Viser alle 3 resultater

Spredestang

Bondage bliver mere og mere udbredt og mange par eksperimenterer og udforsker med BDSM. Derfor er en spredestang også efterhånden et ret almindeligt stykke udstyr, du kan finde under mange senge i de danske hjem. Det er nemlig blot endnu en måde, hvorpå du og din partner kan lege med bondage. Bondage behøver ikke at være hardcore, men kan dyrkes på præcis den måde I finder allermest fræk. Gør oplevelsen mere intens og vild med det rette udstyr. Læs mere


Hvad er en spredestang?

En spredetang er en hård stang, der kan bruges sammen med håndleds- og ankelmanchetter. Stangen gør, at den fikseret partner ikke kan samle sine hænder eller fødder. Det gør fikseringen meget mere intens og kan give anledning til nogle ekstra frække lege.

Spredestangen kan have flere forskellige designs, der kan variere hvordan den kan bruges. Køber du flere, kan du fiksere både hænder og fødder på samme tid. Stangen vil ofte have karabinhager, som du kan bruge til at fastgøre manchetterne. De gør det også nemt at tage stangen på og af efter behov.

Det er det perfekte ekstra udstyr til jer, der har brug for noget nyt til legen. Det kan give jer endnu flere muligheder for at variere fikseringen, prøve nye stillinger og generelt gøre legen mere intens. Det er altså et simpelt redskab, der kan bruges til rigtig meget.


Alt til jeres bondage leg

Bondage er lidt af en udstyrsleg. Der findes et utal af forskellige slags bindingsudstyr. Manchetter er blot en af muligheder. Håndjern, tape og reb er andre populære varianter. Alle kan de kombineres med en spredestang alt efter type og model.

Udover at du kan fiksere din partner til stangen, kan stangen selvfølgelig også selv fikseres, så din partner ikke bare kan rejse sig og gå – det ville jo ødelægge hele legen en smule. Her er særlig reb anvendeligt, og det kan også give legen et nyt lag, der gør det hele endnu frækkere.

Bondage kan kort sagt udøves på mange måder og kan indebære både meget og lidt udstyr. Der er hvert fald mulighed for at blive ved med at holde legen spændende ved at bruge nyt udstyr. Vi har et stort og varieret udvalg af bondageudstyr, så du altid kan finde inspiration til legen.


Udlev jeres BDSM-fantasier

Går du og din partner med fantasier omkring bondage eller BDSM generelt? Så kan I med god grund udleve dem. Det behøver nemlig ikke at være farligt eller vildt at udøve BDSM. Det kan gøres helt blidt og vi anbefaler faktisk altid at man starter stille og roligt ud.

Lyder en spredestang som en lidt for stor mundfuld i første omgang? Så start med et par simple manchetter til håndledende. I vil uden tvivl hurtigt få mere blod på tanden og kan herefter kombinere dem med manchetter til anklerne og måske også en spredestang på et tidspunkt.

Derudover findes der selvfølgelig blindfold, piske og paddles, der kan gøre legen endnu mere spændende og intens. Find alt hvad du skal bruge til BDSM og meget mere lige her. Vi giver gerne vejledning og gode råd til hvordan I kommer i gang.