Viser alle 10 resultater

Tenga æg

Har du hørt om Tenga æg? Hvis ikke kan du med fordel forkæle dig selv med et eller flere af de stimulerende æg. Inde i den æggeformet skal gemmer der sig nemlig et pirrende sleeve, der er ekstra elastisk og som har et stimulerende mønster på indersiden. Hvert æg er helt unik og der er derfor nok af pirrende oplevelser at se frem til. Ægget er nemt at bruge og kan enten rengøres efter brug eller smides ud. Japanske Tenga har specialiseret sig i innovativt sexlegetøj til mænd, hvilket er præcis det du får med deres onaniæg. Læs mere

Billigst på PriceRunner
-29%

Masturbator og onani handjob

TENGA Surfer Onani Æg – TESTVINDER

DKK 49,00
Billigst på PriceRunner
-29%

Masturbator og onani handjob

TENGA Crater Æg Onani Handjob til Mænd

DKK 49,00
Billigst på PriceRunner
-29%
Billigst på PriceRunner
-29%
DKK 49,00
Billigst på PriceRunner
-29%

Masturbator og onani handjob

TENGA Surfer Cool Onani Æg – TESTVINDER

DKK 49,00
Billigst på PriceRunner
-29%

Masturbator og onani handjob

TENGA Shiny Pride Onani Æg

DKK 49,00
Billigst på PriceRunner
-29%

Masturbator og onani handjob

TENGA Keith Haring Onani Æg

DKK 49,00


Simpelt og effektivt onaniprodukt

Leder du efter et sexlegetøj, der er nemt at bruge og som kan klare jobbet uden for meget lir, teknologi eller andre unødvendige funktioner. Så er det et onaniæg fra Tenga, du skal have fingrene i. Det elastiske sleeve er alt hvad du behøver, og så er det utrolig effektivt.

Når du åbner skallen, finder du sleevet og en lille pakke med glidecreme. Du kan derfor tage dit nyindkøbte sexlegetøj i brug med det samme. Sleevet er kun åbent i den ene ende, og du kan derfor fylde det med alt den glidecreme, du ønsker.

Efter at glidecremen er blevet påført er sleevet klar til brug. Selvom ægget ikke ser ud af meget, kan det faktisk strække sig helt op til 20 cm. Det kan derfor bruges af stort set alle mænd uanset penisstørrelse. Du kan let justere trykket ved at klemme hårdere om det stimulerende dit Tenga æg.


Sexlegetøj til par

Selvom et Tenga æg ofte omtales som et onaniprodukt, er det faktisk ret oplagt at bruge sammen med en partner. Ægget er nemlig meget diskret og let at bruge. Det kan gøre forspillet mere pirrende, og det kan gøre det ekstra sjovt for din partner at give dig et uforglemmeligt håndjob.

Det fleksible sleeve er naturligvis helt vandtæt. Det kan derfor også bruges i karbadet såvel som under bruseren. Her kan du også lade det være op til din partner, hvor intens stimuleringen skal være. Der er mange muligheder med det pirrende sleeve.

På grund af den diskrete indpakning er det også let at tage med i tasken, så I kan hygge jer ekstra godt på en weekendtur eller når I skal ud og rejse. Der er kort sagt muligheder nok, og med de mange varianter løber I ikke tør for nye oplevelser lige foreløbig.


Innovativt sexlegetøj fra Tenga

Tenga er på rekordtid blevet et verdenskendt mærke inden for sexlegetøj til mænd. Dette er takket være deres innovative tilgang, der har skabt helt nye produkter. Deres Tenga æg er blot et eksempel på deres nyskabende design. De har et særligt stort fokus på hygiejne og brugervenlighed.

Derfor er flere af deres produkter også lavet som engangsprodukter. Det betyder, at de er designet til kun at blive én gang. De fleste kan dog bruges flere gange, hvis du passer godt på dem og gøre dem rent efter brug. Men med engangsprodukter slipper du altså for rengøringen.

Deres Tenga æg er også et af disse engangsprodukter. De kan dog som nævnt bruges flere gange. Du kan med fordel købe en lille samling med forskellige mønstre og finde den du synes bedst om. På den måde ved du, hvilke du skal sørge for at have et lager af, så du altid har et klar, når du har brug for det.