Vibrerende Bullet i Sølv

DKK 45,00

  • Bullet vibrator til præcis stimulering
  • Praktisk størrelse på 8 cm
  • Lille og diskret design
  • Kraftfuld vibration
  • Flot sølv finish

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): YK005Y Kategorier: , , , Tag: GTIN: YK005Y

Vibrerende bullet i sølv

Forkæl dig selv eller din partner med den populære bullet vibrator i sølv. Med denne vibrator kan du opleve de dejligste og mest intense klitorisorgasmer, uden besvær. Den er nemlig utrolig nem at bruge, og så er den trods sin lille størrelse på kun 8 cm en kraftig lille sag, så du kan få en masse dejlige vibrationer.

Denne vibrerende bullet bruger 3x AG13 batterier, som selvfølgelig medfølger. Du kan bruge den vibrerende bullet alene eller sammen med din partner, og du kan let og diskret have den med i tasken, for den er på størrelse med læbestift.

En vibrator til både solo- og parleg

Uanset om du skal bruge klitorisvibratoren til sololeg eller sammen med din partner, så vil du elske hvad denne vibrerende bullet har at byde på. Brug den f.eks. under et frækt forspil sammen med din partner eller til ekstra stimulering af klitoris under samleje.

Alene kan du bruge den til lette klitorisorgasmer eller i kombination med andet sexlegetøj. Brug den for eksempel sammen med en sugekop dildo. Så kan du forkæle dig selv med både indvendig og udvendig stimulering.

Sådan bruger du en bullet vibrator

En bullet vibrator er oplagt til nybegynderen. Den er lille og nem at bruge men giver dig samtidig alle de vibrationer du har brug for. For at få det meste ud af den lille vibrator, skal du bruge den sammen med en vandbaseret glidecreme.

Du tænder for vibrationen på knappen på bunden, hvor du også slukker for vibrationerne igen. Efter brug skal du rense din vibrerende bullet i varmt vand og derefter bruge en rensespray til sexlegetøj – så den er helt ren. Sørg for at tørre den af, inden du lægger den væk.

Vægt55 g
Vibration

1 hastighed

Farve

Sølv

Batteri

3x AG13 (inkl)

Materiale

ABS

Længde

8 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vibrerende Bullet i Sølv”