Viser alle 10 resultater

Skolepige kostume

Et frækt kostume er altid en sikker vinder når det kommer til forførelse. Et der er særlig populært, er det klassiske skolepige kostume. Iklæd dig den korte og ternet nederdel og se hvordan du kan gøre dig fortjent til topkarakter hos din partner. Vi har et bredt udvalg af forskellige kostumer, der forvandler dig til den ivrige og dydige skolepige. Vores forskellige modeller kommer i mange størrelser og varianter, og der er derfor noget for enhver smag. Læs mere


Et afslørende kostume

Leder du efter et afslørende kostume, du kan forføre din partner med? Så kan du roligt vælge et klassisk skolepige kostume. De fleste vil falde for looket, der får dig til at se uskyldig og superfræk ud på samme tid. De fleste vil også have haft en fantasi om den uartige skolepige på et eller andet tidspunkt.

Kostumet kommer i mange varianter men består ofte af et ternet miniskørt og en tætsiddende top med slips. Inspireret af skoleuniformen er kostumet sparsomt på materialer, og afslører mere end det dækker. Det er derfor ikke langt fra tanke til handling, når først du har fået kostumet på.

Uanset hvilken model du vælger, vil du kunne finde et kostume, der passer dig og som er lavet i et strækbart og komfortabelt materiale. Brug kostumet på en særlig aften eller lad det være en overraskelse din partner sent vil glemme.


Kostume til frækt rollespil

Et kostume er altid et godt valg, hvis du og din partner skal udforske den frække rollespilsleg. Med et skolepige kostume er det oplagt at lege med rollerne eleven og læreren, hvor den yndige skolepige skal afstraffes af den strenge lærer.

Legen kan udføres i mange variationer, og det er helt op til jer at finde den, I bedst kan lade. Rollespil kan være spændende og pirrende, og det kan være sjovt og befriende at få lov til at være noget helt andet end man er til hverdag. Det er for mange par en måde, hvorpå de holder gang i sexlivet og gør det nyt.

Er I ikke helt sikre på, hvor I skal starte? Så er et skolepige kostume faktisk et godt udgangspunkt. Det er nemt at forholde sig til og de fleste finder den korte nederdel helt uimodståelig. Det er ligeledes et kostume, der kan lede til mange lege, hvor begge kan indtage den dominerende rolle.


Forfør din partner

Har du en særlig aften i tankerne? Eller fortjener din partner blot en ekstra god og stimulerende oplevelse? Så er et frækt kostume en god start. Det vil uden tvivl være en velkommen overraskelse, når du træder frem i det udfordrende kostume.

Mange par har brug for, at der sker noget nyt en gang imellem. Kostumer findes i mange forskellige variationer og har I først opdaget en forkærlighed for den frække klædudleg, er der nok at udforske. Et skolepige kostume er blot starten og jeres samling kan blive meget større.

Her hos Tys Tys finder du et bredt udvalg af alle mulige slags kostumer, så du kan klæde dig ud som en sexet variation af både politibetjent, sygeplejerske, stuepige og meget mere. Du kan gøre looket til dit eget ved at kombinere det med det rette tilbehør som spanskrør, håndjern eller en kildende fjer.