Vibrerende penis ring i silikone med kaninører

DKK 69,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR

 • Med vibration
 • Rabbit-ører til klitoris stimulering
 • Sød pink farve
 • One size, kan strækkes
 • Stimulere begge parter

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): XL008 Kategorier: , , , , , GTIN: XL008

Vibrerende penis ring i silikone med kaninører

Har du set Sex and the city, så kender du til the rabbit. Det er den populære vibrerende dildo med et sæt kaninøre, der stimulerer klitoris. Det er ikke uden grund, at den er blevet så populær. De små vibrerende øre mærkes nemlig fuldstændig fantastiske og du kan få nogle fantastiske klitorisorgasmer. Med denne ring får du lækker stimulering til begge parter. Ringen strammer om penis og giver en kraftig og pirrende erektion, og kaninørerne stimulerer samtidig klitoris, det er altså best of both worlds, det her.

Hvad kan en penis ring?

En penis ring er et stykke sexlegetøj til manden. Den føres på penis og placeres helt ved roden, hvor den strammer til og fører til en mere intens og længerevarende erektion. Ringen skal sidde stramt om penis, så den holder på blodet, men den skal ikke gøre ondt. Ringene findes i mange forskellige versioner. Denne med de fine kaninører er lavet, så de kan give klitoris stimulering til den kvindelige partner samtidig med at manden har penis ringen på.

Lækre vibrationer til jer begge

Vibrerende penis ring i silikone med kaninører vibrerer i én styrke og den tændes på siden af ringen. Denne vibration kan mærkes af begge parter, den vibrerer på penis og dette kan mærkes af jer begge, mens vibrationerne også kan mærkes i kaninørerne som stimulerer klitoris. Vibrerende penis ring i silikone med kaninører er trods sit søde udseende en kraftig én af slagsen, og der er masser af intense følelser at hente for jer begge.

Brug vandbaseret glidecreme

Vi kan bare ikke sige det nok, vandbaseret glidecreme er vejen frem. Med sexlegetøj i silikone skal glidecremen altså være vandbaseret, så holder det bare bedst, det gælder også denne vibrerende penis ring i silikone. Med denne penis ring kan det være en fordel at bruge glidecreme når den skal af og på, dertil er det godt med en masse glidecreme under brug, så der opnås den bedste stimulering af klitoris.

Vægt25 g
Farve

Pink

Størrelse

One size, kan stækkes

Vibration

1 hastighed

Batteri

2x LR41 (inkl)

Materiale

Silikone

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR

 • Med vibration
 • Rabbit-ører til klitoris stimulering
 • Sød pink farve
 • One size, kan strækkes
 • Stimulere begge parter

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Tag den lille bulletvibrator ud af penisringen og skru den for at åbne den. Fjern det lille stykke plastic der sidder over batteriet, og skru den sammen igen og sæt den tilbage i penisringen
 2. Brug en vandbaseret glidecreme på den penis, og sæt din penisring på – det kan være nemmere før, du får erektion
 3. Tænd vibratoren på knappen på vibratoren

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren på knappen på vibratoren
 2. Tag din penisring af
 3. Vask din penisring med vibrator efter hver brug med varmt vand og en rengøringsspray lavet særligt til sexlegetøj
 4.  Sørg for at lade den tørre af

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vibrerende penis ring i silikone med kaninører”