Vibrator æg trådløst og vandtæt – Pink

DKK 500,00 DKK 299,00

 • Vandtæt
 • Kan bruges alene eller med partner
 • Kan føres op eller bruges til klitoris
 • Fjernbetjent og lydløst
 • Genopladeligt
 • Styrker bækkenbund

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 61 Kategorier: , , , , , , GTIN: 61

Vibrator æg trådløst og vandtæt

Dette ‘vibrator æg trådløst og vandtæt’ er et lille vibrerende æg, som kan bruges til vaginal stimulering, såvel som det kan bruges til stimulering af klitoris og som bækkenbundskugle til træning. Der er altså med dette simple lille æg masser af muligheder for både stimulering og træning. Ægget kommer med en fjernbetjening, så det let kan styres mens det sidder inde i dig. Du kan selv styre det, eller give fjernbetjeningen til din partner, som så har magten over, hvordan det skal føles.

Super lækker kvalitet

Dette ‘vibrator æg trådløst og vandtæt’ er lavet i en super lækker kvalitet og med nogle fine detaljer. Det lækre bløde medicinske silikone er lavet i hot pink farve, og med de guld detaljer, er der virkelig noget for øjnene her, såvel som for nydelsen. Sexlegetøj skal hverken være pinligt eller noget der ikke behøver at være pænt, fordi det alligevel skal gemmes væk i en skuffe. Det må selvfølgelig gerne være lækkert at både håndtere og se på, også når det ikke bliver brugt, og det er denne fine lille sag da bestemt.

Både til solo og parleg

‘Vibrator æg trådløst og vandtæt’ er perfekt til både solo onani og parleg. Brug det alene, til fræk onanileg, enten ved at føre det op vaginalt, eller som klitorisvibrator. Er du sammen med en partner, så giv dem fjernbetjeningen og lad dem tage kontrollen over din nydelse. Dette vibrator æg kan bruges både derhjemme og når I er ude. indsæt ægget og mærk hvor pirrende det er ikke at vide hvad der kommer til at ske, fordi din partner har fjernbetjeningen og bestemmer og du skal prøve ikke at blive opdaget.

Vandtæt

Dette lille fine ‘Vibrator æg trådløst og vandtæt’ er som navnet siger det, selvfølgelig vandtæt. Det betyder at du kan tage det med i bad eller med under bruseren uden problemer. Det gør mulighederne mange og du får altså en masse ud af en meget lille og simpel ting, med dette fine æg. Ægget er lavet i medicinsk silikone, som har en virkelig lækker overflade, som føles blød og glat. Brug ægget med vandbaseret glidecreme, det er bedst for æggets overflade og giver dig helt klart den bedste oplevelse også.

Bækkenbundstræning

‘Vibrator æg trådløst og vandtæt’ kan bruges til bækkenbundstræning. Bækkenbundstræning kan være rigtig godt for din sundhed og dit sexliv. Praktisk talt træner du musklerne i bækkenbunden, hvilket betyder at du kan løse problemer med bl.a. vandladning. Dertil kan det gøre at du føler mere ved vaginal penetrering og får nogle langt bedre orgasmer. At træne sin bækkenbund er ikke bare for kvinder der lige har født, alle kan få gavn af det, og det kan give noget helt fantastisk og forbedret sex. Træn ved at indsætte ægget så det sidder behageligt, og lav så knibeøvelser. Når du kan bruge ægget, uden at det føles som om at det falder ud, så har du en stærk bækkenbund.

Let at lade

Dette ‘vibrator æg trådløst og vandtæt’ er selvfølgelig ikke bare lækkert at se på og lækkert at bruge, det er også let at lade. Det kommer med et medfølgende USB-laderkabel, og du kan let lade ægget efter brug, så det er klar til næste gang du har brug for noget ekstra stimulering. Det bliver simpelthen ikke mere lige til.

Rengøring

Efter brug kan du let rengøre dette æg med varmt vand. Vi anbefaler at du altid slutter af med en rensespray til sexlegetøj, så ægget er helt rent. Derefter kan du tørre det af, og genoplade det med det medfølgende kabel, så det er klar til næste gang du ønsker noget lækker stimulering solo eller i fræk og drillende leg med din partner.

Vægt 120 g
Farve

Pink

Materiale

Medicinsk silikone

Vandtæt

Ja

Indhold

1 æg, 1 fjernbetjening, 1 laderkabel

Oversigt

 • Vandtæt
 • Kan bruges alene eller med partner
 • Kan føres op eller bruges til klitoris
 • Fjernbetjent og lydløst
 • Genopladeligt
 • Styrker bækkenbund

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Oplad det inden du bruger det første gang
 2. Påfør vandbaseret glidecreme
 3. Tænd for ægget
 4. Før op i vagina (eller brug som klitoris vibrator)
 5. Brug fjernbetjeningen til at styre vibrationerne

efter brug:

 1. Sluk for ægget
 2. Rengør med varmt vand
 3. Brug en rensespray og tør derefter ægget af
 4. Oplad efter brug. Brug USB-kablet, sættes i øverst (oplad i 2-3 timer)
X