Viser alle 8 resultater

Sort undertøj

Lingeri i sort er og bliver en eviggyldig klassiker. Du går aldrig galt i byen med sort undertøj – særligt ikke når du vælger fra vores forførende udvalg af smukke, elegante og afslørende designs. Vi har noget for enhver, og hvad end du er til fiskenet, blonder eller stropper kan du finde det perfekte lingeri lige her. Vores udvalg har noget til enhver anledning, og vi har også flere modeller i flere størrelser, så alle kvinder kan føle sig sexet og forførende som aldrig før i et flatterende og frækt outfit. Læs mere


Sexet, klassisk og elegant

Sort undertøj der er ekstra afslørende, er et enkelt men yderst effektivt redskab, når det kommer til forførelsens kunst. Har du en særlig aften i tankerne, kan du med god grund starte med at finde det perfekte outfit til aftenens eskapader.

Vi har flere designs, der uden problemer kan bæres under dit almindelige tøj. Du kan altså gemme på din frække hemmelighed. Det kan virke pirrende at vide, hvad du gemmer på, og det er jo helt op til dig, hvornår du vil afsløre din hemmelighed for din partner – samt hvor meget han eller hun for at se.

Der er rig mulighed for at forføre, tease og tilfredsstille din partner med intet andet end dig og et sexet lingeri outfit. Vores udvalg er meget varieret, og vi har derfor noget til enhver smag. Du kan altså sagtens finde et lingerisæt eller -kjole, der passer til dig og din stil.


Lingerisæt, bodystockings og kjoler

Lingeri eller undertøj kan være mange ting. Men uanset hvad du er ude efter, har vi det i sort. Sort undertøj er den mest populære varekategori, for hvem elsker ikke det klassiske og elegante look, som lingeri i sort giver. Dertil er der selvfølgelig varianter med eller uden blonder og andre forførende detaljer.

Et klassisk valg er selvfølgelig et lingerisæt. Sættet består af BH, trusser, hofteholder samt strømper. Det er et uimodståeligt outfit, og din partner vil ikke kunne holde sig fra dig særlig længe, når du først viser dig frem. Du kan naturligvis også vælge et mere minimalistisk look med intet andet end bundløse trusser.

Et andet populært valg er lingerikjoler. Særligt babydoll modellen er populær, da den sidder tæt ved brystet men løst over maven. Det er en smuk model, som mange kvinder føler sig komfortable i. Dertil har vi et stort udvalg af forskellige bodystockings og catsuits, der selvfølgelig kommer med og uden bund.


Stort udvalg af lingeri til kvinder

Når du handler hos Tys Tys, vil du altid kunne finde et stort udvalg af sort lingeri. Vi har mange favoritter, som vi selvfølgelig altid sørger for at have på lager, men vi arbejder også hårdt på at udvide vores sortiment. Du kan altså løbende finde nye modeller i vores udvalg.

Leder du efter noget til en særlig anledning, men ved ikke helt hvad det skal være? Så kan du roligt vælge lingeri. Det er en sikker vinder, du aldrig går galt i byen med – og så er det tilmed ret simpelt. Skal der ske noget nyt i soveværelset, behøver det nemlig slet ikke at involvere sexlegetøj eller bondageudstyr.

Ofte vil et nyt frækt outfit være, alt hvad I behøver. Det vil uden tvivl give dig en fornyet lyst, når du føler dig sexet. Og din partner vil helt sikkert også finde tid og lyst, når du viser dit nye indkøb frem. Har du spørgsmål til et produkt, er du mere end velkommen til at kontakte os.