Vibrerende bullet i sølv

DKK 100,00 DKK 45,00

  • Rammer klitoris perfekt
  • Praktisk størrelse, 8 cm
  • Lille og diskret design
  • Kraftfuld vibration
  • Lækkert sølv finish

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): YK005Y Kategorier: , , , GTIN: YK005Y

Vibrerende bullet i sølv

Forkæl dig selv eller din partner med den populære bullet vibrator i sølv. Med denne vibrator kan du opleve de dejligste og mest intense klitoris orgasmer, uden besvær. Den er nemlig utrolig nem at bruge og betjene, og så er den trods sin lille størrelse på kun 8 cm en kraftig lille sag, så du kan få en masse dejlige vibrationer. Denne vibrerende bullet bruger 3x AG13 batterier, som selvfølgelig medfølger. Du kan bruge denne vibrerende bullet alene eller sammen med din partner, og du kan let og diskret have den med i tasken, for den er på størrelse med læbestift.

Den perfekte vibrator til tasken

Det er ikke nogen hemmelighed at lysten kan melde sig når som helst, og så er en lille vibrerende bullet som denne i sølv altså bare sagen. Du kan nemt have den med på farten, når du skal fra A til B eller på en fræk weekend, for den fylder ikke mere end en læbestift, og kan let forveksles med denne. Det er altså en diskret men stadig kraftig lille sag du får dig her, som kan give dig nogle lækre og intense klitoris orgasmer.

En vibrator til både solo- og parleg

Uanset om du skal bruge klitoris vibratoren til sololeg eller sammen med din partner, så vil du elske hvad denne vibrerende bullet har at byde på. Brug den f.eks. under et frækt forspil sammen med din partner eller til ekstra klitoris stimulering, mens I har sex. Alene kan du bruge den til lette og intense klitoris orgasmer, eller i kombination med andet sexlegetøj, for eksempel en sugekop dildo, så du kan opleve dobbelt stimulering.

Sådan bruger du en bullet vibrator

En bullet vibrator er oplagt til nybegynderen, der gerne uden for meget besvær vil prøve sig af med klitoris orgasmer. Du skal bruge vandbaseret glidecreme med denne bullet, brug en lille smule. Du tænder for vibrationen på knappen på enden af bullet vibratoren, hvor du også slukker for vibrationerne igen. Efter brug skal du rense din vibrerende bullet i varmt vand og derefter bruge en rensespray til sexlegetøj, så den er helt ren. Sørg for at tørre den af, inden du lægger den væk.

Vægt 55 g
Vibration

1 hastighed

Farve

Sølv

Batteri

3x AG13 (inkl)

Materiale

ABS

Længde

8 cm

X