Viser alle 5 resultater

Satisfyer Pro

Med sexlegetøj fra Satisfyer er du garanteret en sjov og stimulerende oplevelse. Deres designs er unikke og farverige – og gemmer på stimulerende funktioner, der vil få dig helt op og ringe. Deres Satisfyer Pro modeller er nogle af de mest populære, og det er med god grund. Satisfyer Pro sexlegetøj bruger deres AirPulse teknologi til at sende pulserende trykbølger mod klitoris uden direkte berøring. Prøv den innovative stimulering på egen krop og tag din orgasme til nye højder. Læs mere


Kvindernes favorit sexlegetøj

Satisfyer er hurtigt blevet et af de mest solgte mærker, når det kommer til sexlegetøj til kvinder. Deres smukke designs kommer i en farverig pallette – og så er deres produkter utrolig prisvenlige. Deres AirPulse teknologi er helt klart også en af grundene til deres store succes.

Med en Satisfyer Pro får du ikke bare prisvindende design men også innovativ teknologi. Deres pro modeller stimulerer alle med AirPulse teknologi, der er en både kraftig og blid form for stimulering, der for mange kvinder virker meget bedre end klassiske vibrationer.

Hvis du har brug for at prøve noget nyt, eller har brug for noget der virker bedre end vibrationer, så er en stimulator måske svaret. Det har hvert fald været en stor succes for mange kvinder, der med denne form for stimulering kan opnå flere orgasmer i streg. Mange har også oplevet deres allerførste orgasme.


En helt unik stimulering

Det der gør Satisfyer Pro sexlegetøj til noget andet end din almindelige vibrator, er den måde de stimulerer på. De stimulerer nemlig ikke med vibrationer men med pulserende trykbølger. Bølgerne strømmer fra det store og bløde hoved, der blot placeres over klitoris eller i nærheden.

Du kan altså mærke stimuleringen uden, at sexlegetøjet er i direkte kontakt med klitoris. Bølgerne rammer også et meget større område omkring klitoris samtidig med, at de går dybere. Det vil sige, at den del af klitoris, der sidder inde i kroppen også stimuleres.

Dette har betydet, at kvinder der ellers aldrig har været i stand til at få en orgasme, nu kan opleve det fantastiske klimaks takket være Satisfyers AirPulse teknologi. Du kan prøve det innovative sexlegetøj på egen krop. Vi har alle modeller af Satisfyer Pro – så der også er en, der passer til dig.


Lækkert og prisvenligt sexlegetøj

En af grundene til, at Satisfyer er blevet en storfavorit, er deres overkommelige priser. Du får sexlegetøj i smukke og farverige designs og lækre materialer til en virkelig god pris. Du kan derfor også prøve meget forskelligt og finde ud af, hvad der virker for dig uden at skulle bruge en formue.

Det prisvindendende og prisvenlige sexlegetøj er for alle. Deres sortiment byder nemlig på sexlegetøj til både kvinder, mænd og par. Deres Satisfyer Pro modeller er dog alle fokuseret på kvindens nydelse. De kan bruges når du er alene, men de er også oplagte at bruge sammen med en partner.

Uanset om du er til den klassiske Satisfyer Pro 2 eller den nye og innovative Satisfyer Pro Plus kan du finde dem her. Der er rig mulighed for prøve alle modeller eller gå efter den der tiltaler dig allermest. Lige meget hvad du ender med at vælge, er der orgasmegaranti med stimulatorer fra det populære mærke.