Vibrator Æg Trådløst og Vandtæt – Pink

DKK 299,00

 • Kan bruges alene eller med partner
 • Kan føres op eller bruges på klitoris
 • Fjernbetjent og lydløst
 • Genopladeligt og vandtæt
 • Styrker bækkenbunden

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Kan bruges alene eller med partner
 • Kan føres op eller bruges på klitoris
 • Fjernbetjent og lydløst
 • Genopladeligt og vandtæt
 • Styrker bækkenbunden

Læs Mere

Beskrivelse

Vibrator æg trådløst og vandtæt

Dette ‘vibrator æg trådløst og vandtæt’ er et lille vibrerende æg, som kan bruges til vaginal stimulering såvel som stimulering af klitoris og træning af bækkenbund. Der er altså med dette simple lille æg masser af muligheder for både stimulering og træning.

Ægget kommer med en fjernbetjening, så det let kan styres mens det sidder inde i dig. Du kan selv styre det eller give fjernbetjeningen til din partner. At bruge ægget sammen med en partner kan give anledning til nogle pirrende lege.

Mærk den lækre kvalitet

Dette ‘vibrator æg trådløst og vandtæt’ er lavet i en super lækker kvalitet og med nogle fine detaljer. Det lækre bløde medicinske silikone er lavet i en hot pink farve med detaljer i guld. Du får derfor et stykke sexlegetøj, der både er pænt at se på såvel som dejligt at bruge.

Med sexlegetøj af silikone er du sikret et holdbart og hygiejnisk produkt. Silikonen af medicinsk kvalitet er den bedste på markedet. Den har derudover en silkeblød overflade, der kun gør vibratorægget endnu mere stimulerende at bruge.

Både til solo og parleg

‘Vibrator æg trådløst og vandtæt’ er perfekt til både onani og parleg. Brug det alene, enten ved at føre det op vaginalt eller som klitorisvibrator. Er du sammen med en partner, så giv dem fjernbetjeningen og lad dem tage kontrollen over din nydelse.

Dette vibrator æg kan bruges både derhjemme og når I er ude. Indsæt ægget og mærk hvor pirrende det er ikke at vide hvad der kommer til at ske, når din partner har fjernbetjeningen, og du skal prøve ikke at blive opdaget.

En vandtæt vibrator

Dette lille fine ‘Vibrator æg trådløst og vandtæt’ er som navnet siger det helt vandtæt. Det betyder, at du kan tage det med i bad eller med under bruseren uden problemer. Det gør mulighederne mange og du får altså en masse ud af en meget lille og simpel ting, med dette fine æg.

Ægget er lavet i medicinsk silikone, som har en virkelig lækker overflade, der føles blød og glat. Brug ægget med vandbaseret glidecreme, da det er bedst for sexlegetøjets overflade og giver dig den bedste oplevelse.

Brug den til bækkenbundstræning

‘Vibrator æg trådløst og vandtæt’ kan bruges til bækkenbundstræning. Bækkenbundstræning kan være rigtig godt for din sundhed og dit sexliv. Praktisk talt træner du musklerne i bækkenbunden, hvilket betyder at du kan løse problemer med bl.a. inkontinens.

Dertil kan det gøre, at du føler mere ved vaginal penetrering og får nogle langt bedre orgasmer. At træne sin bækkenbund er ikke bare for kvinder, der lige har født – alle kan få gavn af det, og det kan give noget helt fantastisk til dit sexliv. Træn ved at indsætte ægget så det sidder behageligt og lav herefter knibeøvelser. Når du kan bruge ægget uden, at det føles som om, at det falder ud, så har du en stærk bækkenbund.

Rengøring og opladning

Efter brug kan du let rengøre dette æg med varmt vand. Vi anbefaler, at du altid slutter af med en rensespray til sexlegetøj – så er vibratorægget helt rent. Derefter kan du tørre det af og genoplade det, hvis det er nødvendigt. Det kommer med et USB-opladerkabel. Opbevar sexlegetøjet i en stofpose.

Detaljer
Vægt120 g
Batteri

Genopladeligt

Genopladningsmetode

USB-kabel

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Pink

Vibration

10 vibrationsindstillinger

Vandtæt

Ja (gælder ikke fjernbetjeningen)

Indhold

1 æg, 1 fjernbetjening, 1 laderkabel

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Oplad det inden du bruger det første gang
 2. Påfør vandbaseret glidecreme
 3. Tænd for ægget
 4. Før op i vagina (eller brug som klitoris vibrator)
 5. Brug fjernbetjeningen til at styre vibrationerne

efter brug:

 1. Sluk for ægget
 2. Rengør med varmt vand
 3. Brug en rensespray og tør derefter ægget af
 4. Oplad efter brug. Brug USB-kablet, sættes i øverst (oplad i 2-3 timer)
Anmeldelser (1)

1 anmeldelse af Vibrator Æg Trådløst og Vandtæt – Pink

 1. Lulu

  Lydsvag
  Vibratoren er meget lydsvag som det også beskrives som. Kunne dog godt ønske mig at vibrationerne var lidt kraftigere.

Tilføj en anmeldelse af varen