovedet af Wave Lufttryksvibrator
 2. Brug evt. orgasme creme for ekstra stimulerende orgasme
 3. Tænd på tænd/sluk knappen nederst for at tænde din Wave vibrator
 4. Skift i mellem 20 forskellige vibrations mønstre på de to knapper – Ønsker du at skrue op eller ned undervejs, kan du også gøre det på de to knapper.

Efter brug:

 1. Sluk din Wave Lufttryksvibrator på tænd/sluk knap
 2. Rengør den med varmt vand og en rengøringsspray
 3. Tør den af
 4. Oplad den med USB-kablet, sæt den i bagpå vibratoren (i 2-3 timer)
X