Vibrerende prostata silikone vibrator

DKK 100,00

 • Prostata vibrator i silikone
 • God til den erfarne bruger
 • Batterier medfølger
 • Vandtæt
 • Giver en lækker stimulering
 • 1 vibrationsniveau

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): AW002 Kategorier: , , , , GTIN: AW002

Prostata silikone vibrator

Er du ikke bekendt med et massageapparat som denne prostata silikone vibrator, så lad dig endelig ikke afskrække. Mange beskriver prostataen som mandens G-punkt, det sidder i anus og er på størrelse med en lille valnød. Prostata svulmer op ved stimulering og sexuel ophidselse, og det kan give en lækker og intens følelse, som gør dine orgasmer endnu bedre. Denne vibrator kommer i en blødt silikone og med en form lavet lige præcis til at ramme prostata rigtigt. Dertil er den vandtæt, så du kan sagtens bruge denne vibrator i badet.

Hvordan virker det?

Prostata kan kun stimuleres gennem endetarmen. Det kan være svært at ramme prostata rigtigt, så det er helt oplagt at bruge et massageapparat som denne vibrator, der er udformet som den er, så den bedre kan nå prostataen. Ofte er det langt lettere at ramme rigtigt med en vibrator som denne, end det er med penis. Nogle mænd kan opnå orgasme, hvis deres prostata stimuleres og uanset hvad, så er det enormt dejligt at opleve stimulering af den, for eksempel mens du stimuleres ved penis også.

Til den erfarne

Denne prostata silikone vibrator er for den erfarne mand, for den har nemlig en relativt stor størrelse, og man skal derfor kende sig selv temmelig godt for at bruge denne vibrator. Er du erfaren når det kommer til analsex, så kan denne størrelse være svaret og give en super lækker stimulering. En af fordelene ved netop denne vibrator er den, at du kan bruge den håndfri. Du kan derfor bruge den samtidig med, at du er sammen med en partner, hvilket bare gør for noget ekstra lækker sex.

Håndfri stimulering

Mange synes måske, at sexlegetøj er til solo leg og at det ikke skal bruges i parleg, men det giver da god mening at give hinanden noget ekstra nydelse, når man er igang, også med sexlegetøj. Denne prostata silikone vibrator kan bruges håndfri, så du kan føre den ind og derefter fokusere på din partner. Det gør at du kan stimuleres både analt og ved at penetrere din partner, og der er altså dobbelt op på nydelse. Det kan både du og din partner få noget ud af, og har I ikke leget med sexlegetøj før, så er det da noget I skal prøve af.

Sådan gør du

Denne prostata silikone vibrator er som navnet antyder lavet i silikone, det betyder at den skal bruges med en vandbaseret glidecreme, som er bedst for silikonens overflade. Så holder vibratoren længst og bliver ikke træls og klistret. Brug glidecremen både på vibratoren og ved din indgang. Det kan være en fordel først at tænde for vibratoren efter den er ført ind. Efter brug skal du rense vibratoren i varmt vand og derefter med en rensespray lavet til sexlegetøj. Det desinficere, og så er den helt ren og klar til næste gang du vil bruge den.

Vægt100 g
Materiale

Silikone

Vibration

1 hastighed

Batteri

2x AAA (inkl)

Farve

Sort

Indsætbar længde

10 cm

Diameter

3 cm

Vandtæt

Ja

Oversigt

 • Prostata vibrator i silikone
 • God til den erfarne bruger
 • Batterier medfølger
 • Vandtæt
 • Giver en lækker stimulering
 • 1 vibrationsniveau

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Indsæt det medfølgende batteri ved at tage bunden af vibratoren af. Skulle der sidde et plastik beskyttelseslag i vibratoren fjernes dette, og batteriet indsættes
 2. Brug vandbaseret glidecreme med denne vibrator
 3. Tænd for vibratoren på knappen
 4. Indfør vibratoren og oplev den lækreste stimulering

Efter brug:

 1. Sluk for vibratoren på knappen
 2. Rens vibratoren i varmt vand
 3. Brug en rensespray til sexlegetøj og tør af

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vibrerende prostata silikone vibrator”