Vibrerende Penisring med 7 Hastigheder – Gennemsigtig

DKK 50,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Lækker penisring med to ringe
 • Med bulletvibrator for ekstra stimulation
 • Vandtæt
 • Batteri medfølger

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Lækker vibrerende penisring

Er du vant til at bruge en penisring og elsker det? Så skal du helt sikkert prøve denne vibrerende penisring. Det giver ekstra nydelse og stimulation til både dig og din partner. Du kan holde længere i sengen, og I får begge glæde af de lækre vibrationer.

Denne vibrerende penisring er udformet med to ringe, små knopper som er ekstra pirrende, og er i et flot gennemsigtigt design. Vibratoren på ringen har også hele 7 forskellige hastigheder. De styres nemt ved tryk i enden på den lille bullet vibrator der er fastsat i penisringen.

Hvordan virker en penisring?

En penisring virker ved at den stopper for noget af blodets passage til og fra penis og testikler. Det vil sige at blodet holdes ude i penis, og derved giver dig en længerevarende erektion. Det gør også penis mere følsom, og kan give mere intense orgasmer.

Sådan sætter du den på

Du sætter den på før du får erektion. Brug en vandbaseret glidecreme til at gøre påsætningen lettere. Tag den største ring, og placer den om dine kugler ved at sætte én testikel igennem ad gangen.

Tag din ikke-erigerede penis og sæt den igennem den mindre ring. Skub den helt ned til roden af penis, og så er du klar! Hav ikke din penisring på i mere end 30 minutter, og sørg for altid at tage den af før du falder i søvn.

Brug den med din partner – eller alene

Mange elsker at bruge en penisring med en partner fordi det giver mere længerevarende nydelse og, hvis der oven i købet er vibration i den så er det skønt at se hvordan det pirrer din partner. Men du kan også sagtens bruge din penisring alene!

Brug den til at gøre din onanisession endnu bedre, vend vibratoren så den rammer dine kugler og nyd de dejlige vibrationer. Det kan være rart at prøve og vænne sig til sin vibrerende penisring inden man tager den med i legen med en partner.

Vandtæt – brug den til jeres våde lege

Sex i badet er super frækt og hvad kunne være endnu mere lækkert end en penis ring, der er vandtæt? Tag roligt din vibrerende penisring med i bad.

Hvordan passer jeg på min vibrerende penisring

Hvis du gerne vil have, at din penisring holder i lang tid, så skal du tage dig godt af den. Det gør du ved at huske at vaske den efter hver brug med varmt vand og mild sæbe, samt en rensespray lavet særligt til sexlegetøj. Tør efter med en ren klud og læg din penisring på plads et tørt og rent sted – så er den klar til næste gang du har lyst til at bruge den.

Vægt60 g
Farve

Gennemsigtig

Vibration

7 hastigheder

Materiale

TPE

Batteri

3x AG13 (inkl)

Vandtæt

Ja

Ringtype

Dobbelt ring

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Lækker penisring med to ringe
 • Med bulletvibrator for ekstra stimulation
 • Vandtæt
 • Batteri medfølger

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Før første brug, så husk at vaske din penisring med varmt vand, mild sæbe og en rengøringsspray til sexlegetøj
 2. Tag bulletvibratoren ud, skru den fra hinanden og fjern det lille stykke plastic der sidder over batteriet. Skru den sammen igen, og sæt den tilbage i penisringen
 3. Brug en vandbaseret glidecreme, og sæt din penisring på (se vejledning i beskrivelse)
 4. Tænd vibratoren på den lille knap i bunden af vibratoren

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren på den lille knap i bunden af vibratoren
 2. Tag din penisring af. Hav ikke din penisring på i mere end 30 minutter, og sov ikke med ringen på
 3. Vask din penisring med varmt vand, mild sæbe og en rengøringsspray lavet særligt til sexlegetøj
 4. Tør efter med en ren klud

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vibrerende Penisring med 7 Hastigheder – Gennemsigtig”